BARDI YA کاربر سایت Aug 15, 2013 #1 اینجا قراره کلوپ آنلاین راه بندازیم ! و دیگه با اطلاعاتی که اومده میدونید دیگه میترکونیم !! بزودی آپدیت {بزرگی} میشود.....
اینجا قراره کلوپ آنلاین راه بندازیم ! و دیگه با اطلاعاتی که اومده میدونید دیگه میترکونیم !! بزودی آپدیت {بزرگی} میشود.....
mohammadl021 کاربر سایت Aug 15, 2013 #2 بردیا از الان ؟؟:d ( خوبی؟؟ تو که بازی روز اول میخری )) :d منم هستم ID: BRAD543 ID مون برای بچگیهامونه همینطوری گذاشتیم آخرین ویرایش: Aug 15, 2013
بردیا از الان ؟؟:d ( خوبی؟؟ تو که بازی روز اول میخری )) :d منم هستم ID: BRAD543 ID مون برای بچگیهامونه همینطوری گذاشتیم
BARDI YA کاربر سایت Aug 15, 2013 #3 نوشته شده توسط mohammadl021: بردیا از الان ؟؟:d ( خوبی؟؟ تو که بازی روز اول میخری )) :d منم هستم بیشتر... سلام داداش محمد امین اره ممنون خوبم ! :bighug: اره دیگه فکر کنم 1 ماه و خورده ای مونده ! اره انشالاه روز اول میخرمش ! ببین حتما پستت رو آپدیت کن و IDیت رو اضافه کن ! با تشکر ! o:-)
نوشته شده توسط mohammadl021: بردیا از الان ؟؟:d ( خوبی؟؟ تو که بازی روز اول میخری )) :d منم هستم بیشتر... سلام داداش محمد امین اره ممنون خوبم ! :bighug: اره دیگه فکر کنم 1 ماه و خورده ای مونده ! اره انشالاه روز اول میخرمش ! ببین حتما پستت رو آپدیت کن و IDیت رو اضافه کن ! با تشکر ! o:-)
barney stinson کاربر سایت Aug 16, 2013 #4 اقا منم هستم اینم ایدیم skarlet021 به نظر من این بازی فوق العاده می ارزه Last edited by a moderator: Aug 16, 2013