HALO insertion game برای PC/PS3/360 تاییدشد

Lord Stark

کاربر سایت
بازی Sky Gods متعلق به کمپانی BlackFoot Studios در نیمه اول سال 2009 برای پی سی/پی اس3 و360 تایید شد وپخش این بازی بصورت دیجیتالی خواهد بود.
چندی پیش کمپانی BlackFoot Studios اعلام کرد که بر سر موتورUnreal Engine 3 با کمپانی اپیک به توافق دست یافته واز ان در عنوان اکشن تاکتیکی خود با نام Sky Gods استفاده خواهد کرد.
بازی Sky Gods که برای سه پاتفرم مذکور عرضه خواهد شد تمرکز خود را برتکمیل قسمت CO-OP بازی قرار داده که مستقیما به عملیت نیروهای ویژه دربازی خصوصا نیروهای HALO (High Altitude, Low Opening) وعملیات هلیکوپترها دربازی مرتبط است!
John Sonedecke موسس کمپانی BlackFoot Studios گفت:استفاده از موتوری که امتحان خود را بخوبی پس داده برای ما این امکان را فراهم میکند تا اولین عنوان خود رابه بازار عرضه کنیم.
Unreal Engine 3 که قبلا بخوبی بر روی پی سی و دیگر پلتفرمها جواب داده به ما این امکان را میدهد که بتوانیم براحتی یک عنوان مولتی پلتفرم را عرضه کنیم وهمچنین استفاده از این موتور هزینه های اضافی که برای عرضه یک عنوان وانتقال ان از کنسول به پی سی وجود دارد را تا حد زیادی کاهش میدهد.

منبع:وبسایت ویدئوگیمر

مرسی ممنون اما
منبع:وبسایت ویدئوگیمر
دوست عزیز منبع رو باید به صورت لینک بزارید تا ما بریم نگاه کنیم شاید مثلا تو ترجمه موردی وجود داشته باشه
مرسی
دوما مگه IP سری و نام HALO در اختیار مایکروسافت نیست!!! پس چطور میشه واسه PS3 بیاد!؟!؟!

داداش تو اسم تاپيك نوشته بودي HALO فكر كردم "halo" مولتي شده، تا سرحد سكته رفتم... :biggrin1:
insertion game ـو نديدم... فقط ديدم نوشته HALO براي PS3 و... تاييد شد... :biggrin1:
*راستي ميشه ربط اين بازي با كلمه ي HALO رو توضيح بدي؟

منبع

دوما مگه IP سری و نام HALO در اختیار مایکروسافت نیست!!! پس چطور میشه واسه PS3 بیاد!؟!؟!
این بازی اصلآ ربطی به Halo و اینا نداره ! اسم بازی Sky Gods هست و در مورد نیروهای ویژه و سربازهایی هست که به وسیله Halo Jumping از هواپیما و ... میپرن بیرون. کلآ Halo اگه اشتباه نکنم به عملیات پریدن از هواپیما میگن که توی تلویزیون بعضی وقتها برای وقت پر کنی نشون میده ( همونا که چند نفر میپرن بیرون و دست همدیگه رو میگیرن و ... )

داداش تو اسم تاپيك نوشته بودي HALO فكر كردم "halo" مولتي شده، تا سرحد سكته رفتم... :biggrin1:
insertion game ـو نديدم... فقط ديدم نوشته HALO براي PS3 و... تاييد شد... :biggrin1:

High Altitude, Low Opening

خب کلا همونطور که اریا گفت این نوعی پرش از هواپیما هست وتشابه اسمی داره ;)
انگلیسیش روهم نوشتم که:biggrin1:

مرسی ممنون اما

دوست عزیز منبع رو باید به صورت لینک بزارید تا ما بریم نگاه کنیم شاید مثلا تو ترجمه موردی وجود داشته باشه
مرسی
خب میلاد جان شما خبر رو درست نخوندی این بازی ربطی به عنوان محبوب مایکروسافت نداره به هیچ وجه
http://www.videogamer.com/news/03-09-2008-9208.html

خب میلاد جان شما خبر رو درست نخوندی این بازی ربطی به عنوان محبوب مایکروسافت نداره به هیچ وجه
http://www.videogamer.com/news/03-09-2008-9208.html
ببخشید جوگیر شدم چشام زد بیرون با شاخ :biggrin1:
آخه شماره بعدی این بازی هیلو نیومده و میخواد بیاد و بعد اسم تاپیک گنده نوشته HALO گفتم نکنه ....
مرسی از خبرت
اینجا لازمه یادی از مرحوم big boss بشه که اولین halo jump رو انجام داد .
اینو باید با طلا بنویسید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or