شایعه gtav pc اینبار 6 دسامبر2013

rahyarpaul

کاربر سایت
بعد از سایت game seek و منتشر شدن عکسهایی منتسب به نسخه pc بازی gta v اینبار نوبت zaavi یکی از معتبرترین فروشگاههای انگلیس است
zaavi در ابتدا برای پیش فروش نسخه pc را قرار دارد اما سپس حذف کرد
اما دوباره با تاریخ 6 دسامبر دوباره این عنوان را برای پیش خرید قرار داده است
آیا این همه خبر از نسخه pc آن هم با این هجمه اتفاقی هست و یا واقعا قرار است به زودی راک استار نسخه pc را ارائه دهد .
امضاها از مرز 500 هزار عبور کرده است
و پیتر عرضه بر روی نسل بعد را رد کرده است.
عنوان در دست راک استار لیدز چیست gtav یا rdr یا هر دو؟
GTA: Grand Theft Auto V (5) PC | Zavvi.com

آخرین ویرایش:
*The release date we have for GTA: Grand Theft Auto V (5) is a placeholder date, and will be updated when Rockstar confirm the Release date to us.*
این تاریخ‌ها نمایشی هستن و Rockstar اونا رو اعلام نکرده.
دیدن امضا جواب نمیده دیگه خودشون تایید و تکذیب میکنن :| !
ربط اونایی که اون Petition رو امضا کردن به Zaavi و Game Seek چیه ؟!

*The release date we have for GTA: Grand Theft Auto V (5) is a placeholder date, and will be updated when Rockstar confirm the Release date to us.*

یه لیوان آب خنک اول بخور . بعدشم مگه من گفتم بده که تو اون تاریخ بیاد :|

1.مگه اصلا تایید کرده که حالا ما بیایم چک و چونه بزنیم این خبر نیست تو قسمت شایعه هست و یه تاریخه،یه سایت آلمانی زده بود 7 ژوئن 2014 عشقی هست ولی قطعا یکیشون داره راست میگه و گر نه نه تنها تاریخ ممکنه تغییر کنه حتی ممکنه عنوان حذف بشه و اصلا...
2.ربطش اینه که برای یه موضوع کوچولو نیومدیم خبر بزنیم و بصورت اخبار کوتاه گفته شده

یه لیوان آب خنک اول بخور . بعدشم مگه من گفتم بده که تو اون تاریخ بیاد :|

این تاریخ‌ها فقط برای نمایش هست و بازی قرار نیست در این تاریخ عرضه بشه. فقط در تاریخی عرضه میشه که Rockstar اعلام میکنه. این صفحات Zaavi و Amazon و ... بیش از یک سال هست که وجود داره و چیز جدیدی نیست.

1.مگه اصلا تایید کرده که حالا ما بیایم چک و چونه بزنیم این خبر نیست تو قسمت شایعه هست و یه تاریخه،یه سایت آلمانی زده بود 7 ژوئن 2014 عشقی هست ولی قطعا یکیشون داره راست میگه و گر نه نه تنها تاریخ ممکنه تغییر کنه حتی ممکنه عنوان حذف بشه و اصلا...
2.ربطش اینه که برای یه موضوع کوچولو نیومدیم خبر بزنیم و بصورت اخبار کوتاه گفته شده
هیچ سایتی از احتمال یا زمان عرضه تقریبی یا دقیق GTA V برای PC خبر نداره.

آخرین ویرایش:
اولا من گفتم این یه شایعه هست نه چیز دیگه
ثانیا حرف شما درسته ولی اون تاپیک قفله
ثالثا این یه ویدیو هست که ادعا میکنه مربوط به نسخه pc هست البته با xbox 360 controller اجرا میکنه خیلی واضح نیست و گر نه از حجم فایلها حداقل میشد فهمید که واقعی هست یا نه ولی نرخ فریم متغیره و از 60 تا 30 میرسه
GTA V PC Confirmed (Benchmark for PC)
در اخر هم من فقط خواستم یه مطلبی رو دیدم بزارم شاید بقیه ندیده باشند و براشون جالب باشه و گر نه ،نه قصدم پست گذاشتنه و نه نمیدونم چیزهایی که میگند

اینم یه عکس از فولدر بازی
https://dl.dropboxusercontent.com/u/194379539/GTAV_Screenshots/screenshot01.jpg

آخرین ویرایش:
این سایت ها هم دهن ملت را آسفالت کردن
اگه ای ام دی و نویدیا و مایکروسافت! و اپل و گوگل گیم اسپات و آی جی آن و سی ان ان و الکترونیک آرتز :-b و ... هم ، دیگه این خبر را تایید کنن برا من نون و آب نمیشه: منبع فقط باید اینجا باشه WWW.ROCKSTARGAMES.COM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or