Gta Iv تهديد شد!!

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام ، بازم اخر شب و با اينکه ما خوابمون مياد ولی به عشق شما اينو براتون برميگردونم :biggrin1:

ميريم سر اصل موضوع
منبع مطلب ما سايت Gamepolitices.com هست ..

خوب اين بازی يه جورايی دست چپ بازيباز ها محسوب ميشه ..!

68359_hs.jpg

وکيل مدافع "Jack Thompson" از Miami !

به هر حال او ادعا ميکنه که بازی نبايد ريليز بشه ، دليل او چيزی نيست جز اين مسئله که Rockstar به تعهدات خودش عمل نکرده!

در پرونده های دادگاه فدرال امريکا ..
Thompson نوشته اي رو برای رييس Take Two يعنی Strauss Zelnick قرار ميده..

امروز صبح متن جالبی رو در صفحه 80 و 81 مجله Game Informer برای ماه September 2007 ديدم که طبق گفته نويسنده يک حرف کاملاً مسخره
و بی معنی رو در رابطه با Gameplay ورژن X360 اين بازی زده!
Game Informer فاش کرده که در مرحله اول کشت و کشتار در بازی GTA IV که Hero هم نام داره شخصيت اول بازی يعنی Niko بايد يک وکيل رو بکشه!
وقتی نيکو وارد دفتر وکيل ميشه شروع به بهانه گيری ميکنه و اسلحه خودش رو در ميآره و ..

کشتن اين وکيل اولين ماموريت نيکو محسوب ميشه
اين اولين باری نيست که Rockstar و Take Two من رو هدف قرار ميدند ..

niko.jpg

ادامه نآمه: تا ساعت 5 PM روز جمعه فرصت داريد ..
Rockstar با اينکارش ارزش خودش رو کم کرده و از امنيتی جانی من استفاده کرده ..
بعد از فرصت که دادم اگر مشکل از بين نره فرصت من تموم خواهد شد ..
مطمئناً برای ساخت يک بازی شايسته و خوب بايد تغييرات ايجاد بشه ..
و به هر حال اگر قرار باشه من (Thompson) مورد هدف قرار بگيرم من بدون شک جلوی ريليز بازی رو خواهم گرفت!

آخرین ویرایش:
بابا ...دهنه تامپسون دهمنه مارو سرويس كرد هيچ وقتم كاري نميتونه بكنها هي خودشو كوچيك ميكنه دمه راكستار گرم بد حالشو گرفته دلم براي manhunt2ميسوزه آدم زحمت بكشه بازي به اين رديفي بسازه اون وقت نزارن پخش بشه يكي نيست بگه اگه تريپ خشونت فيلمهايي مانند hostel--saw--hanibalرو آدم ميبينه خشكش ميزنه چرا جلوي اونا رو نميگيرن.

عجب فکر توپی کردند این دوستان RockStar ی.همون اول گربه رو دم حجله کشتند و مرحله اول رو گذاشتند برای کشتن یک وکیل.:)احتمالا" این وکیل قبل از مردنش داخل بازی حرفهای مفیدی خواهد زد در مورد خودش...

بابا ...دهنه تامپسون دهمنه مارو سرويس كرد هيچ وقتم كاري نميتونه بكنها هي خودشو كوچيك ميكنه دمه راكستار گرم بد حالشو گرفته دلم براي manhunt2ميسوزه آدم زحمت بكشه بازي به اين رديفي بسازه اون وقت نزارن پخش بشه يكي نيست بگه اگه تريپ خشونت فيلمهايي مانند hostel--saw--hanibalرو آدم ميبينه خشكش ميزنه چرا جلوي اونا رو نميگيرن.

موافقم. بنظر من اینا تبلیغاتشونه:confused:

مرسی

آره امین مثل اینکه دست بردار نیست خوب کاری کردن که اول بازی رو باید
یه وکیل رو کشت اگه اسم وکیل رو هم می زاشتن Jack Thompson خودم
بعد از ریلیز با RPG می زدمش تیکه تیکش می گردم کلشو هم بر می داشتم رو برج آزادی می زاشتم :mad:

این بابا منو یاد اینا میندازه که میرن تظاهرات شعار میدن گوجه پرت میکنن طرف سفارتا فکر میکنن خیلی مهمن و کارشون تاثیر گزاره!

ای خدا باز این شروع کرد
246.gif
246.gif
246.gif
یکی نیست بگه تو کار نداری هی راه و بیراه گیر میدی به gta و rockstar ?? ؟؟؟
این اسمایل رو برای نشون دادن انزجار خودم از این وکیل میذارم که قاب کنه بذاره دم دره اتاقش :
2z6in9g.gif
2z6in9g.gif
2z6in9g.gif
2z6in9g.gif

یعنی دوباره انقدر این سازنده ها خشونت بازی رو زیاد کردن که دوباره 4 تا جوون برن تو خیابون پلیس ها رو بکشند:cheesygri ولی ایندفعه فکر کنم حتمی کنه بخاطر خرابکاری های قبلی rock star که نگفته بود gta قبلی منفی 18 ;)

گویا چون این جناب Thompson بچگی هاش چیزی به عنوان بازی رو لمس نکرده دچار اختلالات روحی روانی شده که می خواد با گیر دادن به راک استار بیاد هم از فشار آن مشکلات روانیش کم کنه هم خودش رو به عنوان یه وکیل خوف که تنها به فکر بچه های گوگولی مگولی هست مطرح کنه.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: looooooooooooooooooooooooool

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or