HALO : PETER JACKSON بازي متفاوت از انتظارات

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

Shane Kim مدير MICROSOFT GAME STUDIO هست

وي صحبت هاي جالبي در مورد پروژه مشتركشون با پيتر جكسون كرده

- Peter Jackson 'گاردان مهروف هاليوودي كه اثراتي مثل LORD OF THE RING و KING KONG در كارنامش داره

اين بازي اولين بار در MAY 2006 معرفي شد

KIM ميگه : همكاري با پيتر بسيار بسيار خوب هست بسيار خوب پيش ميره

من فكر ميكنم مردم اون ميبينند و توجهشون جلب ميشه و اونها درك ميكنند با يك چيز وتجربه متفاوت روربرو ميشوند

حتي اگر اين ديدي باشه كه ما به اون داريم مدلي كه ما محتوا رو منتقل ميكينم { منظورم داستان هست ..........................

من قفط ميتونم يك تجربه متفاوت هست

اما نكته جالب ابنه كه MICROSOFT هيچ وقت از واژه GAME براي اين پروژه مخفي كه به Halo Chronicles معروف هست استفاده ميكنه .

فقط خدا ميدونه اونها كي ميخواهند يك نمايش درست حسابي از بازي بذارند

منبع gametrailers هست و اين خلاصه برداشت شده اون از vg247

md0adx.jpg

موفق باشيد !!

آخرین ویرایش:
اگر Halo يك عنوان سوم شخص سريع بشه باحال ميشه. من خودم به شخصه وقتي تيربار رو مستر از جا ميكند و حالت سوم شخص بازي ميگرفت خيلي خوشم ميومد براي خودش غوليه لامذهب :love:
واقعا يك كارگردان فيلم چه جوري ميتونه يك بازي خوب بسازه ! ؟
شايد توي X08 نشون دادن. چون X07 كه برگزار نشد ولي مطمئنا X08 بخاطر وجود Alan Wake , Gears Of War2 و اين عنوان برگزار ميشه.

دوستان پیترجکسون میخواد فیلمه halo رو بسازه نه بازیش رو .
دوست عزيز PETER JACKSON اصلا فيلم هيلو رو نميسازه بلكه قراره يه نقشي داشته باشه فعلا معلوم نيست

اين بازي هم قراره نقش اساسي توش داشته باشه اسم بازي هم Halo Chronicles كه در سبك اكشن هست ميتونيد سايت هاي مختلف سرچ كنيد و ببينيد ;)

سلام . ;)

پيتر جكسون قبلاً هم بازي سازي رو تجربه كرده . زمان ساخت بازي King Kong با تيم بازي سازي هم كاري مستقيمي داشت حتي فكر ميكنم وقتي كه EA قصد ساخت بازي LODR : ROTK رو داشت از مشاورات هنري پيشتر جكسون استفاده كرد . به طور حتم وجود اين فرد به هر چه حماسي تر شدن بازي يا فيلم اين بازي بسيار زيبا ، كمك خواهد كرد چون ايشون از همه نظر { فني و هنري } كارگرداني شاخص هستند ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or