سلام ، بازم اخر شب و با اينکه ما خوابمون مياد ولی به عشق شما اينو براتون برميگردونم :biggrin1:
ميريم سر اصل موضوع
منبع مطلب ما سايت Gamepolitices.com هست ..
خوب اين بازی يه جورايی دست چپ بازيباز ها محسوب ميشه ..!
وکيل مدافع "Jack Thompson" از Miami !
به هر حال او ادعا ميکنه که بازی نبايد ريليز بشه ، دليل او چيزی نيست جز اين مسئله که Rockstar به تعهدات خودش عمل نکرده!
در پرونده های دادگاه فدرال امريکا ..
Thompson نوشته اي رو برای رييس Take Two يعنی Strauss Zelnick قرار ميده..
امروز صبح متن جالبی رو در صفحه 80 و 81 مجله Game Informer برای ماه September 2007 ديدم که طبق گفته نويسنده يک حرف کاملاً مسخره
و بی معنی رو در رابطه با Gameplay ورژن X360 اين بازی زده!
Game Informer فاش کرده که در مرحله اول کشت و کشتار در بازی GTA IV که Hero هم نام داره شخصيت اول بازی يعنی Niko بايد يک وکيل رو بکشه!
وقتی نيکو وارد دفتر وکيل ميشه شروع به بهانه گيری ميکنه و اسلحه خودش رو در ميآره و ..
کشتن اين وکيل اولين ماموريت نيکو محسوب ميشه
اين اولين باری نيست که Rockstar و Take Two من رو هدف قرار ميدند ..
ادامه نآمه: تا ساعت 5 PM روز جمعه فرصت داريد ..
Rockstar با اينکارش ارزش خودش رو کم کرده و از امنيتی جانی من استفاده کرده ..
بعد از فرصت که دادم اگر مشکل از بين نره فرصت من تموم خواهد شد ..
مطمئناً برای ساخت يک بازی شايسته و خوب بايد تغييرات ايجاد بشه ..
و به هر حال اگر قرار باشه من (Thompson) مورد هدف قرار بگيرم من بدون شک جلوی ريليز بازی رو خواهم گرفت!
ميريم سر اصل موضوع
منبع مطلب ما سايت Gamepolitices.com هست ..
خوب اين بازی يه جورايی دست چپ بازيباز ها محسوب ميشه ..!
![68359_hs.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.n4g.com%2FM%2F8%2FNews%2F68000%2F68359_hs.jpg&hash=6ac594321802cef700c936394bd0a120)
وکيل مدافع "Jack Thompson" از Miami !
به هر حال او ادعا ميکنه که بازی نبايد ريليز بشه ، دليل او چيزی نيست جز اين مسئله که Rockstar به تعهدات خودش عمل نکرده!
در پرونده های دادگاه فدرال امريکا ..
Thompson نوشته اي رو برای رييس Take Two يعنی Strauss Zelnick قرار ميده..
امروز صبح متن جالبی رو در صفحه 80 و 81 مجله Game Informer برای ماه September 2007 ديدم که طبق گفته نويسنده يک حرف کاملاً مسخره
و بی معنی رو در رابطه با Gameplay ورژن X360 اين بازی زده!
Game Informer فاش کرده که در مرحله اول کشت و کشتار در بازی GTA IV که Hero هم نام داره شخصيت اول بازی يعنی Niko بايد يک وکيل رو بکشه!
وقتی نيکو وارد دفتر وکيل ميشه شروع به بهانه گيری ميکنه و اسلحه خودش رو در ميآره و ..
کشتن اين وکيل اولين ماموريت نيکو محسوب ميشه
اين اولين باری نيست که Rockstar و Take Two من رو هدف قرار ميدند ..
![niko.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.gamepolitics.com%2Fimages%2Fniko.jpg&hash=7ec5968a3b381f92f75651ce1ac53fe8)
ادامه نآمه: تا ساعت 5 PM روز جمعه فرصت داريد ..
Rockstar با اينکارش ارزش خودش رو کم کرده و از امنيتی جانی من استفاده کرده ..
بعد از فرصت که دادم اگر مشکل از بين نره فرصت من تموم خواهد شد ..
مطمئناً برای ساخت يک بازی شايسته و خوب بايد تغييرات ايجاد بشه ..
و به هر حال اگر قرار باشه من (Thompson) مورد هدف قرار بگيرم من بدون شک جلوی ريليز بازی رو خواهم گرفت!
آخرین ویرایش: