Heavy Rain در تاریخ 26 فوریه منتشر می شود!

Silent Death

کاربر سایت
heavyrain12.jpg

فروشگاه های اروپایی از جمله Gamestation و Play بازی Heavy Rain را برای عرضه در تاریخ 26 فوریه لیست کرده اند.

برای بالا بردن اعتبار این خبر, مجله ی Famitsu اعلام کرد که بازی در ژاپن نیز ماه فوریه عرضه می شود.

از آنجا که خبر در مورد North America نیز هست, SCEA تصریح کرد که هنوز تاریخ عرضه اعلام نشده, اما "گوش به زنگ باشید چون به زودی تاریخ عرضه اعلام خواهد شد."

هنوز نظری از سوی SCEE داده نشده است.

منبع

يك سري شايعات بود كه فوريه عرضه ميشه ولي مثل اين كه ديگه داره واقعي ميشه.
جالبه اين بازي براي كريسمس امسال حاظر بود ولي به علت ترافيك عقب افتاد ، ولي هم زمان با God of War3 شد.
خود سوني و كيج هم تصور نمي كردند انقدر پيش فروش بازي بالا باشه. الان رقابت اين بازي با Splinter Cell : Conviction هست ولي اينجور كه داره بوش مياد ممكنه SCC هم بزاره تو جيبش.

خدا رو شكر ملت كمي سر عقل اومدن سر برخورد با اينجور بازيها.

شب عرضه اين بازي بنده يه پارتي ميگيرم .:biggrin1:

يك سري شايعات بود كه فوريه عرضه ميشه ولي مثل اين كه ديگه داره واقعي ميشه.
منم به همین خاطر با اطمینان نوشتم 26 فوریه عرضه میشود! :دی وگرنه می نوشتم شاید...
جالبه اين بازي براي كريسمس امسال حاظر بود ولي به علت ترافيك عقب افتاد ، ولي هم زمان با God of War3 شد.
GoWIII احتمالا سنت همیشگی رو برای عرضه داره! یعنی توی ماه مارچ عرضه میشه ولی HR فوریه! :دی
خود سوني و كيج هم تصور نمي كردند انقدر پيش فروش بازي بالا باشه. الان رقابت اين بازي با Splinter Cell : Conviction هست ولي اينجور كه داره بوش مياد ممكنه SCC هم بزاره تو جيبش.
توی کدوم سایت میشه آمار رو دنبال کرد؟! شدید کنجکاو شدم! :دی
خدا رو شکر! :دی
خوش بگذره! :دی من که نمیتونم بیام! :دی جای ما رو هم خالی کنید! :دی

woow خبر فوق العاده ای بود خیلی خوشحال شدم!
حالا سونی پکی نمیخواد بزنه که باندلش این بازی باشه؟
حالا از لحاظه خوده بازی چه شباهته ویژه ای بینه HR و SCC هست؟
یکی Stealth action هست و اون یکی هم Adventure !
چه نکته جالبی:) حتما بازیا باید تو یه سبک باشن تا فروششون مقایسه شه!:)

آخرین ویرایش:
الان رقابت اين بازي با Splinter Cell : Conviction هست ولي اينجور كه داره بوش مياد ممكنه SCC هم بزاره تو جيبش.

یکی Stealth action هست و اون یکی هم Adventure !
شما اگه میخوای مقایسه کنی با AW مقایسه کن، گر چه اونم درست نیست و شما هم هیچوقت اینکارو نمیکنی.;)

آخرین ویرایش:
اوف Q1 سال 2010 انفجاریه!
آدم گیج میشه این همه بازی اونم PS3 نمیشه راه رفت:d
از لحاظ فرانچایزی هستهمیشه پیش فروش بازی مربوط به فن های یک بازی میشه مطمئنا معلومه که SC این پنجمین شماره بازی هستش و فن بیس بسیار بالایی داره اما اگه توی پیش فروش HR بخواد بیش تر بفروشه خوب این میتونه خیلی دلایل داشته باشه!شما نقش اهرمی این 2 رو برای کنسولاشون در نظر بگیرید خودش یک معیار مقایسه هست!

منم پارتی:d

به نظر میرسه سونی داره 2010 رو با یه برنامه کاملا منطقی و سود ده آغاز میکنه .
MAG که 26 ژانویه میاد ، Heavy Rain هم 26 فوریه و God of War 3 هم مارچ 2010 . به احتمال خیلی خیلی قوی Gran Turismo 5 هم آپریل عرضه میشه . بعدش هم سونی میره سراغ Motion Controller و معرفی بازی های جدید و ... .
جدا این بازی ها عنوان های مولتی خیلی قوی مثل FF و Bad Company 2 و ... بماند .
به هر حال شدیدا منتظر هستیم عنوانی رو تجربه کنیم که فراتر از کدهای کامپیوتریه ، در واقعا یه هنر محوسب میشه .
پ.ن : حمیدرضا آدرس مهمونی رو بدی با بچه ها میریزیم اونجا :دی

منم میخواستم از اینجا بلند بشم بیام پارتی ولی دیدم نه نمیشه!!میشینم تو خونه خودم بازی میکنم فیض میبرم :d
خوب صبر کردن به شدت سخته ولی خوب میسوزیم و می سازیم تا بازی بیاد :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or