Halo3 با قيمت 749 دلار براي فروش در eBay

BlackCat

کاربر سایت
منبع: eBay.com
در حالي كه فقط چند روز ديگر به عرضه رسمي بازي Halo3 در جهان باقي مانده است ، حتما اطلاع داريد كه چندين نسخه از بازي در نقاط مختلف جهان به طور غير قانوني به بيرون درز كرد و عده اي هم در حال حاضر مشغول انجام بازي هستند ، حالا يكي از اين افراد سودجو كه بازي را زودتر به دست آورده در حال فروش اين بازي با قيمت سر سام آور 749 دلار در سايت eBay است كه خيلي جالب به نظر ميرسد.
البته فعلا بالاترين قيمت پيشنهاد شده براي بازي 162 دلار(در زماني كه من در حال نوشتن خبر هستم) است! اما اگر 749 دلار بپردازيد بازي از هم اكنون مال شماست.!
لينك منبع:
http://cgi.ebay.com/Halo-3-Xbox-360...ryZ62053QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
----------------------
نظر شخصي: درست كه fanboy هاي دو اتيشه هركاري ميكنند كه زودتر اين بازي رو بگيرند اما به نظر من كسي بايد عقلشو از سر راه اورده باشه كه براي 4 روز زودتر حاضر باشه چنين پولي بده يا واقعا خيلي پولدار باشه.
در كشور عزيزمون كه بازي رو چهار روز زودتر از خارجي ها ميگيرم تازه قيمتش 5 تومن نه 749 دلار!

آخرین ویرایش:
بعضي از اين اروپايي ها طرفدار شديد بازي هستن كه من دو تا شونو مي‌شناسم كه البته بازي رو از هلند به قيمت 400 دلار گرفتن.

برای یک FanBoY واقعی و دو آتیشه قیمت مهم نیست (اگه پولش باشه)
GOOD LUCK
واسه شما کپی خورا که فرقی نمیکنه با 5 هزار تومن بازی میخرید فکرکن.5000تومن
800000 تومن پول کنسول را باید برای بازی داد بابا این پول خونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ماکروسافت نامرد یعنی اون 4 میلیون پیش فروش نفری 800000 هزار تومن دادن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یا علی تلیارد میشه فکر کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!13200000000000

تكاوچ ! اينم تاپيكش:
خدا خفت كنه اين همه وقت تو ميمردي يه خبر ميدادي؟
حالا فردا صبح بايد يه صف از جلويه nextgen تا جمهوري بكشيم برا اين يه بازي:laughing:

واسه شما کپی خورا که فرقی نمیکنه با 5 هزار تومن بازی میخرید فکرکن.5000تومن
800000 تومن پول کنسول را باید برای بازی داد بابا این پول خونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ماکروسافت نامرد یعنی اون 4 میلیون پیش فروش نفری 800000 هزار تومن دادن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یا علی تلیارد میشه فکر کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!13200000000000

برادر جوگیر نشو ، آخه چرا یه خورده فکر نمیکنی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شما واقعا فکر میکنی پیش فروش شده ها قیمتش 700 دلاره ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

اولا این که میگن یه بازی یا هر چیزی رو پیش فروش میکنن ، یعنی اینکه شما از قبل پولش رو میدی و روزی که به بازار اومد بدون استرس یا ... که نکنه تموم بشه ، خیلی راحت بازی رو میگیری .
قیمتش هم هیچ فرقی با قیمت اصلی نداره ، مثلا همین Halo 3 قیمتش همون 60 دلار بوده برای پیش فروش ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or