PlayStation Hatsune Miku: Project Diva X

چند روز پیش Sega بازی جدیدی از سری بازی های ریتمیک Hatsune Miku: Project Diva برای PS4 و PS Vita معرفی کرد.

نسخه ویتا برای انتشار در مارچ 2016 و نسخه PS4 برای پاییز 2016 در نظر گرفته شده.

ویژگی های جدید بازی:

• حالت Live Quest :
Live Quest یه جور حالت RPG به بازی میده که باید از بین Quest های موجود در 5 محیط مختلف بازی انتخاب کرد که شخصیتا قابلیت Level Up شدن هم دارن (فکر کن Miku رو Lvl up کنی و تبدیلش کنی به خواننده متال XDD )​
Diva Room هم بخش اساسی Live Quest هست که با انجام دادن Quest ها یه سری Event رخ میدن که کاراکترا باهم دیگه صحبت میکنن​

• Rush Notes :
Rush Note ها یه ویژگی جدید بازی هستن که در آهنگ وقتی کلمه Rush دیده بشه باید یه سری دکمه هارو پشت سر هم زد تا امتیاز بیشتری بگیریم​

• Module Drop :

Module ها همون لباس ها هستن که قبلا با استفاده از Diva Point ها بدست میومدن اما اینجا توسط انجام دادن یه سری کارا در Quest ها و گرفتن Chance Time بدست میان. Module ها به صورت Random بدست میان ولی بعضی Quest ها هستن که احتمال Drop کردن یه سری Module براشون بیشتره.​

شخصیتایی که تا الان برا بازی معرفی شدن:

Miku :

Rin :

Len :

Luka :

Kaito :

Meiko :

تریلر معرفی بازی:

https://www.youtube.com/watch?v=G-pCNNbMCgA

اطلاعات بیشتر در Magical Mirai 2015 رونمایی میشه, جایی که نسخه ویتا بازی رو نشون میدن

Hatsune Miku: Project Diva X Archives - Siliconera

آخرین ویرایش:
همین یکی دو روز پیش بود که داشتم می گفتم کاشکی یه نسخه هم برای 4 بدن :دی توی چند وقت اخیر زارت و زورت خواسته هام داره برآورده میشه :دی
لوکا هم عجب تیکه ای شده :دی البته از همون اولشم بود :x

منم خیلی وقت بود هی داشتم میگفتم چرا برا PS4 نمیزنن
yahoo_20.gif
تا اینکه معرفی شد
yahoo_4.gif

سال 2015 کلا برا همه گیمرا شده سال برآورده کردن آرزو ها
yahoo_4.gif
امسال چیزی نشد که بخوام و اتفاق نیوفته
yahoo_4.gif

البته Fan Artئه ها
yahoo_4.gif
ولی زیاد بهش نگاه نکنا (- -)

یه بازی بسازن Vocaloid vs Utaite فکر کنم پرفروش ترین بازی ریتمیک دنیا بشه
yahoo_4.gif
به شخصه هر Editionی ازش بیاد رو هوا میگیرم
yahoo_4.gif

اصن 2015 و 2016 داره زیادی رویایی میشه :دی
عه ؟! میگفتی خب :دی هنوز تریلرو ندیدم :دی تو تریلر نشونشون میده یا نه ؟ :دی بانو لوکا بانوی اوله برام :دی
Luka Luka * Night Fever

آخرین ویرایش:
همین یکی دو روز پیش بود که داشتم می گفتم کاشکی یه نسخه هم برای 4 بدن :دی توی چند وقت اخیر زارت و زورت خواسته هام داره برآورده میشه :دی
لوکا هم عجب تیکه ای شده :دی البته از همون اولشم بود :x

منم خیلی وقت بود هی داشتم میگفتم چرا برا PS4 نمیزنن :(( تا اینکه معرفی شد :d

سال 2015 کلا برا همه گیمرا شده سال برآورده کردن آرزو ها :d امسال چیزی نشد که بخوام و اتفاق نیوفته :d

البته Fan Artئه ها :d ولی زیاد بهش نگاه نکنا (- -)

یه بازی بسازن Vocaloid vs Utaite فکر کنم پرفروش ترین بازی ریتمیک دنیا بشه :d به شخصه هر Editionی ازش بیاد رو هوا میگیرم :d

اصن 2015 و 2016 داره زیادی رویایی میشه :دی
عه ؟! میگفتی خب :دی هنوز تریلرو ندیدم :دی تو تریلر نشونشون میده یا نه ؟ :دی بانو لوکا بانوی اوله برام :دی
Luka Luka * Night Fever

2015 شده معرفی بازیای رویایی و 2016 هم شده انتشار اون بازیا :d

نه تو تریلر فقط میکو رو نشون میده 3:

زیاد بانو بانو راه نندازا (- -) یکی بیاد منو ناظم کنه اگه احسان زیاد بانو بانو راه انداخت بزنم بنش کنم :d

آخرین ویرایش:

2015 شده معرفی بازیای رویایی و 2016 هم شده انتشار اون بازیا :d

نه تو تریلر فقط میکو رو نشون میده 3:

زیاد بانو بانو راه نندازا (- -) یکی بیاد منو ناظم کنه اگه احسان زیاد بانو بانو راه انداخت بزنم بنش کنم :d

دقیقاً :دی
تریلر رو هم دیدم آهنگ بسیار کول و باب دلی بود :دی فقط خدا کنه یه چند تا .New Ver از آهنگ قبلیا مثل Two Sided Love و اینا رو هم توش بذارن یا از این تیپ آهنگا بیشتر توش بذارن ، عالی بودن :دی

سیــــــــر داغ :دی بانو به صورت دیکتاتوری در انحصار خودمه :دی می تونی از وجود اون دو تا Rin و Len لوس بهره ببری :دی

بیا که تاپیک آرزوهات رو زدن ;;)!

ویرایش : اومدم بفرستم دیدم نفر دوم تو تاپیک پست زدی :))!

خیلی هم دلت بخواد :دی

===

بانو لوکا رو نشون بدن ، یه سوپـــر آرت ازش بزنم :دی

دقیقاً :دی
تریلر رو هم دیدم آهنگ بسیار کول و باب دلی بود :دی فقط خدا کنه یه چند تا .New Ver از آهنگ قبلیا مثل Two Sided Love و اینا رو هم توش بذارن یا از این تیپ آهنگا بیشتر توش بذارن ، عالی بودن :دی

سیــــــــر داغ :دی بانو به صورت دیکتاتوری در انحصار خودمه :دی می تونی از وجود اون دو تا Rin و Len لوس بهره ببری :دی

خیلی هم دلت بخواد :دی

===

بانو لوکا رو نشون بدن ، یه سوپـــر آرت ازش بزنم :دی

آره آهنگش باحال بود

درد از کی انحصار تو شده؟ :d البته بگم برا من که در رتبه اول همون میکو جا داره :x لوکا هم خب باید باشه وگرنه مگه میشه کسی لوکا ببینه خوشش نیاد ><

جا داره همینجا تنفر بی حد و مرزم رو از کایتو نشون بدم :| حال بهم زن ترین وکالویده :| از صداش قیافش شخصیتش همه چیزش بدم میاد :| وقتی آهنگاشو میرفتم (مجبور بودم برم) دوست داشتم با صدای اَر اَر خر برم تا با این مردک :| (اون آ نیستا اَ بید :d )

اهم اهم همین Len و Rinی که بدت میاد بهترین آهنگارو داشتن مخصوصا آهنگای Len که راجع به Rin بود :( اشک درار بود :(( و اینکه بعد از میکو تو نظر سنجیا Len رتبه دوم رو داره :d

چرا میکو انقدر قشنگه؟ :(( من اسکین PS4م هم میکوئه XDDD الان کار دارم (خواب) بعدا که کارم تموم شد عکسش رو میزارم :d

آره آهنگش باحال بود

درد از کی انحصار تو شده؟ :d البته بگم برا من که در رتبه اول همون میکو جا داره :x لوکا هم خب باید باشه وگرنه مگه میشه کسی لوکا ببینه خوشش نیاد ><

جا داره همینجا تنفر بی حد و مرزم رو از کایتو نشون بدم :| حال بهم زن ترین وکالویده :| از صداش قیافش شخصیتش همه چیزش بدم میاد :| وقتی آهنگاشو میرفتم (مجبور بودم برم) دوست داشتم با صدای اَر اَر خر برم تا با این مردک :| (اون آ نیستا اَ بید :d )

اهم اهم همین Len و Rinی که بدت میاد بهترین آهنگارو داشتن مخصوصا آهنگای Len که راجع به Rin بود :( اشک درار بود :(( و اینکه بعد از میکو تو نظر سنجیا Len رتبه دوم رو داره :d

چرا میکو انقدر قشنگه؟ :(( من اسکین PS4م هم میکوئه XDDD الان کار دارم (خواب) بعدا که کارم تموم شد عکسش رو میزارم :d

کجای کاری از روزی که خلق شد در انحصار من بود :دی

اتفاقاً من برعکس تو اَم :دی آهنگای Rin و Len رو خیلی دوست ندارم (البته بعضیاشو دوست دارم ولی خب اکثراً نه) به جز یه دونه که فیت می خونن با میکو (Knife) !!! همونی که وسط دشته :دی اووووووووف :دی اما بر عکس تو صدای کایتو رو خیلی دوست دارم ! :دی یکی سنتی با Meiko میخونه ، یعنی روح و روانه واسم :دی یکی دو تا آهنگ ملایم دیگه هم داره که من خیلی خوشم میاد ازشون :دی راستی حرف Meiko شد ، بنده خدا خیلی کمرنگ بود ! امیدوارم اینجا یه کم بیشتر بهش برسن :دی

آخرین ویرایش:
کجای کاری از روزی که خلق شد در انحصار من بود :دی

اتفاقاً من برعکس تو اَم :دی آهنگای Rin و Len رو خیلی دوست ندارم (البته بعضیاشو دوست دارم ولی خب اکثراً نه) به جز یه دونه که فیت می خونن با میکو (Knife) !!! همونی که وسط دشته :دی اووووووووف :دی اما بر عکس تو صدای کایتو رو خیلی دوست دارم ! :دی یکی سنتی با Meiko میخونه ، یعنی روح و روانه واسم :دی یکی دو تا آهنگ ملایم دیگه هم داره که من خیلی خوشم میاد ازشون :دی راستی حرف Meiko شد ، بنده خدا خیلی کمرنگ بود ! امیدوارم اینجا یه کم بیشتر بهش برسن :دی

برو آقا :d

Rin خودش یکم لایتچسبک (نچسب) هست اما Len رو بیشتر ملت تو نت گند زدن بهش (- -) یه سری آهنگای مزخرف باهاش درست کردن >< البته یه سری کارای دیگه مثل Spice هم خود به خود یکم طرفداراش رو تغییر داد :d

برو بمیر همین الان بدوووووووووووووووووووو . . . . از کایتو خوشت میاد؟؟؟؟؟ مردک رو میبینم میخوام بزنم تو دهنش تو هر آهنگی که میاد فیت میده گند میزنه به آهنگ -___-

Meiko آخه بیشتر شبیه یه کاراکتر خنثی بید کسی نه ازش بدش میاد نه خیلی خوشش میاد :d

برو آقا :d

Rin خودش یکم لایتچسبک (نچسب) هست اما Len رو بیشتر ملت تو نت گند زدن بهش (- -) یه سری آهنگای مزخرف باهاش درست کردن >< البته یه سری کارای دیگه مثل Spice هم خود به خود یکم طرفداراش رو تغییر داد :d

برو بمیر همین الان بدوووووووووووووووووووو . . . . از کایتو خوشت میاد؟؟؟؟؟ مردک رو میبینم میخوام بزنم تو دهنش تو هر آهنگی که میاد فیت میده گند میزنه به آهنگ -___-

Meiko آخه بیشتر شبیه یه کاراکتر خنثی بید کسی نه ازش بدش میاد نه خیلی خوشش میاد :d

اینجوریاس :>

جفتشون عین همن برای من :دی نه خیلی خفن نه خیلی زاقارت :دی یه سری کاراشون خوبه یه سریاش نه :دی به جای این دو نفر بیشتر روی Meiko تمرکز کنن چیز بهتری ازش در میاد :دی پتانسیلشو داره ، صداشم خوبه :دی

بدرد آهنگای انرژیک و سریع که نمی خوره واسه همین فیت هاش زیاد خوب نمیشه :دی کلاً صداش از اوناس که باید زانوهاتو بغل کنی و بری تو بهر آهنگ :دی کلاً بیارنش تو فاز سنتی من که استقبال می کنم :دی

اینجوریاس :>

جفتشون عین همن برای من :دی نه خیلی خفن نه خیلی زاقارت :دی یه سری کاراشون خوبه یه سریاش نه :دی به جای این دو نفر بیشتر روی Meiko تمرکز کنن چیز بهتری ازش در میاد :دی پتانسیلشو داره ، صداشم خوبه :دی

بدرد آهنگای انرژیک و سریع که نمی خوره واسه همین فیت هاش زیاد خوب نمیشه :دی کلاً صداش از اوناس که باید زانوهاتو بغل کنی و بری تو بهر آهنگ :دی کلاً بیارنش تو فاز سنتی من که استقبال می کنم :دی

شده باشه میکشمت :d

کارای قشنگ خیلی دارن این دوتا به بازی نگاه نکن تو بازی همه آهنگا نیستن یه سری آهنگای خفن رو نزاشتن همین Spice وقتی اومد ترکوند رتبه 1 شد و بعدش رفت Nico Hall of Fame :d دلیلش هم که با این خفنی تو بازی نمیزارن اینه که اگه بخوان بزارن باید درجه سنی بازی رو ببرن رو +18 :d به قول یه بنده خدایی کایتو با اون سنش میاد آهنگ راجع به بستنی میخونه بعد این چی میخونه :d

صداش به درد ترسوندن بچه ها میخوره :|

راستی اینو دیدی:

https://www.youtube.com/watch?v=px7prG249Rc

یه خورده با روح و روانت بازی کنم :d

شده باشه میکشمت :d

کارای قشنگ خیلی دارن این دوتا به بازی نگاه نکن تو بازی همه آهنگا نیستن یه سری آهنگای خفن رو نزاشتن همین Spice وقتی اومد ترکوند رتبه 1 شد و بعدش رفت Nico Hall of Fame :d دلیلش هم که با این خفنی تو بازی نمیزارن اینه که اگه بخوان بزارن باید درجه سنی بازی رو ببرن رو +18 :d به قول یه بنده خدایی کایتو با اون سنش میاد آهنگ راجع به بستنی میخونه بعد این چی میخونه :d

صداش به درد ترسوندن بچه ها میخوره :|

راستی اینو دیدی:

https://www.youtube.com/watch?v=px7prG249Rc

یه خورده با روح و روانت بازی کنم :d

میتونی بیا :دی

Akatsuki Arrival ؟ :دی محبوب ترین ترک من توی بازی ! چرا اینجوری میکنی آخه :| :(

یالله

خیلی وقت بود عکس میومد ازش و من نمیزاشتم :d

بازی 24 مارچ تو ژاپن برای ویتا میاد حالا باید دید نسخه PS4 کی میاد و اینکه کی تو غرب میاد T^T

حال آپلود همه عکسارو ندارم بعضیارو میزارم :d از Module ها که هرچی اومده میزارم ولی اسکرین شاتا بعضیارو و بقیه رو میتونید تو منبع ببینید (زیادم مهم نیست همین Module ها از همه مهم ترن XD )

Hatsune Miku: Project Diva X Screenshots Shares More On Its Tracks And Quest Mode - Siliconera

PS4/PS Vita Exclusive Hatsune Miku: Project DIVA X***8217;s New Screenshots Show Modules, Songs and More | DualShockers

دیروز که تولد Allen Walker بود فردا هم تولد Len و Rinئه :d

برا همین مناسبت یه تریلر دادن:

/watch?v=fZqzBGzycQE

التبه من با شیلتر شکن هم به IPم گیر داد برا همین از این سایت کمک گرفتم:

https://pro?y-nl.hide.me/index.php

فکر کنم خودتون بدونید به جای ؟ چی باید بزارید :d

بعضی وقتا فکر میکنم با تاپیکایی مثل اینجا فقط دارم با خودم صحبت میکنم :d حس جالبی نیست XDDD

یه حرفی ابراز وجودی نظری چیزی نیست؟

آریا و احسان شماهارو که میدونم فن بازی هستین بیایین یه چیزی بگین :d مخصوصا تو آریا هیچی نمیگی :|

Last edited by a moderator:
حوصلم سر رفت :d گفتم بیام اینو بزارم بازم ببینید یکم با احساسات ملت بازی کنم :( :

/watch?v=5Sy3d48fCBA

هرکی Soundless Voice جز Top 3ش نباشه بهتره خودشو بکشه :(( مخصوصا داستانی که پشت این سه آهنگ Soundless Voice و Proof of Life و Endless Wedgeئه قلب آدم رو به فریاد در میاره :((

فقط بعد از اینکه آهنگ تموم شد سریع بیایین بیرون وگرنه موقع نشون دادن امتیازا گند میزنه به حس و حال آهنگ XDDD

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or