شایعه Half Life 3 در دست توسعه است (تکذیب شد)

rahyarpaul

کاربر سایت
خبری که سالهاست همه چشم انتظار دیدن آن هستند. بالاخره سایه طلسم عدد 3 از روی عناوین والو برداشته میشود. به نظر می آید بالاخره، جواب بله است.
Tyler McVicker به تازکی اطلاعاتی از پروژه های والو و هاف لایف میدهد. که میتوان گفت حاوی اخبار خوبی برای vr بازها نیست ولی باعث ایجاد بارقه ای از امید، در دل طرفداران هاف لایف میشود.

رابین واکر پیش از ریلیز hald life alyx گفت که این آخرین عنوان در دنیای هاف لایف نیست و بلکه آغازی است برای بازگشت.
به نظر می آید هاف لایف در مسیر بازگشت است.

2021-11-27_21-18-25.jpg

حال در ویدیویی تایلر عنوان کرده که، عمده والو علاقه خود را به vr از دست داده اند که یکی از دلایل آن برتری facebook و quest2 میباشد و به همین خاطر توجه معطوف به استیم دک بیشتر شده است تا vr.
پروژه سیتادل هم دیگر قرار نیست یک عنوان vr باشد و به عنوان یک Rts shooter در دنیای هاف لایف عرضه میشود و تیم بزرگی در حال توسعه آن هستند و قرار است در دو سال آینده منتشر شود.
عنوان vr جدید هاف لایف که در دست ساخت است، به نظر می آید به دلیل عدم علاقه گروه کنسل شده است و عمده گروه به سمت توسعه استیم دک رفته اند.
هدست وایرلس vr جدید والو در دست توسعه است ولی سالها با انتشار فاصله دارد ولی بخاطر کاهش علاقه، قسمتی از گروه vr والو را ترک کرده اند و احتمال عرضه و به سامان رسیدن این هدست 50/50 است
و در آخر هاف لایف 3 در دست توسعه است ولی با تیمی کوچک.

پ.ن: متاسفانه فرد مذکور که از یوتیوبرهای معروف هم هست، گفته که منظورم این نبوده.
حالا ما نمیدونیم وقتی کسی میگه، بازی با یه تیم کوچیک در دست ساخته، منظورش چی میتونه باشه.
به هر صورت قسمت هاف لایف 3 رو، متاسفانه تکذیب کرد به نحوی.
به امید شکسته شدن طلسم عدد 3 در بازیای والو.

آخرین ویرایش:
رودکی یه رباعی داره، میگه
با آن که دلم از غم هجرت خون است
شادی به غم توام ز غم افزون است
اندیشه کنم هر شب و گویم: یا رب!
هجرانش چنین است، وصالش چون است؟
وصف دلته. غم هجران معشوق هم برا عاشق زیباست و چه چیزی زیباتر از آنکه منتظرش باشی
_______
امسال که به dark ages و دووم رسیدی، شاید یموقع دیدی تو دو سال آینده خبر از quake و هاف لایفم اومد.
دیگه با این وصفی که کردی اصلا نمیشه نا امید بود😍😍😍. دقیقا این ۳ تا بازی رو بدن به من رسما با دنیای گیم بی حساب میشم و واقعا دیگه چیزی نمیخوام ازش. این سازنده ها اگر میدونستن بعضی از طرفدارها چجوری منتظر عناوینشون هستن از خجالت آب میشدن😂😂.
ولی واقعا تصور کنید توی نسخه جدید دنیای کامباین ها رو بسازن. اتمسفرشم برگردونن سمت نسخه ۱ 😍😍😍. فکرشم دیوانه میکنه منو خدا

همیشه میخواستم بگم

هف لایف ۲ رو بازی کردم و به نظرم خیلی خیلی بازی مزخرفی بود :D
با اینکه سینگل پلیر و استوری محشری هم داره (دیگه سلیقه است) اما احتمالا دلیل این حرفت این هست که فقط سینگل تو خونه بازی کردی، وگرنه اگر طعم مولتی لذت بخشش تو گیم نت و بازی با بچه ها به صورت لن و انلاین (ِیعنی بازی با دوستات کنار هم) رو چشیده بودی، احتمالا الان شما هم جز دوست داران بیشمار بازی میبودی :D

یعنی ببین، وقتی ملت میگن عاشق یک چیزی مثل هف لایف یا حتی وارکرفت هستند، جدا از کیفیت و خلاقیت بینظیر بازی ها در زمان خودشون، احتمالا یکی از دلایل اون عشق همین خاطرات بازی چند نفره با دوستان هست... یعنی باورت نمیشه چقدر لذت بخش بود وقتی در نیمه اول دهه 2000 و حتی نیمه بعد و حتی بعد تر، بازی هایی مثل هف لایف کانتر وارکرفت تیم فرتریس و غیره رو تو گیم نت با دوستان بازی میکردیم...

من قشنگ یادمه استوری کانتر و هلف لایف رو تنهایی تو خونه بازی میکردم و عاشقش بودم، و در عین حال هر روز به ذوق رفتن به گیم نت میومدم خونه که سریع ناهار رو بزنم که برم گیم نت :D حتی بعد ها با همسایه هامون و یک هاب، مولتی پلیر لن بازی میکردیم، یادش بخیر، از گیم نت میومدیم تو خونه و بازی چند نفره مون رو با پی سی هامون و یک هاب لن، ادامه میدادیم... :D خدا میدونه چند هزار ساعت، 10 هزار یا بیشتر، فقط وارکرفت زدیم...

*با اومدن کال اف دیوتی مدرن وارفر و مخصوصا کلد ات وار، هلف لایف و کانتر تا حدی به حاشیه رفتن، ولی قشنگ یادمه به شخصه همیشه همون موقع هم انتخابم هلف لایف بود و به مدرن وارفر ترجیح میدادم... یادمه همیشه کسانی که همچنان پایه هلف لایف بودن تو ذهنم به عنوان گیمر خفن میشناختم (کاد هم خفن بودا مطلقا زیر سوال نمیبرم سبکشم نظامی مدرن انسانی بود و متفاوت، اما به شخصه هلف لایف رو ترجیح میدادم، من حتی یادمه مولتی پلیر Will Rock رو (که مولتیش کلون هلف لایف بود، و سینگلش کلون سم ماجراجو) رو به مدرن وارفر ترجیح میدادم :D

اخرين بار استارفيلد قرار بود ازين كارا بكنه كه ديديم چى شد :D
جوسازى نكنيد :D
این چه ربطی به اون داره؟ همون Alyx تو سبک خودش و VR بهترین بازیی هست که ساخته شده. اینم نگفتم قراره انقلاب کنه. ولی زیر انقلاب کردن برای این سری افت داره. مجبوره انقلابی باشه تا انتظارات همیشگی سری برآورده شه. تازه خوبه نوشتم امیدوارم:D

• Like
Reactions: m.a.t and pouria.sh
من Half Life 2 زمانی که اومد گرفتم یه نیم ساعت بازی کردم و دیگه ادامه ندادم چون خیلی اهل بازی اول شخص و اینها نبودم اون موقع بر خلاف الان که تنوع ژانریم بالاست، یه 2 سال پیش تابستون رفتم سراغش و چنان میخکوب نشستم پاش تا تهش و تمومش کردم از اکثر بازیهای تازه عرضه شده هم بیشتر لذت بردم ازش! از اون بازیهای Timeless که هیچوقت قدیمی نمیشن.

شایعه: لیکری ادعا کرده است که ساخت بازی Half Life 3 حقیقت دارد و شرکت Valve در صدد مخفی کردن آن است. او اشاره کرده که ما به سیاره Xen بر خواهیم گشت.
بازی نیمه اوپن وورلد می‌باشد، سیستم آب و هوا و دارای چرخه روز و شب است همچنین NPC های هوشمندی در این عنوان هستند که می توانند با شما صحبت کنند.

[Xen یک سیاره اقیانوسی است که جرمی 7 برابر زمین و بدون سطح جامد است، با این حال، در نزدیکی و بالای جو آن، سیارک‌های شناور زیادی وجود دارند، جایی که تمام جمعیت در آن زندگی می‌کنند. از آنجایی که گرانش بسیار بالا است، گرانش به طور قابل توجهی کمتر از گرانش زمین است]
View attachment 347504
داره واقعی تر میشه.
لینک ویدئویمطلبی که فرهاد گذاشت:

===========
پس این اشاره به HL:X تو کدبیس سورس انجین مربوط میشه به ادامه بازی HL:Alyx و با اسم Half Life : Xen !

حالا اون X بیشتر معنی پیدا میکنه.
البته کماکان میتونه این X بی ربط باشه و اصلا ارتباطی به برگشت به Xen نداشته باشه یا اسم بازی چیز دیگه ای باشه.
ولو قبلا کم از این کارها نکرده.

همچنان باید منتظر ویدئوی تایلر هم موند و ببینیم ایشون چی میتونه به این لیک اضافه کنه.

=============
به نظرم همین تاپیک رو ببریم جلو و در آینده که بازی تایید رسمی شد همین بشه تاپیک بازی.

ولی گیمپلی ش عین همون هف لایف یکه
خسته کننده شد برام وسطاش دراپ کردم
حق داری من نسخه یک رو قبلا بازی نکرده بودم‌
من نمیدونم چرا هرچقدر سنم میره بالاتر گیم بیشتر برام لذت داره.تو چندروز تمومش کردم .چندوقت دیگه میخوام برم سراغ half life alyx no vr مودهای کمپینش. :D alyx رو بازی کن حتما .مود شده اش عالیه.

خب چون هست:D
ریمیکه دیگه.
خدایی چه ریمیک تمیزی ساختن ماکان.در کل نکته قشنگی رو گفتی :D

این لوپ تکراری خسته کننده دیگه خیلی مسخره شده
هر بار شایعه میشه بعد تکذیب میشه
نصف کسایی که منتظرش بودن یا مردن یا کلا گیم رو گذاشتن کنار
بیخیال دیگه خسته شدیم ...

• Smile
Reactions: Nameless King
این لوپ تکراری خسته کننده دیگه خیلی مسخره شده
هر بار شایعه میشه بعد تکذیب میشه
نصف کسایی که منتظرش بودن یا مردن یا کلا گیم رو گذاشتن کنار
بیخیال دیگه خسته شدیم ...
این سری فرق داره.
همه میدونیم که ولو یک تیم خفن داره که alyx رو ساختن که براشون دستگرمی بود و اثبات اینکه سورس انجین کاملا آمادگی میزبانی HL3 یا هر اسمی که خواهد داشت رو داره.

در واقع از چندسال پیش و بعد انتشار اون بازی میدونستیم که دارن روی نسخه بعدی کار میکنن چون این تیم که نمیتونست بیکار بمونه.
فقط نمیدونستیم کی و چه وقت ازش رونمایی میشه ، اینکه دوباره VR یا برمیگردن به صفحات صاف مانیتور/TV و یا مثل نسخه های کنسل شده نسل 6 یا 7 و بعدتر اینهم سرنوشت بهتری پیدا کرده یا نه.

ماها خیلی وقتها یادمون میره که valve برگشته به هفلایف ، چرا که Alyx رو چون vr بود اصلا به حساب نمیاریم.

نسخه بزرگ بعدی از رگ گردن به ماها نزدیکتره.
فقط مسئله زمانه.

این سری فرق داره.
همه میدونیم که ولو یک تیم خفن داره که alyx رو ساختن که براشون دستگرمی بود و اثبات اینکه سورس انجین کاملا آمادگی میزبانی HL3 یا هر اسمی که خواهد داشت رو داره.

در واقع از چندسال پیش و بعد انتشار اون بازی میدونستیم که دارن روی نسخه بعدی کار میکنن چون این تیم که نمیتونست بیکار بمونه.
فقط نمیدونستیم کی و چه وقت ازش رونمایی میشه ، اینکه دوباره VR یا برمیگردن به صفحات صاف مانیتور/TV و یا مثل نسخه های کنسل شده نسل 6 یا 7 و بعدتر اینهم سرنوشت بهتری پیدا کرده یا نه.

ماها خیلی وقتها یادمون میره که valve برگشته به هفلایف ، چرا که Alyx رو چون vr بود اصلا به حساب نمیاریم.

فقط مسئله زمانه.
امیدوارم ، چون این بازی انقدر بزرگه که با معرفیش دوره جدیدی از صنعت گیم شروع میشه استاندارد های جدیدی تعریف می کنه و هزاران پله میبرتش جلوتر

• Like
Reactions: m.d.makan
بحث هفلایف داغه این وسط کانال Project Borealis هم بعد 4سال فعال شده و تیزر داده!

این یک پروژه فن مید بود که قصدش ساخت اپیزود سوم HL2 بود که ولو از ساختنش منصرف شد.
عجیبه واقعا.
دعوا سر این بود که این پروژه آیا زودتر میاد یا HL3 :D

این سری فرق داره.

فقط مسئله زمانه.
واقعا امیدوارم فعلا به ادامه‌ی VR base برای Alyx فکر نکنن، خداییش نامردیه :دی بیان HL3 رو بسازن و بعد برن سراغ ادامه‌ی آلیکس یا یه پریکوئل دیگه مثلا روایت جنگ هفت ساعته برای VR

اخه وقتی نویسنده اصلی و همینطور اکثر طراحان اصلی بازی ولو رو ترک کردن اینا با چه کسایی میخوان به ساخت بازی ادامه بدن؟
امیدوارم اگر تا حالا نتونستن جایگزین های شایسته ای برای این افراد پیدا کنن ادامه ای هم از بازی نبینیم، چون این سری هر شماره که عرضه شده قشنگ صنعت بازی مخصوصا FPS رو به جلو هل داده و انتظارات ازش خیلی خیلی بیشتر از بقیه بازیاس

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or