hazeنسخه xbox360در کار نیست

• Thread starter Thread starter jj20
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

jj20

کاربر سایت
Translation: How we learned just now in a presentation of the Shooters out of first hand, there will be no XBox 360 Version of Haze. The title is this year yet PS3 exclusive and will appear presumably in November, 2008 will follow a PC version. Further information to the presentation follows tonight.
طبق اخبار این بازی انحصاری ps3 شده و ممکن است در سال 2008به احتمال کمی برای pc هم بیاید
62200_hs.jpg

من وقت نکردم ایمیلامو چک کنم ببینم خبرو به من دادن یا نه . این خبرو نکنه خودت انگلیسی گذاشتی یا از سایتهای فن گذاشتی . همچین خبری هم من نشنیدم . منبع بده اگع سایت فن باشه و ذرست باشه . من میفهمم میگم . منبع بده .

من وقت نکردم ایمیلامو چک کنم ببینم خبرو به من دادن یا نه . این خبرو نکنه خودت انگلیسی گذاشتی یا از سایتهای فن گذاشتی . همچین خبری هم من نشنیدم . منبع بده اگع سایت فن باشه و ذرست باشه . من میفهمم میگم . منبع بده .

نمیخواد چک کنید خبر 9 ساعت منتشر شده!
در حال حاضر شایعه از GC آلمان: (خبر زبان اصلی آلمانی)

German: Wie wir soeben bei einer Präsentation des Shooters aus erster Hand erfahren haben, wird es keine Xbox-360-Version von Haze geben. Der Titel ist dieses Jahr noch PS3-exklusiv und wird voraussichtlich im November erscheinen, 2008 wird eine PC-Fassung folgen. Weitere Informationen zur Präsentation folgen heute Abend.

ترجمه انگلیسی:

Translation: How we learned just now in a presentation of the Shooters out of first hand, there will be no XBox 360 Version of Haze. The title is this year yet PS3 exclusive and will appear presumably in November, 2008 will follow a PC version. Further information to the presentation follows tonight.

http://www.exp.de/shownews.php?id=24424&aid=multi

آخرین ویرایش:
من آلمانیم زیاد خوب نیست اما ترجمه نشان میده همچین چیزی نوشته شده . حالا تایید بشه یا نه هنوز نمیدونم . فکر کنم در حد شایعه باشه
خب توجه نکردی چی شد دیگه :Roumor : haze xbox360 canceled میگه شایعه , متن مشکلی نداره مسئله همین کلمه شایعه است میگم خبزی نشنیدم برا همین گفتم .

آخرین ویرایش:
در حال حاضر شایعه از GC آلمان:
اين فقط شايعه اي بيش نيست . اصل اينه كه خود يوبي سافت بگه !! من تا يوبي اعلام نكنه باور نمي كنم . يوبي قبلا پلتفرم ها رو گفته بود الان ميگن انحصاري شده اگه قرار بود انحصاري بشه از همون اول ميشد نه از الان.

اقایون لطفا اخبار الکی تحویل ملت ندید /:)
بازی Haze ابدا واسه X360 کنسل نشده و فقط انحصاری زمانی واسه PS3 هستش . دلیلشم کاملا مشخصه و دوستان 100 بار گفتن .
هر وقت خود UBI اینو تایید کرد یا GameSpot جلوی تاریخ ریلیز این بازی زد :Canceled بیاین این خبرو بزارین !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or