ehsanservat کاربر سایت Dec 30, 2014 #2 لینک اطلاعات . اسکرین شات . تریلر و ...... این بازی Grand Theft Auto: Chinatown Wars (DS) News, Reviews, Trailer & Screenshots لینک دانلود این بازی Grand Theft Auto - Chinatown Wars (US)(M5)(XenoPhobia) ROM < NDS ROMs | Emuparadise منبع : لینک
لینک اطلاعات . اسکرین شات . تریلر و ...... این بازی Grand Theft Auto: Chinatown Wars (DS) News, Reviews, Trailer & Screenshots لینک دانلود این بازی Grand Theft Auto - Chinatown Wars (US)(M5)(XenoPhobia) ROM < NDS ROMs | Emuparadise منبع : لینک
Royan کاربر سایت Dec 31, 2014 #3 ممنون به خاطر این review. من تازه این بازی رو روی موبایل شروع کردم. از بعد گیم پلی تجربه نو و جالبیه.
ممنون به خاطر این review. من تازه این بازی رو روی موبایل شروع کردم. از بعد گیم پلی تجربه نو و جالبیه.
ehsanservat کاربر سایت Dec 31, 2014 #4 نوشته شده توسط dark_royhey: ممنون به خاطر این review. من تازه این بازی رو روی موبایل شروع کردم. از بعد گیم پلی تجربه نو و جالبیه. بیشتر... خواهش میکنم آره موافقم بازی شاهکاریه البته تم GTA 2 هم داره چون برای ds ساخته شده بود بعد پورت شد برای psp الان که برای اندروید اومده اینم یه گیم پلی کوتاه و کم حجم از این بازی Grand Theft Auto Chinatown Wars
نوشته شده توسط dark_royhey: ممنون به خاطر این review. من تازه این بازی رو روی موبایل شروع کردم. از بعد گیم پلی تجربه نو و جالبیه. بیشتر... خواهش میکنم آره موافقم بازی شاهکاریه البته تم GTA 2 هم داره چون برای ds ساخته شده بود بعد پورت شد برای psp الان که برای اندروید اومده اینم یه گیم پلی کوتاه و کم حجم از این بازی Grand Theft Auto Chinatown Wars