Halo 3 KillerS !!!

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
خب بازی Halo 3 هم مدتی هست که عرضه شده است و حالا وقت بازیهایی است که میخواهند با این بازی بزرگ رقابت کنند . به این بازیها اصطلاحا Halo Killer میگویند .
امروز سایت UGO لیستی رو ارائه داده و بیان کرده که این بازیها تهدیدی برای بازی Halo 3 به حساب می ایند . با هم این لیست را ببینیم : ( تمامی این بازیها در سال 2007 منتشر خواهند شد - همچنین میزان تهدیدی که این بازیها برای بازی بزرگ Halo 3 ایجاد میکنند به صورت درصد مشخص شده است ! )

TimeShift - Halo 3 Threat Rating: 50%
* Enemy Territory: Quake Wars - Halo 3 Threat Rating: 20%
* Call of Duty 4 - Modern Warfare - Halo 3 Threat Rating: 75%
* Haze - Halo 3 Threat Rating: 65%
* Unreal Tournament III - Halo 3 Threat Rating: 33%
* Crysis - Halo 3 Threat Rating: 20%
* The Orange Box - Halo 3 Threat Rating: 90%

Halo-3-Ad-Still_s.jpg

بهتر است خودتان را برای این Halo Killer ها اماده کنید !!!

موفق باشید .
مهدی ...

من يه جا ديگه خوندم كه Assassins Creed هم با 78% بود !!!

بازی های هم سبک رو باید مقایسه کرد ، Assassins Creed چه ربطی داره ؟

توی لیست بالا هم به نطر من شانس COD 4 از همه بیشتره ، Crysis هم همینطور ، ولی خب چون فقط PC هست بهش کم داده .

البته بین اینا HAZE از همه بیشتر به Halo شباهت داره ، ولی فکر نمیکنم بتونه رقیب Halo بشه ...

پ.ن : خدا عاقبت این تاپیک رو به خیر کنه ...

از نظر فروش که عمرا بازیی بتونه جز halo 4 جلو بزنه

اما از نظر بهتر بودن فکر کنم COD4 کارشو بسازه ، من دموش رو دیدم موهای تنم سیخ شد ، بازیش خیلی توپه واقعا حرف نداره

خب COD4 امکانش خیلی زیاده ولی Crysis هم هنوز نیومده که اینا نظر دادن واسه خودشون!

Orange Box هم فکر میکنم منظورش بیشتر روی Portal باشه و Team Forsses که به احتمال قوی با شناختی که از Valve داشته همچین امتیاز (درصدی) واسش قاعل شدن.
ولی همینجور که گفتم هیچ کدوم از این بازیها نیومدن پس تا در حد نظر شخصی بیشتر نمیشه روشون حساب کرد ولی یه موضوعی اینجا خیلی چشمک میزنه اونم Halo3 هستش با اون گیم پلی خدایش که فکر نمیکنم کسی بتونه حتی بهش نزدیک بشه با اون امتیاز 9.5 ش!!

چغدر امتیاز crysis کم هست:confused:
حب اگه گیم پلی halo 3 از crysis بهتر باشه در عوضش halo 3 حرفی برا گفتن در قسمت گرافیک جلوی crysis نداره

به نظر من هيچ كدوم توانايي رقابت با halo3رو ندارن ولي هر كدوم جز عناوين فوق العاده سال 2007 خواهند ود ولي من شانس بيشتر رو به ut3ميدم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or