GTA Online 32 نفر را برای بازی انلاین ساپورت می کند نه 16 نفر

XboxLiveVirus

کاربر سایت
اخبار جدیدی در رابطه با تغیر حداکثر افرادی که می توانند در جی تی ای هم زمان در یک گیم بازی کنند از 16 نفر به 32 نفر منتشر شد.یکی از نمایندگان راک استار امروز صبح توسط CVG مورد تماس گرفته شد. Cinema Blend ادعاهایی در رابطه با جی تی ای انلاین که در October 1 منتشر می شود داشت.او می گفت تغیراتی که در این قسمت داده شده که به گیمر ها اجازه می دهد که از 1 تا 32 نفر انلاین شوند و بطور هم زمان از قسمت "Freemode" لذت ببرند.همچنین در مد های across Deathmatch, Team Deathmatch, Races, و Cops and Crooks modes,​ این اخبار صادق است.

منبع:GTA Online will reportedly support 32 players, not 16 - XboxMB - Xbox Message Boards
0800252e1a.png

آخرین ویرایش:
Mother of God :|
به همون 16 نفر هم راضی بودیم ما ولی حالا که 32 نفر شده اصلا قابل تصور نیست :d
32 نفره حمله کنیم به پایگاه Merry weather لعنتی بزنیم دهنشون رو سرویس کنیم :) :) یا حمله کنیم زندان رو خراب کنیم :)

واااایییی :دی
لازم شد با برو بچ گروهم یه حمله به بانک داشته باشیم :دی راننده و تیرانداز که داریم :دی کلا ما تیم شاخی هستیم :دی که قراره بریزیم تو لوس سانتوس و کل شهرو نابود کنیم:دی

یه سوال اساسی .... واقعا دارید رویا پردازی میکنید با این پینگ ISP ها ... تو ایران V رو با لگ بازی نمیکنن ... توی لگ V بازی میکنن
اگه همه اونایی که بازی میکنن از ایران باشن مشکل خصای فکر نکنم پیش بیاد.
+
من که خیلی وقت پیش بن شدم ولی قبل از بن شدنم RDR ، GTA IV, bad company 2 و ...... راحت میتونستم بازی کنم.........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or