Guerrilla Games: انتشار اطلاعات زیاد از بازی Horizon Zero Dawn ارزش ان را کاهش میدهد

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
Horizon-Zero-Dawn-3-620x395.jpg

درود

عنوانHorizon Zero Dawn در نمایشگاه e3 2015 توسط استودیو خوش نام Guerrilla Games سازنده سری کیلزون معرفی شد. بسیاری از بازیبازها منتظر اطلاعات بیشتری از بازی هستند و میخواهند در رابطه با گیم پلی و داستان بازی بیشتر بدانند.

با این حال اقای تهیه کننده ارشد بازی اقای Mark Norris در رابطه با عدم انتشار اطلاعات زیاد در رابطه با بازی گفت:

"نگه داشتن اطلاعات بازی باعث هیجان انگیزترشدن بازی میشود و ارائه اطلاعات و جزییات زیاد از بازی به هیجان و ارزش بازی لطمه میزند."

Norris از عناوین Fallout 4 و Star Wars Battlefront به عنوان مثالی برای صحبت‌های خود استفاده کرد و اینطور ادامه داد:

"عنوان Fallout 4 چیزهای متعددی دارد که اگر سازنده ان ها را مخفی نگاه داشته بودند در هنگام عرضه بازیبازها به هنگام برخورد با ان ها بیشتر تحت تاثیر قرار میگرفتند."

علاوه بر این اقایMark Norris تاکید کرد که در این رابطه ( نگه داشتن اطلاعات مهم بازی) تا عرضه بازی نظیر داستان ، مکان ها و ریشه های اتفاقات این بازی با ناشر پراوازه دنیای بازی یعنی سونی صحبت کرده اند.

اقای Mark Norris تاکید کرد که خود بازیبازها باید به هنگام بازی رابطه بین شخصیت و ماشین زمان و... را پیدا کنند.

منبع

آخرین ویرایش:
کاملا درسته تازگیا هر چیزی فیلم سینمایی یا بازی های کامپیوتری هروقت دارم بازی میکنم همه چیشو میدونم صحنه قشنگاشو همرو دیدم تو تبلیغات ! اینکار اصلا درست نیست , تبلیغاتم نمیشه ندید من هرچی رسمی بیاد دانلود میکنم میبینم چون میگم خیر سرشون میدونن چی دارن میدن بیرون اسپویل و اینا نداره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or