Heavy Rain برای همیشه عنوان انحصاری PS3 خواهد ماند

rezaigi2004

کاربر سایت
بازی فوق العاده عظیم Heavy Rain امروز توسط Sony Computer Entertainment به طور رسمی اعلام شد برای همیشه عنوان انحصاری PS3 خواهد ماند.
قبل از این خبر احتمال عرضه بازی برای 360 نیز بود که قطعی برای PS3 تایید شد.سازنده و ناشر بازی Quantic Dream میباشد و بازی در تاریخ نا مشخص سال 2008 منتشرخواهد شد.

heavy-rain-20060510114755781-000.jpg

آخرین ویرایش:
این خبر اپدیت شد یه بازی دیگه رو این شرکت واسه ps3 میسازه !

Updates:
It`s an unknown game FROM quantic dream being worked on exclusively for the ps3 in conjunction with SCE.

Word on the net is that, is Heaven Rain however, NOTHING has been confirmed.

درود
:eek: چه عجیب غریب :confused: یعنی قید فروش رو زدن :-" بازی که از روز اول برای PC و XB360 و PS3 اعلام شده بود /:) خب اشکال نداره:biggrin1: بزار رو هرچی دلشون میخواد بزنن :laughing: دموش که چیزی بجز مویشن کپچر نبود;) تا ببینیم خود بازی چی از اب در میاد :-"

یه جایی دیدم ناشر heavy rain رو نوشته بود سونی و جلوش علامت سوال گذاشته بود. اگه قطعی بشه که خوب معلومه انحصاری میشه اما چیزی که من واقعا دوست دارم روی همه کنسولها بیاد (حداقل رو x360) تا بتونم بازی کنم heavy rain نیست من بیصبرانه منتظر omicron2 هستم که شایعه های ساختش توسط کوانتیک دریم به گوش میرسه که خبر محمد اقا هم اینو یه جورایی تایید میکنه. شماره یک این بازی به اسم omicron:the nomad soul محشر بود. یکی از بهترین بازیها و سبک روایت ها رو داشت. به امید اینده و omicron2 .

یه جایی دیدم ناشر heavy rain رو نوشته بود سونی و جلوش علامت سوال گذاشته بود. اگه قطعی بشه که خوب معلومه انحصاری میشه اما چیزی که من واقعا دوست دارم روی همه کنسولها بیاد (حداقل رو x360) تا بتونم بازی کنم heavy rain نیست من بیصبرانه منتظر omicron2 هستم که شایعه های ساختش توسط کوانتیک دریم به گوش میرسه که خبر محمد اقا هم اینو یه جورایی تایید میکنه. شماره یک این بازی به اسم omicron:the nomad soul محشر بود. یکی از بهترین بازیها و سبک روایت ها رو داشت. به امید اینده و omicron2 .
عجب بازی ای بود Omicron . جو بازی محشر بود. اون موقع توی Dream Cast خیلی باهاش حال میکردم ولی زیاد بازیش نکردم چون اون موقع خیلی چیزاشو نمیفهمیدم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or