GTA5،Bio Shock،And More

rasoolharry

کاربر سایت
با عرض سلام و خسته نباشید
چند تا از اخبار کوتاهی را که Game Pro تهیه کرده را براتون میگذارم.
مشتی ترین هاشون شامل جدالهایی که بر سر GTA 5 رخ داده ، سقوط بازیهای Pc و اینکه Miyamoto همراه بازی خورهاست
159288-1-1.jpg

Rock Star:GTA 5 Will Send Tabloids Maad
کلا میگه یکی از طراحان Rock Star در مقابل حرفهای رسانه های جمعی عکس العمل شدیدی رو نشون داد و یه بار دیگه گفت که GTA 5 در 29 آوریل منتشر میشه یکی از طراحان مشهورشون به بازیهای ویدئویی لقب دشمنی مناسب برای مردم رو داده و این حرف رو زمانی که در یک سخنرانی در آمریکای شمالی حضور داشتند و تحت فشار بودند ( حالا یا از طرف مردم یا از طرف منتقدان )گفته و همچنین گفته که بازی کننده ها میتونن انتظار بیشتری داشته باشن از GTA 5 هم از نظر دیالوگ و هم از نظر گرافیک.
شما را به ادامه ی اخبار دعوت میکنم:cheesygri
Epic:Consoles Stealing Pc Gamers
در یک مصاحبه ای که با یکی از سرپرستان Epic Games انجام شده بود ایشون گفتند که من واقعا طرفدار Pc هستم اما کنسولها به طور کامل بسیاری از بازی خورها رو از Pc دزدیدند !!!
او اضافه کرد وقتی که Call Of Duty 4 اومد من شنیدم که بعضی از کارکنامون جلسه تشکیل میدادند و درباره ی بازی صحبت میکردند، اونها پیش خودشون میگفتند" خواهش میکنیم ما رو یاری کن از این حرفها یه نکته معلومه حالا اون چیه ، همون یارو داره میگه که من فهمیدم که همگی COD 4 رو روی کنسول بازی کردند!!!!!
Bio Shock Wins 2007 Critics Poll
این هم میگه که Bio Shock یه جایزه ی دیگه هم از طرف منتقدان گرفته و بهترین بازی سال 2007 شده و همینطور این بازی بیشترین افتخار رو به همراه Orange Box و COD 4 دریافت کرده و جالب اینجاست که هر سه بازی برتر First Pirson Shooter هستند.
این دو تا خبر آخر هم به طور خلاصه براتون میگم
یکی از روسای شرکت Nintendo گفته که اگر چه Game Cube موفقیتی نداشت ولی محرکی بود برای اینکه Wii بیاد و بترکونه . طراح محترم بازی(Miyamoto ) گفته که امیدوار بیشتر بازی های جمعی خلق کنه ( منظورش اینه که میخواد به بازی های شاهکارش اضافه کنه ) و اینکه زمانش رو به بازیهایی که وابستگی عمده ای به امتیاز دارند اختصاص میده . او گفته من همه ی بازیهام رو با درجه ی Hard میسازم و پایان کار Medium !!!( قابل توجه بازی خورهای عزیز آقای میاموتو میخواهند یه حال حسابی به شما بدهند)
و آخرین خبر هم در رابطه با نقش بازیهای ویدئویی هست !
Reuters گزارش داده بازیهای ویدئویی کمک میکنن به رو پا نگهداشتن جایگاه بسیاری از فیلمها و بازیگران تلویزیونی و اینکه صداهای مشخصه ی اشخاص که میتونه اونهارو به عنوان یه محصول تاپ در دنیای بازی قرار بده به طوریکه حتی موقعیت شون در هالیوود در حال سست شدنه و بعضی چیزهای دیگه...........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or