Hajime Tabata: می‌خواهم پایان Final Fantasy XV اشک بازیکن‌ها را درآورد

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

کارگردان بازی «Final Fantasy XV»، آقای Hajime Tabata امیدوار است که پایان این بازی باعث شود اشک شما سرازیر شود. در ادامه با «بازی‌سنتر» همراه شوید.

images

«من قصد دارم که یک پایان بسیار عاطفی بسازم و تا جایی که ممکن است، اشک بیشتر مردم را درآورد. وقتی ساعت‌ها مشغول بازی کردن باشید و تیتراژ پایانی را مشاهده کردید، تحولی در شما ایجاد نمی‌کند و نا امید کننده است. حداقل پایانی عاطفی و اشک آور بعد از ساعت‌ها بازی کردن، باعث ایجاد تحولی در درون شما خواهد شد. من این حالت را برای کسانی که بازی ما را می‌خرند و ساعت‌ها آن را بازی می‌کنند، می‌خواهم.»

هدف دیگر Hajime Tabata این است، مانند تاثیری که بازی «Final Fantasy VII» در زمان خودش در گیمینگ گذاشت، XV نیز در این زمان بگذارد.

«بعضی از اعضای تیم شازنده Final Fantasy XV، در ساخت Final Fantasy VII حضور داشتند. آنها می‌خواهند که این فرانچایز، یک بار دیگر غوغا به پا کند و این انگیزه، محرک بسیار خوبی برای آن‌ها است. VII باعث شده است که هدف بسیار بلندی داشته باشیم و انگیزه بسیار خوبی است. این بازی مخاطب‌های جدید را نیز جذب خواهد کرد که فروش خوب و... را در بر خواهد داشت.»

نسخه بازسازی شده Final Fantasy VII نیز در دست ساخت است.

منبع

ممنون بابت تاپیک
یا خداااااااااااااااا نکن با دلم ما ای بابا باز صحنه ناراحت کننده این ژاپنی ها عادت دارن کلا کاریش نمیشه کرد :(

خو چرا اسپویل میکنه ... ********

یعنی اگه نمی گفت ما اخر بازی بی تفاوت تموم میکردیم .. اشکمون در نمیومد ... یعنی گفت کع از حالا بریم تو فاز غم ؟؟؟!!!

والا این ماجرای ناکتیس در طی ۱۱ سال اشک ما رو به دلایل مختلف در اورده ..ببینیم سر انجامش چی میشه..

.........

من که از کل سری فقط ده اشکم رو تونست در بیاره ..خیلی دلم به حال یونا سوخت

Hajime Tabata: می‌خواهم پایان Final Fantasy XV اشک بازیکن‌ها را درآورد

فعلا یه جور دیگه اشکمون در اومده:dاز بس دیر شد و امروز فردا شد سره این بازی اشکمون دراومده خیلی وقته شما موفق به دراوردنه اشکه ما شدین کارت درسته:d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or