Halo Wars برای فوریه 2009 تایید شد

aliahmadi2

کاربر سایت
Microsoft اعلام کرد بازی real-time هیلو وارز(Halo Wars)که عنوانی اختصاصی برای xbox 360 هست توسط Ensemble Studios در فوریه 2009 منتشر می شود.این بازی بازیکن رو داخل یک میدان جنگ و نبرد قرار خواهد داد که شدت جنگ بین دو سپاه به شدت بالا گرفته...

halo_wars.jpg

این بازی داستانی جدید از سری بازی های Halo هس و ربطی به قسمت های قبلی ندارد و بیشتر تمرکز سازنده ها بر روی رزم و اکشن بازی است.این بازی عنوانی انحصاری میباشد و ماکروسافت اعلام کرده که این بازی را به یک استاندارد مناسب خواهد رساند و برای آن نیز یک Collector's Edition قرار داده که شما می توانید از جاهای مختفی دانلود کنید.

برای دیدن Collector's Edition به منبع رجوع کنید:
http://www.videogamer.com/news/06-11-2008-9872.html

امیدوارم بازی خوبی باشه چون من تا حالا بازی استراتژیک روی کنسول بازی نکردم...

ولی به شدت دوست دارم تجربه کنم،البته یکی از دلایلش و تقریباً مهمترین دلیلش انحصاری بودن بازی هست چون معمولاً عنوان های first party خوب از آب در میان(معمولاً) به خاطر اینکه شرکت سازنده زیاد مایه خرج میکنه...به هر حال منتظر میمونم.بابت خبر هم ممنون:smile:

این بازی داستانی جدید از سری بازی های Halo هس و ربطی به قسمت های قبلی ندارد و بیشتر تمرکز سازنده ها بر روی رزم و اکشن بازی است.این بازی عنوانی انحصاری میباشد و ماکروسافت اعلام کرده که این بازی را به یک استاندارد مناسب خواهد رساند و برای آن نیز یک Collector's Edition قرار داده که شما می توانید از جاهای مختفی دانلود کنید.

Collector's Edition چه ربطی به دانلود داره؟
قراره 2 تا نسخه مختلف از بازی منتشر شه که یکیش ورژن عادی و یکیش هم Collector's Edition هست

Those who pre-order the game will also receive a card to download a special in-game Warthog vehicle featuring flame decals.

کسانی که بازی رو پیش خرید بکنن میتونن یک in-game Warthog vehicle رو دانلود کنن ولی ربطی به Collector's Edition نداره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or