ارسال پاسخ

زمان بگذره آدم بیشتر مشکل هایی که باید رو میبینه از نمایش دیشب. اما مساله مهم بحث یه نمایش و ... نیست. بازیه فلگ شیپ باید نمایشش در حدش هم باشه. اما کلا تا نمایش بعدی این نظر کلیم هست بعد اینکه با کیفیت 4k دیدم نمایش دیشب رو.

اول اینکه فلگ شیپ نه فقط کنسول، کل برند Xbox این نمایش براش افتضاحه ! مخصوصا اول نسل که ادم انتظار یه فاکتور wow داره به قول معروف ! این بازی از نظر تکنیکی خوب که نیست هیچ، افتضاحه ! همه جوره افتضاحه. نورپردازی ؟ تکسچر ؟ هر چیز ساده ای که لازم نیست آدم متخصص باشه تا ببینه. اینکه بیلد فلان تاریخه یا انجین فلان چیزه واقعا کوچکترین ارزشی نداره ! قرار نیست تحول بشه از الان تا عرضه. که اینا تونستن یه چیزی در بیارن از هیلو ریچ بدتر ! یا شده 60 فریم روی Xbox one ؟

من معذرت میخوام اما آدم باید بتونه تارگتش رو درست کنه با امکانات ! من مثلا 10 میلیون پول دارم نمیتونم برم برج 10 طبقه بخرم که ! اینم همینه. وقتی میدونی کنسول پایت همینه و نمیتونه، خب میشه مدیریت افتضاح استودیو یا کل Xbox قدرت تشخیص نداره که این کار فقط به برند بازی ضربه میزنه و هیچکس نمیاد به به رو کنسول نسل قبل داره 60 فریم اجرا میشه. این طرز فکره که باعث شده از زمان 360 تا الآن هر روز فقط انتقاد بیشتر بشه اصرار هم دارن که کارشون خوبه بعده یه نسل ! هرچند این نسل روی وان هم 60 فریم با محیط های به نسبت باز و 64 نفر داشتیم مثل Battlefront 2 !

از گرافیک ظاهریش که بگذریم، این Ai شوخی بود انشالله دیگه ؟ نسل عوض شده ها ! ما هنوز داریم داد زدن بیخود وسط بازی و دویدن به قصد مردن رو میبینیم ! حتی تو ریچ هم اینجوری نبود و یه جاهایی که 4 تا الیت میومدن قشنگ چلنج بود کشتنشون ! اینجا شدن کاغذ. بله جزئیات جالبی داره مثل اینی که بروت ها میان پرت میکنن گرانت ها رو. ولی وقتی پایه کار ایراد داره خب این چیزا نه مهمه نه به چشم میاد ! اپن ورلد هم خیلی خوبه بازی به سمتش بره اما درست. وقتی بازیی مثل RDR2 میاد با اون دیزاین لول و محیط خب باید سعی کرد یه ذره جذاب در آورد نه طورکی عمودی بهش عمق داد مثل نمایش دیشب. مخصوصا با تفاوت یک نسل فاصله !!

آرت استایل خب خوب شده ولی. هیلو نباید یه بازی دارک و ... باشه. کل یونیک بودنش به رنگ و استایل خاص خودش بود که الآن روند درستی رو دارن میرن با Infinite از این نظر. ولی خب چون دیزاین لول و تکنیکی بازی خیلی ایراد داره به چم نمیاد. یعنی هرکیم بگه رئال و دارک نه هیلو میدونه چیه نه بازی کرده. صرفا به دید ترول میخواد یه پستی بزنه ! این از این که تفاوت انتقاد از بازی با ترول معلوم باشه.

گیم پلی هم شده کلاسیک که خوبه. ولی حس خوبی نداره. گان پلی و ... اصلا وزنی انگار نداره. یعنی جیزی نیست که بگی چقدر خوب شده دوباره ! انگار حتی پسرفت بوده تو خیلی جاهاش. ولی باز همینکه از 5 برگشتن امیدوار کنندس. ولی انقدر مشکلات داره که باز آدم با اطمینان نمیتونه بگه.

در کل بخوام بگم یه بازیه متوسط نسل قبلی رو دیدم. نه فلگشیپ Xbox ! تا نمایش آگوست و مولتی پلیر هم صبر میکنم. اما این روند و کیفیت آخر باشه من به شخصه نه دنبالش میکنم نه میخرمش. آدم هرچقدر هم فن یه بازی اما خب قرار نیست کور باشه :D تاخیر نخوره حداقل 1 سال، بعید میدونم بیشتر یه بازی متوسط یا خوب ازش در بیاد

پیشرفت بله همه دوست دارن. 3 تا شماره اول هم هر کدوم کل ژانر FPS رو تکون دادن. از Matchmaking که همه بازیا دارن استفاده میکنن تا سند باکس و ...

ولی نه هر پیشرفتی. من اسم 5 رو پیشرفت نمیذارم. در واقع اصلا اسمش رو هیلو نمیذارم. شما باید بتونی اول اون چیزی که بازی رو یونیک کرده رو پایه و بیسش رو خوب در بیاری بعد همون رو پیشرفت بدی. نه اینکه بکنیش مثل 5 به اسم پیشرفت. اون پیشرفت نیست. باید بازی بشه مثل 3 گانه و روی همون پیشرفتش کنه. وگرنه کسی نگفته همون شماره 3 رو بدن و ما همه راضی هستیم.

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or