Gta Tehran بیا نظرتو بگو

yahya H.R

کاربر سایت
با سلام به بچه های بازی سنتر
آقا سریع میرم سر اصل مطلب
ما یه گروه تشکیل دایم و این بلاها رو داریم سر GTA SAN میاریم خواهشا بگین نظرتون چیه اصلا می ارزه این کار
ماشین های ایرنی بهش اضافه شده
تمامی ماشینها عوض شده به اضافه ی هلییکوپتر و جت و هواپیماها و قایف ها
اسلحه ها کاملا عوض شدن
از منطقه ی 1 تا 6 تهران توش طراحی شده کل شهر تغییر کرده البته این هنوز کامل نشده ولی حدود یه ماه دیگه تموم میشه
کل شخصیت ها ایرنی شدن از پلیس ها گرفته تا سی جی
قرار مراحلی رو هم برای بازی طراحی کنیم
صداها رو هم تغییر دادیم
منو ها رو هم فارسی میکنیم
تبلیغات توی شهر رو خودمون طراحی کردیم
مپ جدید براش طراحی کردیم
و فونت جدید برای بازی ساختیم
تکسچر هم براش طراحی کردیم
اسم ماشین ها هه فارسی نوشته شدن
اینم چند تا عکس از بازی
این عکس تیلیغاتیه
1175262811.jpg

اینم یه اتوبوس ویژه
1175168742.jpg

اینم پیکان مدل قدیمی
1175119369.jpg

این 110
Police-Car.jpg

اینم کهفقط یه خورد فایل TXD رو تغییر دادیم و کار گروه ما نیست
http://www.updap.com/upsa/1175327663.jpg

و این ماشینها هم ساخته شدن که اعضا هنوز عکس ازشون نگرفتن
موتور تاکسی زانتیا پیکان مدل قدیمی و جدید ژیان فولوکس ماکسیما ریو سورن پراید نیسان وانت پژو 405 و پارس
مگان
کمری
ریو
اینها هم در حال ساخت هستن عکس همه رو با یه ویرایش میزارم بعدا
اینها هم هست ولی عکس ندارم
سوناتا
آردی پژو 405 جی ال ایکس
پیکان جدید (مدل 70 به بالا)
پیکان جوانان ! (مدل 1347-60)
پلیس راهنمایی رانندگی
پلیس عقیدتی سیاسی
پلیس بزرگراه ها = ---
دوو سیلو = ---
دوو ماتیز = ---
ریو = ---
مگان = ---
پراید = ---
ماکسیما = ---
کمری 2007 = ---

البته فقط ماشین نیست
http://www.updap.com/upsa/1174390884.jpg

لباس هاس جدید
در کل فکر نمیکنم از یه جی تی ای جدید چیزی کم داشته باشه تازه فارسی هم هست
آهنگ های رپ براش گذاشتیم مثل هیچکس پیشرو توهی ....
دموها رو هم داریم براش میسازیم
چیزا ی دیگه هم هست ولی جزئیه
فکر میکنم کاملا گفتم این بازی چطوره
قربونتون
حتما نظر بدین

خب دوست عزیز اگه بشه که خیلی عالیه ( اگه بشه چی میشه...:eek: ) و قطعا از بازی رانندگی در تهران "داداش سیا" پر طرفدار تر هم میشه ولی من هرچی به این عس نگاه میکنم اطمینان دارم که این عکس رو تو یه سایت عربی دیدم... 100% مطمئنم :-"
( عکس این 110 که..... )

1175119369.jpg

ولی خب به هرحال ما که پایه هستیم برای کمک . خرید و بازی کردن با این... موفق باشید!

آخرین ویرایش:
خب دوست عزیز اگه بشه که خیلی عالیه ( اگه بشه چی میشه...:eek: ) و قطعا از بازی رانندگی در تهران "داداش سیا" پر طرفدار تر هم میشه ولی من هرچی به این عس نگاه میکنم اطمینان دارم که این عکس رو تو یه سایت عربی دیدم... 100% مطمئنم :-"
( عکس این 110 که..... )

1175119369.jpg

ولی خب به هرحال ما که پایه هستیم برای کمک . خرید و بازی کردن با این... موفق باشید!

اون عکس فقط برای شوخی گذاشته شده اصل پیکان پایین عکس است
همین که عکس های جدید بدستم رسید پست اول رو ویرایش میکنم و میزارم
از همه ی کسانی هم که نظر دادن تشکر میکنم
خوب هر کی سلیقه ای داره یکی هزار بار بازی رو برده آخر باز هم اگه بخواد ببره اصلا از بازی خسته نمیشه
میخوام یه خورده بیشتر از بازی توضیح بدم
این بازی بای اجرا فقط یه رم 256 میخواد با کارت گرافیکی 128 ولی اگه رمتون 512 باشه خیلی بهتره
توی این بازی شخصیتها عوض شدن از معتاد تا آدم شیک و لوکس داریم اینم یه عکس از یکی از شخصیت ها
1175562089.jpg

آقا عکس رو کوچیک کردم شرمنده اولیا بزرگ بود
دیگه از خونه های خارجی خبری نیست خونه های ما به سبک ایرانی است .
برای این که بازی حال هوای سان آندریاس رو نداشته باشه من هر روز 3 یا 4 تا ماشین توپ دانلود مینم تا بزاریم جای ماشینهای قبلی بازی
دیگه از آبهای دور شهر خبری نیست بجز یه خورده
دیگه از علف ها و آسفالتها و جاده های خاکی مصنوعی بازی خبری نیست بلکه همگی خیلی طبیعتی تر شدن
افکت های بزای رو هم هر کدوم رو از یه افکت معروف برداشتیم که به طبیعی تر شدن بازی کمک میکنه
بازی فارسی است که برای خیلی ها میتونه جذاب باشه حتی برای من که تا حالا فقط بلد بودم بشینم دمو رو نگاه کنم و برم دنبال علامتها و هیچی از بازی نمیفهمیدم اصلا این بازی از کجا شروع شد داره چیکار میکنه یا آخرش چی میشه یا شخصیت ها با هم چی میگن داریم یه خورده بازی رو دستکاری میکنیم تا ببینیم میشه زیر نویس ها رو هم فارسی کرد یا نه
یکی دیگه از خوبی های این بازی اینه که بجای داد و فریاد هایی که هیچی ازشون نمیفهمیدیم حالا دیگه آهنگ های ایرانی گذاشته شده شده که لذت بازی کردن رو دو چندان میکنه صدای اسلحه ها عوض شدن و خیلی طبیعیتره صدای آژیر پلیس و آمبولانس ها رو عوض کردیم که به تیپ تهران بخوره
لباس های تازه برای شخصیت ها طراحی کردیم که طرحهای بیشترشون ایرنیه مثل این خارجی ها نیست که نمیدونم علامت راک ستار داره یا چیزهای عجق وجق دیگه
آیکون های بازی عوض شده منظور آیکون های فایل های بیرونی بزاس نیست آیکونهای درون بازی مثل آیکونه خونه ی cj یا آیکون سلاحهای بازی
بقیشم توی یه پست دیگه میزارم داریم میریم بیرون
قربونه همه حتما نظر بدین

فردا پس فردا از اینها هم عکس میزارم

خوب نمیشه که اینجوری تو تهران بگرده به جرم فحشا میگیرنش . شایدم یه دیکانس تراکشن داشته باشه با تهران ( چه ربطی داشت :biggrin1: )

اما با عقل جور در نمیاد اگه تهرانه پس 90% باید خودش باشه دیگه .

خوب ایستگاه رادیو هم باشه طبیعی مثل رادیو خود تهران و جوان و سراسری
و انتخاب آهنگ هم بازم میگم از خواننده های بزرگتر استفاده بشه آهنگهای ریتم تند که ماشالا زیاده

ehhhm!!!

میگم فکر نمیکنی تمومه پلاک های روی ماشینهات یکی هستن؟؟؟;)

2j6actg.jpg

حداقل شما که میگی اینا تبلیغاتیه یه کم تغییر و تحول توشون بده تا خلق الله جلب بشن...
یه چیزه توپ بزن فک هارو بیاره پایین!!! :love:

تازشم اون پیکانه که گفتی...
مرد حسابی اون که عکس پیکان معمولی یعنی واقعیه که (با مراجعه به سایت ایران خودرو متوجه خواهید شد) فقط اومدی یه افکت تو فوتوشاپ زدی روش دیگه این شد مدل پیکان توی جی تی آی تهران؟؟؟؟:-"

آخرین ویرایش:
ببخشيد ارتباط ايشون با Gta Tehran چيه ؟؟؟

1175562089.jpg

راستي اون نخلا هم نباشن بهتره .
ببین این خانم محترم که می بینی با GTA Tehran رابطه نداره اما با اون Rappere رابطه داره و اگه یکم با حس زیباشناسانه نگاه کنی می بینی که دختره Bras شو با کلاه اون یارو ست کرده

Bras نه
مگه چنتا تنشه ؟
bra در ضمن نمیشه همینجوری تو بازی اصلی باشه . اونوقت شاید جلو پخشش ر وهم گرفتن کی به کیه دستشون به اونا نمی رسه خر شما رو میگیرن
میگم . شما که پلیساتون محجبه هستن . خودش خیلیه آدمهای دیگه هم به تهران بخورن خدا رو چه دیدی شاید . با ای کار از جای حمایت هم شدین. که به درد آیندتون بخره . و اینکه پوسترش رو با همون حالت اصلی باشه بهتره تا اونطوری . به چیزای جزئی هم دقت کنید تو رو خدا که فردا کسی سوتی نگیره . میدونم که خودت اوستای اوا ریزه کاریا اهمیتش بیشتر از اصله . در مو رد پلاک هم فکنم این فقط تو تبلیغ اینطوری باشه. همین عکس پیکان رو هم که گفته یه توجه کنین که چقدر ساده مشخص شد مال کجا بوده

موفق باشین

آخرین ویرایش:
میگم فکر نمیکنی تمومه پلاک های روی ماشینهات یکی هستن؟؟؟;)

2j6actg.jpg

حداقل شما که میگی اینا تبلیغاتیه یه کم تغییر و تحول توشون بده تا خلق الله جلب بشن...
یه چیزه توپ بزن فک هارو بیاره پایین!!! :love:

تازشم اون پیکانه که گفتی...
مرد حسابی اون که عکس پیکان معمولی یعنی واقعیه که (با مراجعه به سایت ایران خودرو متوجه خواهید شد) فقط اومدی یه افکت تو فوتوشاپ زدی روش دیگه این شد مدل پیکان توی جی تی آی تهران؟؟؟؟:-"

کجا این عکس رو دیدی ؟
لینکش رو بزار
این ماشین رو یکی از دوستان ساخته و عکس رو هم ایشون دادن اگه ممکنه لینک رو بده ببینم
ولی فکر نمیکنم همچین چیز باشه
پلاک ها رو عوض میکنم فکر نکنم چیز مهمی باشه

آقا من به هر حال موافقم که موفق باشین...اون تیکه ای هم که گفتین توش آهنگهای رپ گذاشتین هم کلی حال کردم و خندیدم...رپ فارسی و اونم توی Gta !!! به هر حال امیدوارم موفق بشین.

با سلام
امیدوارم حال همگی خوب باشه بعد از یه مدت طولانی برگشتم تا چند عکس جدید از بازی بزارم و از دوستانی که نظر دادن تشکر کنم
اولین عکس برج میلاد که خیلی قشنگ طراحی شده
0001.jpg

این هم میدان آزادی
1179040673_5098.jpg

اینم یه نمونه خونه
53ht0r9.jpg

اینم یه موتور کوچه و بازاری
4xyt943.gif

اینم پیکان
61mkl6x.jpg

اینم کمری
4l3l2ef.jpg

اینم یه سوپر مارکت (دقت کنین که این عکس رو از درون نرم افزار طراحی گرفتن که خیلی کیفیت پایین اومده)
66b1kaq.gif

اینم منوی فارسی البته کامل نشده
4vhxbic.gif

اینم یه سوزوکی
4pdt892.jpg

اینم یه ورنا
2hdo3n6.jpg

اینم یه هواپیما
2qsyskj.jpg

این هم از سمند
4d494kn.jpg

اینم موتور نیرو محرکه