smrm کاربر سایت Jul 21, 2011 #1 سلام ممنون ميشم نظرتونو در مورد اين دو بازي بگيد چون تقريبا هم سبك هستند و هر دو هم انحصاري من به هوي رين راي ميدم>:d<
سلام ممنون ميشم نظرتونو در مورد اين دو بازي بگيد چون تقريبا هم سبك هستند و هر دو هم انحصاري من به هوي رين راي ميدم>:d<
ARK کاربر سایت Jul 21, 2011 #2 من بمیرم قبول نمیکنم بازی بهتر از Heavy Rain وجود داشته باشه. میخواید اسمشو بذارید فن بوی بازی ولی من سر حرفم میمونم.
من بمیرم قبول نمیکنم بازی بهتر از Heavy Rain وجود داشته باشه. میخواید اسمشو بذارید فن بوی بازی ولی من سر حرفم میمونم.
jimrako1 کاربر سایت Jul 21, 2011 #3 این دو بازی هیچ چیزشون هیچ ربطی به هم نداره به غیر از گرافیک که واقعا هر دو آنها در زمینه گرافیک گل کاشتن ولی اگر قرار باشه من فقط و فقط یکی رو انتخاب کنم alan wake رو انتخاب میکنم چون اکشنش بیشتره !!!
این دو بازی هیچ چیزشون هیچ ربطی به هم نداره به غیر از گرافیک که واقعا هر دو آنها در زمینه گرافیک گل کاشتن ولی اگر قرار باشه من فقط و فقط یکی رو انتخاب کنم alan wake رو انتخاب میکنم چون اکشنش بیشتره !!!
DieDie کاربر سایت Jul 21, 2011 #4 نوشته شده توسط ARK: من بمیرم قبول نمیکنم بازی بهتر از Heavy Rain وجود داشته باشه. میخواید اسمشو بذارید فن بوی بازی ولی من سر حرفم میمونم. بیشتر... واقعا احسنت به تو که مرگو به این ذلت ترجیح میدی.:d
نوشته شده توسط ARK: من بمیرم قبول نمیکنم بازی بهتر از Heavy Rain وجود داشته باشه. میخواید اسمشو بذارید فن بوی بازی ولی من سر حرفم میمونم. بیشتر... واقعا احسنت به تو که مرگو به این ذلت ترجیح میدی.:d
x to the z کاربر سایت Jul 21, 2011 #5 اقايون ترو خدا بيخيال شين به اندازه كافي Heavy Rain فحش خورده بازم ول نميكنيد اخه اين 2 تا چه ربطي بهم دارن؟)x
اقايون ترو خدا بيخيال شين به اندازه كافي Heavy Rain فحش خورده بازم ول نميكنيد اخه اين 2 تا چه ربطي بهم دارن؟)x
Dinosaur Loyal Member Jul 21, 2011 #8 این دو تا بازی رسمآ و شرعآ کوچیکترین شباهتی به هم ندارن ! مثل اینه که خوکچه هندی رو با بیسکوییت گرجی مقایسه کنیم ! Reactions: SHePArd
این دو تا بازی رسمآ و شرعآ کوچیکترین شباهتی به هم ندارن ! مثل اینه که خوکچه هندی رو با بیسکوییت گرجی مقایسه کنیم !