Halo 4 در دست ساخت ؟!

Dinosaur

Loyal Member
سلام
سایت MSXBOX-World در نوشته کوتاهی گفته که در Event مخصوصی که مایکروسافت به نام The Gathering 07 برگزار کرده بوده از Bungie پرسیدن خبری از Halo بعدی هست یا نه ؟ و Bungie هم گفته در حال کار کردن روی نسخه بعدی این بازی هست. وقتی پرسیدن آیا بازی Prequel * هست , اونها از جواب دادن طفره رفتن. البته این سایت میگه احتمالآ این بازی براساس فیلمی خواهد بود که از Halo ساخته میشه و اسمش ممکنه Halo ... The Game باشه ( جای ... اسم فیلم میاد )
* Prequel : به فیلم یا بازی ای میگن که داستانش قبل از نسخه قبلیش باشه.
پ.ن. شاید الآن حالم خوب نیست و دارم اشتباه میکنم یا نویسنده اون سایته مست کرده ! چون خبر به این مهمی رو معمولآ این طوری نمیگن !

dlhalo20.jpg

خدا كنه بسازن!!!
ولي احتملا ميوفته 2009 و شايدم جزو lunch titleهاي كنسول نسل بعد مايكروسافت باشه!!!!!!
خدا كنه واسه همين كنسول بياد شماره سومش كه معركه بود

به نظر من كنسول ماكروسافت 2 ساله اومده و Halo4 فوقش 3 تا4 سال طول بكشه يعني ماكروسافت تا اون موقع Xbox720 ميده بيرون:biggrin1:

به نظر من كنسول ماكروسافت 2 ساله اومده و Halo4 فوقش 3 تا4 سال طول بكشه يعني ماكروسافت تا اون موقع Xbox720 ميده بيرون:biggrin1:
من نمیدونم چرا همه کنسول بعدی ماکروسافت رو 720 مینامند. میگه Xbox اول رو Xbox 180 نامگذاری کردن که دومی بشه 360 حالا سومی بشه 720 ؟
فلسفه 360 شدن یک موضوع ...
فقط امیدوارم هرچی که میسازند بسازند یکی بونجی بازی رو بسازه دوما که اینقدر کم نباشه که نخریده بازی تموم بشه!

حالا تازه در حد شایعه هست و هنوز هیچ چیزی اعلام نشده ولی خیلی دلم میخواد بدونم اگه قراره که ساخته بشه داستان این بازی چیه !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or