شایعه GTA V در ماه May

.Evanescence.

کاربر سایت
شایعه های زیادی دور رو بر GTA V قرار داره. آخرین شایعه ای که از این بازی بزرگ منتشر شده از سوی مجله NME است
در آخرین شماره این مجله 20 دلیل برای بزرگ بودن سال 2012 و هیجان های آن نوشته شده. یکی از این 20 دلیل تاریخ انتشار GTA V است.
این مجله در مورد بازی اینگونه نوشته " در ماه می زمانی که GTA در فروشگاه ها وجود داره انتظار میره نصف کشور در خانه هایشان نشستند و پرده ها رو کشیدن"
grand-theft-auto-v.jpg

بازی در May 2012 عرضه خواهد شد. این تاریخ فقط یه شایعست. ممکنه درست باشه و ممکنه فقط یه دروغ باشه. Rockstar هیج اطلاعاتی در مورد این بازی نداده.
منبع

بعید نیست می بیاد :d کلا مهم ترین بازی ها راکستار همین حدودا میاد ولی اختلاف کمش با مکس پین 3 میتونه به ضرر مکس پین تموم بشه درسته مکس پین 3 تو این تریلر ها آخرش خوب خودش نشون داده حتی انتظارات برده بالا ولی فن بیس عظیمی که GTA V داره ضربه میزنه فکر کنم ژوئن یا جولای بهترین تاریخ براش باشه هم مکس پین ضرر نمیکنه هم تو امتحانات ترم ما نمیفته:d

حتی اگه واقعا همون می بیاد که من هم دوست دارم همون موقع باشه، راکستار تا قبل از انتشار مکس پین نباید تاریخ رسمی رو اعلام کنه
احتمالا یه یکی دو ماه مونده به عرضه ی مکس یه تریلره دیگه از بازی منتشر میکنه و اصل عملیات هایپ رو میزاره برای بعد از انتشار مکس پین:دی

یه روالی R* پیش گرفته که هر سال یک بازی بیرون داده ... تقریبا از آواخر نسل پیش تا الان !
2010RDR
2011 L.A
2012 Max
2013 GTA V
البته واقعا عالی میشه اگر 2012 بیاد ولی خیلی بعیده !

یه روالی R* پیش گرفته که هر سال یک بازی بیرون داده ... تقریبا از آواخر نسل پیش تا الان !
2010RDR
2011 L.A
2012 Max
2013 GTA V
البته واقعا عالی میشه اگر 2012 بیاد ولی خیلی بعیده !
2012 میاد شک نکن
R* اونقدر واسه mp تاخیری زده که یه بار دیگه بزنه مهم نیست :d

مکس پین میوفته واسه پاییز ، احتمال زیاد همون ماه می بیاد ،
چون اکثر بازی هایی که یه جور سبک Open-World دارن ، راکستار همون موقع ها عرضه می کنه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or