Guerrilla Games کار بر روی IP جدید خود را آغاز کرده است!

استدیو هلندی سونی، Guerrilla Games اعلام کرده است کار بر روی بیشتر قسمت‌های KillZone: Shadow Fall به اتمام رسیده و آن‌ها کار بر روی IP جدید خود را آغاز کرده‌اند.

آقای اریک بولژس، طراح ارشد GG در جریان نمایشگاه EGX 2013 طی مصاحبه‌ای با سایت یوروگیمرز گفته است که آن‌ها خیلی دوست داشتند بر روی یک عنوان کاملا متفاوت از سری KZ کار کنند و این اتفاق اکنون افتاده و کار جدید و متفاوت آن‌ها آغاز شده است.

"من الان می‌تونم راستش رو به شما بگم، بله، کار بر روی بازی جدید شروع شده. نمی‌تونم بهتون بگم دقیقا داریم چیکار می‌کنیم و به چه چیزی (ایده جدید) فکر می‌کنیم اما بله، این حقیقت داره!"

"استدیو ما خیلی دوست داشت روی یه IP جدید کار کنه، یه چیز کاملا متفاوت با KillZone. الان دوست ندارم چیزی در این رابطه بگم، ما می‌خوایم همه چیز یه سورپرایز باقی بمونه!"

اطلاعات اضافه:

چند وقت پیش شایعه شده بود GG داره روی Heavenly Sword 2 کار می‌کنه و بازی بعدیشون اینه! الان با شنیدن این خبر میشه جدی تر در مورد این شایعه بحث کرد!

- - -ویرایش - - -

Guerrilla Games هونلي اسورد 2 رو بسازه؟:-/

شایعات اینجوری میگن!:دی البته من خودم هم ترچیح میدم جای هونلی سورد 2 روی یه IP تازه کار کنن! من دوست داشتم بازی جدیدشون بازم تو مایه های KZ باشه!:دی HS اساسا ارزش ساخت نداره مگه اینکه بدنش دست دیوید جفی یه بازی شاخ ازش دربیاره!:دی

- - -ویرایش - - -

Guerrilla Games هونلي اسورد 2 رو بسازه؟:-/

شایعات اینجوری میگن!:دی البته من خودم هم ترچیح میدم جای هونلی سورد 2 روی یه IP تازه کار کنن! من دوست داشتم بازی جدیدشون بازم تو مایه های KZ باشه!:دی HS اساسا ارزش ساخت نداره مگه اینکه بدنش دست دیوید جفی یه بازی شاخ ازش دربیاره!:دی

آخرین ویرایش:
منبع رو كه من نديدم اما احتمالا" باز POLAND با هلند اشتباه گرفته شده !
GG توي هلند ه يه شعبه هم توي كمبريج داره اما من تا حالا اسمي از استوديو لهستاني ايش نشنيدم و فكر نكنم داشته باشه

بايد لهستان تبديل بشه به هلند

منبع رو كه من نديدم اما احتمالا" باز POLAND با هلند اشتباه گرفته شده !
GG توي هلند ه يه شعبه هم توي كمبريج داره اما من تا حالا اسمي از استوديو لهستاني ايش نشنيدم و فكر نكنم داشته باشه

بايد لهستان تبديل بشه به هلند

نمیدونم چرا نوشتم لهستان!:دی تو ذهنم هلند بود اما نوشتم لهستان که معلوم نیست از کجام درآوردم!:دی کلا به دلایل مرموزی این ترد بهم ریخته!:دی (گریه حضار)

آخرین ویرایش:
هر چی باشه من که میگیرمش رو نسل بعد .. حتا اگه سبک ow باشه که دوست ندارم.

Guerrilla Games مهر تاییدش رو خیلی وقت پیش از ما گرفته :bighug::x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or