Heavenly Sword 2 وجود ندارد! XBOX 720 در حال ساخت!

rezaigi2004

کاربر سایت
شایعه تایید شده از سوی سایت معتبر videogamer که عنوان بعدی استدیو Ninja Theory نسخه دوم بازی محبوب Heavenly Sword نخواهد بود و آن ها بر روی عنوان جدید کار میکنند.

Ninja-Theory-Heavenly-Sword-PS3_qjgenth.jpg

بار دیگر videogamer تایید کرد شایعه در مورد عنوان Guitar Hero: Aerosmith که از طبل و میکروفن به طور کامل پشتیبانی خواهد کرد مورد قبول هست.

drum-set.jpg

ماکروسافت هم اکنون در حال برنامه ریزی و ساخت نسخه اولیه کنسول Xbox 720 هیت و در اطلاعات به دست آمده اولیه اعلام شده در این کنسول سیستم شبکه ای Live حذف میشود!

xbox_step3.gif

استدیو والا Criterion هم اکنون در حال ساخت عنوان جدید برای دو کنسول Wii و Ds میباشد نام این بازی به زودی از سوی این استدیو منتشر و معرفی خواهد شد.

question%20cloud.JPG

آخرین ویرایش:
من اول فکر کردم videogamer چرت و پرت نوشته، بعدش که رفتم و منبع رو دیدم فهمیدم که اون بدبخت ها یه چیز دیگه گفتن که با ترجمه عالیه خبرنگار معروف، به این حال و روز رسیده. :lol:
اولا که کل اون مطالب شایعه است، کی، کی، کجا تایید کرده اینها رو؟
videogamer اومده چند تا شایعه که منتشر شده رو جمع آوری کرده و نظرشو در موردشون گفته (بهشون امتیاز داده، از 5) حتی بر اساس نظر videogamer هم هیچ کدوم از این شایعات صد در صد درست نیستن چون اصلا 5 از 5 به هیچ کدوم نداده.

در ضمن به شایعه ی Guitar Hero داده 2 از 5 و توضیحم داده که اونها بیشتر hopeful هستن تا certain
در مورد Live هم گفته نشده که Live حذف میشه، گفته که کنسول بعدی مایکروسافت یه سرویس Live کاملا rework شده خواهد داشت. یعنی احتمالا تغییرات اساسی با Live فعلی خواهد داشت.
فکر کنم یه بچه هم که 2 روز این جریانات رو دنبال کرده باشه و یکمی هم عقلشو به کار بندازه میفهمه که مایکروسافت خودشو کشته تا Live رو هرچه بیشتر جا بندازه و محبوبش کنه حالا بیاد حذفش کنه؟؟؟؟ عجیبا غریبا

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or