شایعه Gta Iv و خبر بزرگ سونی ؟!!

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

خوب اين روز همه چيز گرد خبر بزرگ sony ميگرده و اتفاقاتی هم ميفته ديگه ..
قبلاً هم شاهد اين موضوع بوديم که سايت رسمی playstation اخبار اشتباه هم منتشر ميکنه و همچين بی سابقه نيست .

71530_hs.gif

امّا يادمه نيما ميگفتش بخش uk اين سايت update نميشه که اصلاً اينطور نيست
الان بخش uk سايت رسمی سونی update شده و جالبه شما در صفحه اصلی سايت و بخشی که در سمت راست وجود داره به نام game of the month بازيهای gta iv و uncharted and Lair ديده ميشه

http://uk.playstation.com/ps3/

اعلام شده اين بازی قرار هست ماه اکتبر عرضه بشه و اين ميشه time exclusive و به استدلال من خبر بزرگ سونی لابد همينه ديگه .. يه همچين بازی و time exclusive ..
البته از اونور هم اين روز ها ms کم بد نميآره پس بايد انتظار همه چيز رو داشت .. که البته چشم من آب نميخوره

موفق باشيد

یه سوال مگه grand theft auto IV گفته نشده بود سال دیگه میاد . مگه گفته نشده بود که مشکل در ps3 هست پس این چیه تو سایت هم تاریخ را oct زده :eek::-" فکر کنم سونی پول داد به راکستار بعد گفت خبر جایی درز پیدا نکنه :biggrin1:/:)

الان سونی هر کاری میکنه تا گیمرها رو به سمت کنسول خودش هر چه بیشتر جذب کنه و هر گیمری الان تو دنیای اخبار و بازی منتظر واکنش کوچکی هست تا به قدرت یک کنسول پی ببره این خبر هم به همین موضوع تکیه داره که الان اکتبر اما بعد باز تاخیر خرد این جمله رو برای خیلی بازی های کوچیک و بزرگ شنیدیم با توجه به اخبار گذشته مبنی بر تکمیل شدن 85 درصدی نسخه X360 این آپدیت عجیب به نظر میرسه در هر صورت باز هم چون به من ثابت شده اخبار بازی از دقیقه 90 فوتبال متغیر تره پس منتظر میمونیم!!!

اعلام شده اين بازی قرار هست ماه اکتبر عرضه بشه و اين ميشه time exclusive و به استدلال من خبر بزرگ سونی لابد همينه ديگه .. يه همچين بازی و time exclusive ..
البته از اونور هم اين روز ها ms کم بد نميآره پس بايد انتظار همه چيز رو داشت .. که البته چشم من آب نميخوره

موفق باشي
بابا بیخیال سونی خالی بند معروف بابا مگه موضوع AC یادتون نیست؟ مگه موضوع Kz2 رو یادتون نیست؟
سونی هر وقت کم میاره یک خالی میبنده. رو دست بهزاد خالی بند زده ...

خوبه دیگه یه کنسول 400 دلاری با GTA IV اونم time exclusive
اگه این خبرا درست باشه که سونی یه کریسمس پربار در انتظارشه... :cool:
مگه موضوع Kz2 رو یادتون نیست؟
KillZone 2 مگه چش شده ؟؟؟؟؟؟
رو دست بهزاد خالی بند زده ...
اگه اشتباه نکنم ، بهروز خالی بند...!! :cheesygri

فکر کنم خبر شایه ای بیش نباشد... دیگه فکر نکنم مایکروسافت اونقدر باقالی باشه که بزاره بازیی مثل GTA IV برای کنسول سونی time exclusive بشه... ;)
پ.ن: یه چند وقتی نبودم چه خبرا؟ :biggrin1:

فکر کنم خبر شایه ای بیش نباشد... دیگه فکر نکنم مایکروسافت اونقدر باقالی باشه که بزاره بازیی مثل GTA IV برای کنسول سونی time exclusive بشه... ;)
پ.ن: یه چند وقتی نبودم چه خبرا؟ :biggrin1:

الان تاپیک قفل میشه . من که گفتم اشتب شده و شایعه ای الکی بیش نیست .بابا سونی درسته با تو هستم اما دلیل نمیشه الکی خبر بدی فکر کردی با این حرفها به این زودی چیزی درز پیدا نمیکنه و فروشت میره بالا . یذره سیاست خودتو ببر بالا نه همش شایعه ( الان صدتا تشکر از 360 ها سرازیر میشه )

امّا يادمه نيما ميگفتش بخش uk اين سايت update نميشه که اصلاً اينطور نيست
الان بخش uk سايت رسمی سونی update شده و جالبه شما در صفحه اصلی سايت و بخشی که در سمت راست وجود داره به نام game of the month بازيهای gta iv و uncharted and Lair ديده ميشه
موفق باشيد

شما از کجا فهمیدی که اصلا اینطوری نیست ؟!!!
من نگفتم هیچ وقت آپدیت نمیشه ، کلا سایتی ه که دیر به دیر آپدیت میشه و اونم نه درست و دقیق .
و نسبت به سایت US و حتی Asia خیلی ضعیف تره ..
الان هم اگه بری تاریخ چند تا بازی رو ببینی متوجه میشی که اصلا دقیق نیست ، مثلا PES 2008 که 26 اکتبر ریلیز میشه رو نوشته November و واسه اکثر بازیها هم روز رو نمیگه و فقط به ماه اشاره کرده که تازه اون ماه هم درست نیست .

الان هم همون صفحه اول توی Games Of The Month دیگه GTA نیست و Time Crisis رو گذاشتن به جاش .... البته هنوز هم تاریخ Release بازی GTA رو October زده ، ولی مطمئن باشید چون خیلی پرته این تاریخ رو گذاشته ، و آپدیت نکرده ، چون قبلا هم قرار بود که October این بازی منتشر بشه که بعد افتاد 2008 .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or