Happy Tree Friends: False Alarm

با سلام بر تمامی 21,517 دوست بازی سنتری:love:

8C3_HTFFA_logo.png

نام بازی : Happy Tree Friends: False Alarm
شرکت سازنده : Stainless Games
شرکت پخش کننده : SEGA
سبک بازی : فکری ، اکشن
تاریخ عرضه : May 14, 2008

--------------------

Happy Tree Friends شخصیت های زیبا و بامزه کارتونی که در کلیپ های اینترنتی شیوع پیدا کردند.
این شخصیت های بامزه با یک ماجرای زیبا مثل تولد شروع میشه و با تیکه تیکه شدن و آتش گرفتن و رنده شدن تموم میشه:love:
این شخصیت های بامزه قراره امسال برای اولین بار ( بدون در نظر گرفتن بازی موبایل ! ) وارد دنیای بازی های کامپوتری بشوند...
بازی از گرافیکی کارتونی برخورداره و شما به جای شخصیت لامپی یا همان گوزن آبی ایفای نقش می کنید.
بازی در حالت FPS دنبال می شود و شما با استفاده از قدرت های خود مانند آتش و یخ و ... باید دوستان خود را از اتفاقات گوناگون نجات دهید...
بازی شامل 10 مرحله می باشد :(
مشتاقانه منتظر این بازی سراسر خون و خنده می باشم:love:
موفق باشید...
امیر حسین

درود

به نظر میاد بازی خیلی خوبی از آب در بیاد.

من که عاشق این کارتونا بودم و هستم.

شنیده بودم یونیسف پخش این کارتون ها رو برای کودکان منع کرده بود زیرا داری خشونت بسیار بالایی بودند !!

من که از اون قسمت این انیمیشن خوشم اومد که می رفتن قطار مرگ :arrowd:

با سلام بر تمامی 21,517 دوست بازی سنتری:love:
Happy Tree Friends شخصیت های زیبا و بامزه کارتونی که در کلیپ های اینترنتی شیوع پیدا کردند.
این شخصیت های بامزه با یک ماجرای زیبا مثل تولد شروع میشه و با تیکه تیکه شدن و آتش گرفتن و رنده شدن تموم میشه:love:
این شخصیت های بامزه قراره امسال برای اولین بار ( بدون در نظر گرفتن بازی موبایل ! ) وارد دنیای بازی های کامپوتری بشوند...
بازی از گرافیکی کارتونی برخورداره و شما به جای شخصیت لامپی یا همان گوزن آبی ایفای نقش می کنید.
بازی در حالت FPS دنبال می شود و شما با استفاده از قدرت های خود مانند آتش و یخ و ... باید دوستان خود را از اتفاقات گوناگون نجات دهید...
بازی شامل 10 مرحله می باشد :(
مشتاقانه منتظر این بازی سراسر خون و خنده می باشم:love:
موفق باشید...
امیر حسین
:blink::blink::blink::blink:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or