Hideaki Itsuno خواهان ساخت شماره دوم Dragon’s Dogma برای PS4!

Cloud Strife

Loyal Member
آقای هیدکی ایتسونو، کارگردان عنوان Dragon Dogma از شرکت کپکام طی مصاحبه‌ای با یکی از سایت‌ها مربوط به گیم ژاپنی در خصوص ایده‌هایی که برای آینده و پروژه‌های آتی شرکت کپکام دارند صحبت کرده‌اند:

من توی ذهنم ایده‌های بسیار زیادی برای ساخت شماره بعد این بازی دارم اما بیشتر ان‌ها به راحتی قابل انجام شدن نیستن. مثلا یه صدایی تو سرم می‌گه "Dragon’s Dogma 2 رو برای PS4 بساز" و این صدا همش داره تو سرم می‌پیچه و ول کن نیست. ولی امکان عملی شدن این ایده و گوش کردن به صداـه هر روز داره بیشتر می‌شه! (با خنده)

علاوه بر ان، من خیلی دوست دارم یه بازی شبیه سازی درباری باغ‌های مینیاتوری بسازم، بعدشم برم سراغ Rival School 3 و Devil May Cry 5. حتی خیلی دوست دارم رو یه بازی مبارزه‌ای خیلی عالی مثل Street Fighter هم کار کنم تا یه ژانر جدید از بازی‌های سبک Fighting رو خلق کنم.

توی ذهن من خیلی چیزها هست که دوست دارم همشون رو بسازم و چون درواقع همه ان‌ها یه ایده هستن شانس ساخته شدن رو دارن! این احساسی هست که من نصبت بهشون دارم! (با خنده)

کپکام که نسل قبل برای من بعد از کونامی در حد اساطیر باستان بود . خیلی از بهترین بازیهای عمرمو کپکام ساخته . امیدوارم این نسل بتونن به دوران اوجشون برگردن .

ماشالا چه ذهن مشوشی هم دارن ایشون.یه خورده دیگه زمان بگذره وشروع به ساخت یه بازی نکنه احتمالا به فکر ساخت resident evil هم می افتند:|

کپکام که نسل قبل برای من بعد از کونامی در حد اساطیر باستان بود . خیلی از بهترین بازیهای عمرمو کپکام ساخته . امیدوارم این نسل بتونن به دوران اوجشون برگردن .
نسل قبل همینجوری که اسطوره نبود یه 5-6 تا بازی ساز خیلی کت و کلفت داشت که الآن فقط یکیشون که اون هم در مقابل اون هایی که رفتن عددی نیست ، باقی مونده 8-|
امید نداشته باشید بهتره :دی
ماشالا چه ذهن مشوشی هم دارن ایشون.یه خورده دیگه زمان بگذره وشروع به ساخت یه بازی نکنه احتمالا به فکر ساخت resident evil هم می افتند
yahoo_22.gif
اتفاقاً بهترین گزینه براش همون REــه ، چون از همه بازی ها یه چیزی میشه تو شماره 6 ــش پیدا کرد :| :دی

بعد از کلی صرف وقت و ترجمه دقیق خبر، میایی میبینی ماکان با کیفیتی بسیار عالی 40 دقیقه زودتر از تو تاپیکش رو زده :| :دی

واو ! بعد از 9 ماه برای اولین بار یکی از مسئولای کپکام (اونم چه کسی! کارگردان افسانه ای کپکام هیداکی ایتسونو) اسمی از سری Devil May Cry آورد. جالبتر اینکه ایتسونو میگه دوست دارم DMC5 رو بسازم.

همممممممممممممم.... به نظرم حرفاش بیشتر شبیه خواسته های قلبیش هستن تا واقعیت ولی خب همین که میدونم ایتسونو همچین ایده های خوبی در ذهن داره باعث میشه نسبت به آینده کپکام دید بهتری داشته باشم :دی

Edit: دوستان مثل اینکه آشنایی زیادی با ایتسونو ندارن. یه نگاه به کارنامه اش بکنید متوجه میشید ایشون زمین تا آسمون با اون سازنده های RE6 فاصله دارن. هر بازیی که ایتسونو میسازه از لحاظ گیم پلی دست کمی از شاهکار نداره. من که بی صبرانه منتظرم بازی بعدیش رو معرفی کنه :bighug:

آخرین ویرایش:
نسل قبل همینجوری که اسطوره نبود یه 5-6 تا بازی ساز خیلی کت و کلفت داشت که الآن فقط یکیشون که اون هم در مقابل اون هایی که رفتن عددی نیست ، باقی مونده 8-|
امید نداشته باشید بهتره :دی
حرفت درست . البته یه نکته ایم هست اونم اینکه همون پنج شیش نفرم از آسمون نیومده بودن و الانم دچار کمبود ذهن خلاق نیستیم . کافیه کپکام سیاستاشو درست کنه و چند تا آدم درست و درمون استخدام کنه و جای خالی قبلیا رو پر کنه .

الانم دچار کمبود ذهن خلاق نیستیم . کافیه کپکام سیاستاشو درست کنه و چند تا آدم درست و درمون استخدام کنه و جای خالی قبلیا رو پر کنه .
اگه کپکام کمبود خلاقیت داشت که روی کنسول دستی اینقدر خوب عمل نمیکرد :دی

به نظر میرسه مشکل کپکام بیشتر از سیاست های مافوق فاجعه اش باشه :-? :دی
البته یه نکته ایم هست اونم اینکه همون پنج شیش نفرم از آسمون نیومده بودن
از آسمون که نیومده بودن ولی فاصله اشون با این هایی که الآن جاشون هستن از زمین تا آسمونه :دی
Edit: دوستان مثل اینکه آشنایی زیادی با ایتسونو ندارن. یه نگاه به کارنامه اش بکنید متوجه میشید ایشون زمین تا آسمون با اون سازنده های RE6 فاصله دارن.
منُ میگی !؟ :دی چون من بودم که از RE 6 گفتم (RE6 = نماد فیل شدن :-")
وگرنه کیه که ایشون و DMC 2 ــئه افسانه ای رو نشناسه ؟! :دی

منُ میگی !؟ :دی چون من بودم که از RE 6 گفتم (RE6 = نماد فیل شدن :-")
وگرنه کیه که ایشون و DMC 2 ــئه افسانه ای رو نشناسه ؟! :دی
منظورم با تو هم بود :دی
اتفاقا کارگردان DMC2 یکی دیگه بوده، ایتسونو اواخر پروژه جایگزین اون طرف میشه تا پروژه رو نجات بده و گندکاری کارگردان اصلی رو جمع و جور کنه :دی من خودم هم فکر میکردم ایتسونو کارگردان اصلی DMC2 بوده ولی خب کامیا توی اکانت توییترش گفت که جریان از این قرار بوده :
39445507591759404304.png

الان اپیک فیل شدی ؟! :-" :دی ایتسونو گیم پلی کمتر از شاهکار نمیسازه :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or