Halo: Campaign Evolved

Halo Campaign Evolved.png
سازنده: Halo Studios
ناشر: Xbox Game Studios
سبک: شوتر اول شخص
تاریخ انتشار: 2026
پلتفرم: pc, xbox series و ps5

"این تازه شروع کاره"
پس از لیک ها و حواشی فراوان, بازسازی اولین نسخه از از سری هیلو با نام جدید Campaign Evolved معرفی شد.
براساس گفته ها هیلو استودیو از هوش مصنوعی برای توسعه سریع تر این بازی استفاده کرده که موجب اختلافاتی بین اعضای تیم سازنده و جدایی هایی شده است.

اطلاعات رسمی:
1. آنریل انجین 5
2. 3 ماموریت جدید به عنوان پیش درآمدی از هیلو ریچ است که داستان آشنایی مستر چیف و گروه بان جانسون را روایت می کند.
3. تمامی کات سین ها کمبت ایوالود بازسازی و صداگذاری ها دوباره ضبط شده.
4. موزیک رمستر شده.
5. کنترل و لول دیزاین بهتر, Wayfinding پیشرفته تر.
6. 9 سلاح (مانند شمشیر انرژی و رایفل هیلو 2, رایفل سوزنی هیلو ریچ) اتومبیل, جمجمه و دشمنان بیشتر و متنوع تر از عناوین دیگر سری به این بازی اضافه شده.
7. قابلیت دزدیدن اتومبیل چه برای چیف و چه برای کاوننت از هیلو 2 به بازی اضافه شده.
8. قابلیت دویدن.
9. مولتی پلیر نداره, کو آپ آنلاین 4 نفره, کو آپ آفلاین 2 نفره فقط برای نسخه کنسول, کراس پلی تایید شده

بر اساس لیک ها بخش مولتی پلیر از طریق بازی جداگانه ای توسط استودیو Certain Affinity که سازنده مد فورج در عیلو 5 و اینفینیت بود پوشش داده میشه.

آخرین ویرایش:
از کجا باید فعالش کنم ؟؟
همون اول بازی باید آیتم Perspective skull رو بگیری بعد میری تو منو و فعالش میکنی.

View attachment Halo- Campaign Evolved 3rd Person - How to Enable It.mp4

اگه از دستش دادی مهم نیست ، آخر ویدئو رو ببین بهت میگه باید کدوم مرحله رو لود کنی و چطور این دوربین رو روی سیو فعلیت فعال کنی و از ادامه بری.

همون اول بازی باید آیتم Perspective skull رو بگیری بعد میری تو منو و فعالش میکنی.

View attachment 415572

اگه از دستش دادی مهم نیست ، آخر ویدئو رو ببین بهت میگه باید کدوم مرحله رو لود کنی و چطور این دوربین رو روی سیو فعلیت فعال کنی و از ادامه بری.
اقا دستت درد نکنه همین الان میرم تو کارش ❤️❤️❤️❤️

Remixش واقعا حال میده اصلا نمیفهمی داری چیکار میکنی، فوج فوج دشمن میاد از هر رده و نوع دشمن با اسلحه های سبک و سنگین ، بعضی وقت ها اینقدر وضع خراب میشه و شلوغ پلوغ میشه ، افت فریم وحشتناک میگیره در حالت صحنه اهسته با Rocket Launcher یا Canon rod فقط داری R2 ابیوز میکنی یا حتی با نارنجک ها:)) اصلا ریمیکس رو از دست ندید ، کلی هم تروفی داره.

• Like
Reactions: Love Console
بلاخره فرصت شد بازی رو شروع کنم! انصافا هنوزم که هنوزه ابهت از سر تا پای مسترچیف میباره! فقط صداش کافیه که موهای تن آدم سیخ بشه :D
فعلا همون اوایلشم اول از همه گرافیک حسابی خودنمایی میکنه. بار اولی که قدم به رینگ میذاری حسابی چشم نوازه محیط. نکته جالب اینه که شیشه ماسک مسترچیف اونقدر واقع گرایانه طراحی شده که قشنگ لکه هارو روی صفحه نمایش تشخیص میدی و حس اینکه از پشت ماسک کاراکتر داری نگاه میکنی رو خیلی خوب تداعی کرده. طراحی اسلحه ها و افکتام بی نظیره. برخلاف محیط اینفینیت، اینجا طبیعتش قشنگ حس زنده بودن میده و کاغذی نیست مخصوصا درختا. با طراحی کورتانام اوکیم اونقدری آزار دهنده نیست قبلش. یجوری بعضیا بزرگش کرده بودن که فک کردم قراره چی ببینم حالا.
شوتینگ بازیم خیلی خوب و سنگین درآوردن. کاملا حس یه شوتر اول شخص کلاسیک رو میده که خیلی وقته همچین چیزی ندیده بودم بجز دووم آخری.
ای کاش بخش آنلاین داشت و نبودش توی ذوق میزنه. فعلا که اینقدر همون یساعت اولش کیف داد که ذوق دارم قشنگ و منتظرم برقا بیاد دوباره بشینم پاش:D

چیزی‌ که نمیشه گفت واقعا .فقط کافیه عاشق هیلو باشی تا سر تا پای وجودت لذت ببره از بازی.
وقتی موسیقی معروف بازی همون اول شروع شد واقعا انگار خاطرات ۲۰ سال گذشته من رو زنده کرد وقتی برای اولین بار بدون این که از زبان و داستان بازی چیزی بدونم شروع کردنش🥲🥲

یا خدا این یکی دیگه کی اومد :دی نامردا یه ندا می‌دادین من امروز تاپیک رو اتفاقی باز کردم متوجه شدم ریلیز شده بریم ببینیم چیه اینجور که تعریف کردین و اینا ظاهرا خیلی خوب از آب دراومده :دی

بازی همون چیزیه که باید باشه
گرافیگ عالی فریم ریت بالا و روون خطی و بدور از هرگونه اضافه کاری هایی که تو بازیهای چند سال اخیر شاهدش هستیم و دارن تکرار میشن
با اینکه چند مرتبه نسخه کالکشن رو تموم کرده بودم این بازی هنوزم لذت خالصه ❤️

Screenshot 2026-07-30 181832.png Screenshot 2026-07-30 182259.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or