GTA sananderes +18

• Thread starter Thread starter FIFA08
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه پی ام میزدی این رو از یکی میپرسیدی
هم ترینرش (+120) این کار رو میکنه هم یه پچ به نام hotcoffe

یکی تاپیک رو پاک کنه لطفا

آخرین ویرایش:
یه پی ام میزدی این رو از یکی میپرسیدی
هم ترینرش (+120) این کار رو میکنه هم یه پچ به نام hotcoffe

یکی تاپیک رو پاک کنه لطفا

اقا شرمنده خودم ويرايش كردم حالا اگه خودت مي دوني . كمكم كن و كامل تو پيغام شخصي به من بگو بايد چي كاركنم
نكته: واسه Ps2 مي خوام نه PC رو PS2 چطوري پچ ميريزن
خودم خريدم روش پكش نوشتهdriver5/5 .رو پك يه +18 نوشته
ولي تو بازي نوشته GTA san anderes

اصلا حواسم نبود تو قسمت PS2 این رو گفته بودی :)

برای پی اس تو میتونی ازکد های اکشن ریپلی (Action Replay Max) استفاده کنی

7UZJ-9YW8-0T45Z
8UQH-1851-EZQPC

تاپیکت چقدر بازدید کننده داره :)

اون +18 که نوشته امتیاز بازی هست از ESRB نه اینکه بازیش 18+ باشه

مهر پوریا ...حواست هست چی داری میگی؟؟؟ :biggrin1:
بابا +18 از esrb همون درجه بندی سنی بازی هست... +18 همی یعنی...دیگه خودتون میدونید یعنی چی..
ولی اون چیزی که من توی sa دیدم +5 هم نبود

اصلا حواسم نبود تو قسمت PS2 این رو گفته بودی :)

برای پی اس تو میتونی ازکد های اکشن ریپلی (Action Replay Max) استفاده کنی

7UZJ-9YW8-0T45Z
8UQH-1851-EZQPC

تاپیکت چقدر بازدید کننده داره :)

دادا اين كدا چي هست ؟ بايد كجا بزنم؟ بعد دسته كه عددو حروف نداره ؟ ولي كد تو همش عدد و حروف هست ؟:eek:
اگه مي شه يه توضيح كامل بده تو پيغام شخصي يا همين پست هر جور مي خواي فقط جواب منو بده ممنون:biggrin1:

مهر پوریا ...حواست هست چی داری میگی؟؟؟ :biggrin1:
بابا +18 از esrb همون درجه بندی سنی بازی هست... +18 همی یعنی...دیگه خودتون میدونید یعنی چی..
ولی اون چیزی که من توی sa دیدم +5 هم نبود

همون دیگه :-" :-"
مگه من چیز دیگه ای گفتم؟:-" :-"

دادا اين كدا چي هست ؟ بايد كجا بزنم؟ بعد دسته كه عددو حروف نداره ؟ ولي كد تو همش عدد و حروف هست ؟:eek:
اگه مي شه يه توضيح كامل بده تو پيغام شخصي يا همين پست هر جور مي خواي فقط جواب منو بده ممنون:biggrin1:

تا حالا با کد های Game shark و امثال این کار نکردی؟
راستش من برای PS1 این کد ها رو خودم میساختم ولی PS2 رو روحمم خبر نداره باید چیکارش کرد
فکر کنم با استفاده از سی دی خاصی باید این رو وارد کرد

این کد ها رو باید بدی به یه برنامه ای (اون موقع ها کارتریج بود و سی دی الان اصلا خبر ندارم) اون برات ردیفش کنه

بذار بقیه دوستان هم بیان حتما میدونن

مهرپویا فکر میکنم بازی با وجود این پچ +18 میشه و اگه پچ نباشه میاد زیره 18 ...
آره قبل از اینکه پچ بیاد +17 بود ولی وقتی پچ اومد مجبور شدن همه رو از تو مغازه ها جمع کنن و روشون بنویسن +18 ;)

يعني حتما بايد برم يه Game Shark بخرم؟
فقط مي شه كدارو با Game Shark وارد كرد؟
يه خاهشم دارم : نخواستم يه پست جديد بزنم يكي واسم سيو SAN ANDERES PS2 رو مي ذاره؟

من این کار را تو Ps2 نکردم ولی اون کدایی که دوستون دادن را باید به عنوان کد گیم شارک استفاده کنی و سپس وقتی وئارد بازی بشی تغییرات مورد نظر و مربوط به اون کد توی بازی اجرا میشه.
آره قبل از اینکه پچ بیاد +17 بود ولی وقتی پچ اومد مجبور شدن همه رو از تو مغازه ها جمع کنن و روشون بنویسن +18
فک کنم +12 بودااا...

فک کنم +12 بودااا...
در پی پيدا شدن صحنه های جنسی در بازی پرفروش "سرقت بزرگ اتومبيل: سن آندرياس"، مقامات آمريکايی به اين بازی رايانه ای نوجوانان، درجه مخصوص بزرگسال را داده اند و در نتيجه فروش آن محدود شده است.

هيات رتبه گذاری نرم افزارهای سرگرمی آمريکا حوزه کاربران اين بازی را بعد از آن محدود کرد که ناشر اذعان کرد صحنه های جنسی يافت شده را خودش طراحی کرده بود.

قفل اين صحنه ها که در بازی اصلی پنهان است، بعد از آن باز شد که يکی از هواداران، نرم افزاری موسوم به "هات کافی" را نصب کرد. انتشاراتی "تيک تو" (Take Two) اعلام کرد که اين صحنه ها در نسخه های اين بازی برای دستگاه های ايکس باکس مايکروسافت و پلی استيشن سونی نيز موجود است.

تحقيق هيات رتبه گذاری بعد از آن صورت گرفت که گزارشهايی درباره مشاهده اين صحنه ها بعد از هک کردن اين بازی با هات کافی انتشار يافت.

پيش از اين تحقيقات، رتبه اين بازی "بالغ" بود، يعنی کاربران ۱۷ سال به بالا می توانند آن را بخرند. حالا رتبه "فقط بزرگسالان" بدين مفهوم است که اين بازی فقط بايد به افراد بالای ۱۸ سال فروخته شود.

ناشر ابتدا ادعا کرده بود که صحنه های غير اخلاقی نتيجه دستکاری بازی با هات کافی بوده است. اما تحقيقات نشان داد که اين صحنه ها از ابتدا در اين بازی موجود بوده است.

تحقيقات نشان داد که اين صحنه ها از ابتدا در اين بازی موجود بوده است.

پاتريشا وانس، رييس هيات رتبه گذاری نرم افزارهای سرگرمی آمريکا اعلام کرد: "بر ما روشن است که صحنه های کاملا جنسی روی ديسکها موجود بوده که فاش نشده بود. ناشر خيال کرده بود که اين صحنه ها را جاسازی کند تا شايد يک هکر اينها را پيدا کند. همين باعث شد رتبه بازی به خطر افتاد."

در عوض ناشر تصميم گرفته است توليد نسخه کنونی را متوقف کند و نسخه ای را به بازار بفرستد که در مقابل تلاش هکرها مقاومت خواهد کرد.

همچنين می خواهد نسخه ای از اين بازی بدون صحنه های جنسی ارايه دهد تا بتواند رتبه بالغ بگيرد.

اين خبر روی ارزش سهام انتشاراتی تيک تو تاثير فوری داشت و ۱۱ درصد از آن کاست. تغيير رتبه بندی باعث شد فروشگاه هايی مانند وال مارت اين بازی را از قفسه های خود بردارند زيرا آنها محصولات دارای رتبه "تنها بزرگسال" را نمی فروشند.

ناشر تصميم گرفته است برای فروشندگانی که همچنان به عرضه اين محصول ادامه می دهند، برچسبهايی ارسال کند تا خريداران بدانند اين بازی برای نوجوانان مناسب نيست.

اين جنجال توجه هيلاری کلينتون، سناتور آمريکايی و همسر رييس جمهور سابق اين کشور را جلب کرد. وی خواستار تحقيق درباره اين موضوع شد که چه کسی در مرحله اول اين صحنه ها در اين بازی رايانه ای گذاشته است.

بعد از تصميم هيات رتبه گذاری نرم افزارهای سرگرمی، سناتور کلينتون اعلام کرد که انتشاراتی تيک تو "سيستم رتبه بندی را به بازی گرفت و اجازه داد صحنه های غير اخلاقی به دست کودکان بيافتد."

در گذشته نيز قانونگذاران از بازيهای سرقت بزرگ اتومبيل به دليل نمايش صحنه های خشونت آميز و جنسی انتقاد کرده بودند.

منبع: بخش فارسی سایت بی بی سی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or