شایعه gta v pc چهارشنبه معرفی میشود

rahyarpaul

کاربر سایت
شایعه ای که بوی واقعیت میدهد
ypobjvxwh4c9fusfjk.jpg

به آمازون چت خوش آمدید. من Fatima هستم.با توجه به اطلاعات ما نسخه PC بازی GTAV در تاریخ 12/24 معرفی و در تاریخ 03/12 در آمریکا منتشر می شود.
شعبه المانی امازون اطلاعاتی داده است که در تعطیلات کریسمس در روز چهارشنبه gta رسما معرفی میشود
پیش از این ،این وبسایت اطلاعاتی قبل از انتشار در مورد motral kombat و injustice داده بود
لازم به ذکر است که در ادامه گفته شده در 12 مارس این بازی در امریکا عرضه میشود البته پیش از این یک خرده فروش نروژی از 19 مارس به عنوان تاریخ یاد کرده بود

[TH="align: left"]Game[/TH]
[TH="align: left"]Original Release (PS2-PS3/XBox 360)[/TH]
[TH="align: left"]PC Version Announcement[/TH]
[TH="align: left"]PC Release[/TH]

[TD="align: left"]GTA III[/TD]
[TD="align: left"]October 22, 2001[/TD]
[TD="align: left"]March 25, 2002 ( 5 Months, 3 days/154 days )[/TD]
[TD="align: left"]May 20, 2002 ( 6 months, 28 days/210 days )[/TD]

[TD="align: left"]GTA VC[/TD]
[TD="align: left"]October 29, 2002[/TD]
[TD="align: left"]February 14, 2003 ( 3 months, 16 days/108 days )[/TD]
[TD="align: left"]May 12, 2003 ( 6 months, 13 days/195 days )[/TD]

[TD="align: left"]GTA SA[/TD]
[TD="align: left"]October 26, 2004[/TD]
[TD="align: left"]September 9, 2004 ( -1 month, 17 days/-47 days )[/TD]
[TD="align: left"]June 7, 2005 ( 7 months, 12 days/224 days )[/TD]

[TD="align: left"]GTA IV[/TD]
[TD="align: left"]April 29, 2008[/TD]
[TD="align: left"]August 6, 2008 ( 3 months, 8 days/99 days )[/TD]
[TD="align: left"]December 2, 2008 ( 7 months, 3 days/217 days )[/TD]

[TH="align: left"]Game[/TH]
[TH="align: left"]Planned Release (PS3/XBox 360)[/TH]
[TH="align: left"]Averaged PC Version Announcement Delay Forecasted Date (With and [Without] Negative Forcasted Date Included)[/TH]
[TH="align: left"]Averaged PC Release Delay Forecasted Date[/TH]

[TD="align: left"]GTA V[/TD]
[TD="align: left"]September 17, 2013[/TD]
[TD="align: left"]December 5, 2013( 2 months, 18 days/79 days ) :: [January 14, 2014 ( 3 months, 28 days/119 days
[/TD]
همانطور که میبینید پیش بینی ها برای معرفی بازی حول و حوش تاریخ 5 دسامبر تا 14 ژانویه می باشد
GTA V PC: ‘Grand Theft Auto 5’ Announcement This Week, Says Rumor
GTA 5’s PC Version Rumored to be Announced on 24 December, Release in March - International Business Times
Rumor Alert - GTA V To Be Announced For The PC On December 24th, Releases March 12th | N4G

به بازیسنتر خوش آمدید. من Slipkboy هستم.با توجه به اطلاعات ما نسخه PC بازی GTAV، فکر کن یه روزی منتشر بشه :دی
خوب جناب slipk
ما بر اساس حرف این فرد که در amazon germany هست اینو نگفتیم قبلا یوروگیمر همین تاریخ رو داد 1/4 ابتدایی سال 2014
بعد تمام ارقام بالا نشانگر عرضه و معرفی نسخه کامپیوتر در یه بازه خاصه و الان هم تمام شواهد نشون میده که بازم مثل گذشته قراره عرضه شه
و انتشار نسخه کامپیوتر فکر نکنم کسی فکر میکنه منتشر نشه
چون تموم شواهد و حتی نحوه رفتار و اون استخدام راک استار برای pc همشون موید وجود نسخه pc هست

خدا کنه بیاد من که رو PS3 تا وسطاش رفتم جذابیت GTA V رو نداره که رو پی سی بازی کردم ! امیدوارم هر چه سریعتر بیاد و رو پی سی بازی رو تموم کنم !!
واقعا نمیشه لذت برد

راکستار کمپانی واقعا سطح بالایی هست که همیشه به مخاطبش احترام میزاره ،مردم این همه امضا جمع کردن ، ولی اگه بخواد مثل نسخه pc ،
iv باشه خیلی ضد حاله .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or