maapor کاربر سایت Oct 6, 2009 #1 خوب این هم از بازی gta گذاشتم که مثل نسخه 1 و 2 بازی ساخته شده و مختص psp است من که حال کردم
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Oct 6, 2009 #2 مرسی رفیق ! خوب شد گذاشتی من و حسن یادمون رفته بود بزاریم ! :biggrin1:
maapor کاربر سایت Oct 6, 2009 #3 نوشته شده توسط a.REWER: مرسی رفیق ! خوب شد گذاشتی من و حسن یادمون رفته بود بزاریم ! :biggrin1: بیشتر... ممنون امیر رضا
نوشته شده توسط a.REWER: مرسی رفیق ! خوب شد گذاشتی من و حسن یادمون رفته بود بزاریم ! :biggrin1: بیشتر... ممنون امیر رضا
Hamid_da2007 کاربر سایت Oct 7, 2009 #5 نوشته شده توسط maapor: خوب این هم از بازی gta گذاشتم که مثل نسخه 1 و 2 بازی ساخته شده و مختص psp است من که حال کردم بیشتر... این بازی مدتهاست رو DS اومده و قراره رو iphone و ipod touch هم بیاد. نوشته شده توسط Hagear: یک جوریه احساس میکنم به آدم نمیچسبه بیشتر... اگه بازی بکنی شک ندارم نظرت عوض میشه. شاهکاره.
نوشته شده توسط maapor: خوب این هم از بازی gta گذاشتم که مثل نسخه 1 و 2 بازی ساخته شده و مختص psp است من که حال کردم بیشتر... این بازی مدتهاست رو DS اومده و قراره رو iphone و ipod touch هم بیاد. نوشته شده توسط Hagear: یک جوریه احساس میکنم به آدم نمیچسبه بیشتر... اگه بازی بکنی شک ندارم نظرت عوض میشه. شاهکاره.
Hamid_da2007 کاربر سایت Oct 8, 2009 #7 استفاده از Touch Screen خیلی تو این بازی حال میداد و خیلی کارائی داشت. نمیدونم رو psp چجوری میخوان درستش کنن.
استفاده از Touch Screen خیلی تو این بازی حال میداد و خیلی کارائی داشت. نمیدونم رو psp چجوری میخوان درستش کنن.