Halo 4: Forward Unto Dawn نامزد جایزه Emmy شد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
Halo-4-forward-unto-dawn-bundle.jpg

همان طور که میدانید پس از عرضه Halo 4 یک Live action نیز همزمان با آن به نام Forward unto dawn عرضه شد که حالا نامزد جایزه Emmy شده است.

این سری که در بخش بهترین طراحی عنوان یا Outstanding Main Title Design نامزد شده است باید با سریال هایی چون:HBO’s Newsroom, FX’s American Horror Story: Asylum, Starz’ Da Vinci Demons , CBS’ Elementary, the Sherlock Holmes series set in a modern-day with Lucy Liu, and History Channel’s Vikings رقابت کند.

این مراسم قرار است در 22 سپتامبر , یک شنبه پخش شود.

منبع

من دیدمش خیلی خوب بود فکر نمیکردم اینقدر خوب بسازنش :d نمیدونم جایزه بگیره یا نه ولی ارزش دانلود کردن و دیدن داره واقعا حتی برای کسایی که طرفدار هیلو نیستن ...

كلا نه از هيلو ونه كيلزون هيچكدوم زياد خوشم نمياد داستانشون كه ديگه واقعا در حد فيلم و اينا نيست واقعا معلوم نيست چي رو سريال كردن اينا

آنم آره اما Newsroom یه چیز دیگه بود تو آمریکا هم کلی صدا کرد حتی بیشتر از Vikings من به شخصه با Newsroom بیشتر هم حال کردم احتمال اینکه برنده بشه هم بین همین دوتا هستش که من نظرم روی Newsroom بیشتره.

Newsroom هم خیلی خوبه. اما خب به شخصه از فضا و محیط ـه وایکنیگ بیشتر خوشم اومد. ولی دقیقا موافقم که به نظرم اصلا امکان نداره خارج از این دوتا باشه برنده

Newsroom هم خیلی خوبه. اما خب به شخصه از فضا و محیط ـه وایکنیگ بیشتر خوشم اومد. ولی دقیقا موافقم که به نظرم اصلا امکان نداره خارج از این دوتا باشه برنده
Da vinci هم بد نبود :d ولي منم احتمال ميدم وايكينگ برنده بشه.

كلا نه از هيلو ونه كيلزون هيچكدوم زياد خوشم نمياد داستانشون كه ديگه واقعا در حد فيلم و اينا نيست واقعا معلوم نيست چي رو سريال كردن اينا
خداییش هم داستان Halo درحد فیلم نیست چون background Story ـش رو شاید بشه توی 70-80 ساعت نقل کرد. سگانه اصلی هم سنگین تر از حرفهاست که بخواد فیلم بشه. هم خرجش بالاست هم کشش این چیزا رو نداره هالییود :دی.

خداییش هم داستان Halo درحد فیلم نیست چون background Story ـش رو شاید بشه توی 70-80 ساعت نقل کرد. سگانه اصلی هم سنگین تر از حرفهاست که بخواد فیلم بشه. هم خرجش بالاست هم کشش این چیزا رو نداره هالییود :دی.
منم همينو ميگم واقعا اينجور بازيا بدرد فيلم ساختن نميخورن اصلا قوت بازي FPS داستان نيست شايد گيم پلي و گرافيك فوق العاده داشته باشه ولي داستان نداره متاسفانه هنوز دوستان توانايي اينو ندارند كه درك كنن لزوما يه بازي خوب معنيش اين نيست كه داستانشم خوبه كه اگه فقط داستان مهم بود فورزا و گران توريزمو بدرد سطل آشغال ميخوردن

واقعا احساس تاسف ميكنم كه برخي از دوستان الفباي صحبت و بحث رو نميدونن و فقط توهين كردن رو بلدن اگر شما با حرف من مشگل داري بيا با دليل و منطق بگو كه اشتباست. اما متاسفانه منطق كه نباشه اينطور جوابها كاملا طبيعي به نظر ميرسه

بهتره فن هاي هيلو رو به خدا بسپاري
اصلا باهاشون بحث نكن

Da vinci هم بد نبود :d ولي منم احتمال ميدم وايكينگ برنده بشه.

صادق جان شوخی کردی دیگه .:d

سریال خوبی بود من خودم هر هفته نگاه میکردم اما اینکه جایزه Emmy ببره دیگه مثل فوش میمونه این وسط با وجود newsroom ,Vikings حتی از American Horror Story هم پایینتر قرار میگیره این سریال American Horror Story هم برای خودش شاهکاریه اما به نسبط اون دوتا به نظر من در رده سوم قرار میگیره ببین حتی نویسنده مطلب اصلی هم جلو داوینچی نوشته (what?) یعنی طرف هم کف کرده این جزو لیسته .:d

به نظر خودم اگه جای اون سریال The Following میزاشتن یا حتی Hannibal نویسنده اینجوری شکه نمیشد .:d که به نظر من باید Hannibal جزو لیست میبود .:d

مخصوصا با بازی شاهکار mads mikkelsen که به نظر من حق جایزه بهترین شخصت مرد برای امسال محفوظه به نظر من برای اون.

درسته پنج قسمت بود ولی خیلی خوب بود و آدمو کامل می برد تو دنیای هیلو . تموم که شد خیلی ناراحت شدم .
.
در ضمن کسی نیست این benjohn رو ده روز بن کنه
هم ما راحت بشیم هم خودش راحت بشه ؟ کشت مارو با این کامنت هاش !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or