ar93 کاربر سایت Aug 24, 2011 #1 سلام دوستان از اونجایی که مولتی پلیر این بازی در ایران غیر فعال شده و فقط میشه بصورت پارتی مد آنلاین بازی کرد از دوستانی که میخوان این بازی رو آنلاین بازی کنن خواهش میکنم آی دی هاشونو اینجا قرار بدن یا این آی دی رو اد کنن mhmb87
سلام دوستان از اونجایی که مولتی پلیر این بازی در ایران غیر فعال شده و فقط میشه بصورت پارتی مد آنلاین بازی کرد از دوستانی که میخوان این بازی رو آنلاین بازی کنن خواهش میکنم آی دی هاشونو اینجا قرار بدن یا این آی دی رو اد کنن mhmb87
S soroosh_shssh کاربر سایت Dec 5, 2011 #3 تو قسمت Party Mode باید چیکار کنیم؟ دوستانی که این بازی را انجام میدن من را Add کنند. ID PSN : soroosh_shssh
تو قسمت Party Mode باید چیکار کنیم؟ دوستانی که این بازی را انجام میدن من را Add کنند. ID PSN : soroosh_shssh
LazaR AngeloV کاربر سایت Jan 5, 2012 #4 آقا من آپدیت این بازی رو کردم ! حالا چی کار کنم برم آنلاین ؟؟
S Soap McTavish کاربر سایت Jan 5, 2012 #5 سلام چرا غیر فعال شده؟ Sent from my iPod touch using Tapatalk
peyman_mi کاربر سایت Feb 17, 2012 #6 دوستان برای انلاین بازی کردن باید موبایل رو درارید برید تو قسمت multiplayer همین