alirahati کاربر سایت Aug 15, 2008 #1 گیتار هیرو بازان لایو با سلام این تاپیکو زدم کسانی که گیتار باز حرفه ای هستند گیمر تگ خودشون رو بنویسند گیمر تگ منanial 2008d
گیتار هیرو بازان لایو با سلام این تاپیکو زدم کسانی که گیتار باز حرفه ای هستند گیمر تگ خودشون رو بنویسند گیمر تگ منanial 2008d
alirahati کاربر سایت Aug 26, 2008 #3 با سلام من که هروقت اومدم نبودی به نظر من بهتره یک شماره تلفن بدی که sms یا تک زنگی چیزی بزنی که من هم همون موقع وصل بشم شماره من:09151832076
با سلام من که هروقت اومدم نبودی به نظر من بهتره یک شماره تلفن بدی که sms یا تک زنگی چیزی بزنی که من هم همون موقع وصل بشم شماره من:09151832076
mmd_68 کاربر سایت Apr 8, 2011 #5 gamertag: mmd slash DRUM - GUITAR HYPER SPEED3- BASS HYPPERSPEED 3 - VOCAL . EXPERT
Oceanic 6 کاربر سایت Jun 27, 2011 #9 Orchid Flowers Hyper speed: 3 هر روز هم بازی میکنم! آقا سیاوش هم بنده رو میشناسه درام expert.
God_of_game کاربر سایت Jun 27, 2011 #10 نوشته شده توسط Synyster Gates: Orchid Flowers Hyper speed: 3 هر روز هم بازی میکنم! آقا سیاوش هم بنده رو میشناسه درام expert. بیشتر... ایشون گیتار هم expert می زنن :d منم اد کنید شاید یه معجهزه ای شد تونستم بیام :biggrin1: rockhero666 فقط دوستان من نه رمز نه ای دی هیچ چیز دیگه ای از این اکانتم یادم نمیاد ، چیکار کنم ؟ :biggrin1: بیشتر...
نوشته شده توسط Synyster Gates: Orchid Flowers Hyper speed: 3 هر روز هم بازی میکنم! آقا سیاوش هم بنده رو میشناسه درام expert. بیشتر... ایشون گیتار هم expert می زنن :d منم اد کنید شاید یه معجهزه ای شد تونستم بیام :biggrin1: rockhero666 فقط دوستان من نه رمز نه ای دی هیچ چیز دیگه ای از این اکانتم یادم نمیاد ، چیکار کنم ؟ :biggrin1: بیشتر...
Oceanic 6 کاربر سایت Jun 27, 2011 #11 نوشته شده توسط God_of_game: ایشون گیتار هم expert می زنن :d بیشتر... لطف داری، شما هم expert میزنی، البته خیلی ضعیف تر از من ! کسی نیست expert بتونه آهنگ های خیلی سخت رو 5 ستاره بزنه؟
نوشته شده توسط God_of_game: ایشون گیتار هم expert می زنن :d بیشتر... لطف داری، شما هم expert میزنی، البته خیلی ضعیف تر از من ! کسی نیست expert بتونه آهنگ های خیلی سخت رو 5 ستاره بزنه؟
God_of_game کاربر سایت Jul 16, 2011 #12 دوستان اد کنن : nomabicmanatee1 (امروز از ساعت 4:30 هستم.بعدا رو نیستم :d)