Gran turismo 5 VS Shift 2 :Unleashed

کدام بازی بهتر است ؟

• Shift 2 :UNLEASHED

رای‌ها: 16 22.2%
  • Gran turismo 5

رای‌ها: 56 77.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    72

...Sahand...

کاربر سایت
درود بـــــــــــر شما !

Gran turismo 5 VS Shift
2

IGN هم به GT5 و هم به Shift 2 امتیاز 8.5 رو داده .

IGN :
Shift 2 Unleashed's a violent and immersive racer that recreates the driving experience like no other game on the market. In doing so it builds well on the first Shift's foundations, benefitting from Slightly Mad Studios' more refined touch and the inclusion of Autolog, but its handling is still too loose and its steps forward too small for it to truly beat Gran Turismo and Forza – although it does enough to ensure that it's pulled ever closer

Gran Turismo 5 is a 10/10 simulator wrapped up in a 5/10 game – driving is as exhilarating as anything that’s gone before, and slavish obsession with the minutiae of many of its cars ensure it's an encyclopaedia of automotive delights. Its brilliance on the track, however is matched by its sloppiness off of it, and there’s a lack of polish that would at one time have seemed sacrilegious to the series. Ultimately its driving wins out to ensure that it’s still a great game, but it leaves that nagging doubt; this could have been a masterpiece were it not for the fact that Polyphony was so absorbed with the detail that it took its eye off the ball.

و .... اضافه خواهد شد .

تایپیک رو به خودتون واگذار میکنم :d

آخرین ویرایش:
LOL
از اون مقایسه ها بود:d
GT با اون عظمت و سابقه کجا این کجا.....
من به شیفت 2 به عنوان شبیه ساز 5 میدم
به GT 8.5

آخرین ویرایش:
همین مونده بود که آشغالی مثل شیفت که جاش تو چاه خلاء هست با شاهکاری مث جی تی مقایسه بشه.ign هم کلا مخش تاب داره.من خودم به جی تی 8.5 میدم،ولی به شیفت میدم 2.

سهند از تو که جی تی باز هستی بعید بود:d

من این شیفت2 رو دانلود کردم، بازی از لحاظ گرافیکی نمرات خوبی گرفته اما به نظر من گرافیک Burnout Paradise با اینکه محیط وسیعتری هم داشت و برای چندین سال قبل هم بود از این بازی خیلی بالاتر بود. به صورت کلی بازی روند خوبی داره اما فجیع ترین، داغون ترین، افتضاح ترین قسمت بازی Need For Speed Shift 2 کنترل ماشینه. دست فرمان این بازی در حد منفی 8.5 ـه !!! از بزرگترین اشتباهات زندگیم دانلود این بازی بود :|

این هر کسی میدونه که GT سرتره و شکی نیست ! خود من فن GT هستم و خواهم بود !
اما نکته اینجاست IGN اومده به جفت این 2 تا 8.5 داده !
هدف از این تایپیک بیشتر بررسی نمراتی که این سایت ها که شدن یه بت برای گیمر ها هست :d
تازه 8 نفر به SHift 2 رای دادن !
بهتر اسم تایپیک و عوض کنم و بذارم نمرات سایت ها ! :d

من تازه این تاپیک رو دیدم ! آقا تروخدا از این تاپیک ها نزنید - آخه Shift 2 رو با GT مقایسه کنیم ؟!!

اصلا میشه ! توروخدا نزنید از این تاپیک ها - من خداوکیلی حالم از shift2بهم خورد وقتی بازی کردم -

کاشکی حداقل میگفتی Hot persuit :| ! دلمون کمتر میسوخت ! که حتی اونم به نظره من کم میاره پیشه gt . . .

درکل هدف از پستم خواهش بود ! که لطف کنید دیگه از این مقایسات زیبا نزارید بعد بیاید ماسمالیش کنید ! ...(با احترام)

این قضیه که بعضیا از اساس مقایسه shift 2 رو با gt 5 اشتباه میدونن به نظر من خودش بزرگترین اشتباهه shift 2 نکات خوب زیاد داره که قابل رقابت با هر بازی ریسی میتونه باشه میانگین امتیازات این بازیم خودش نشون میده که shift 2 بازی دست و پا بسته ای نیست.

به هیچ وجه GT5 رو با هیچ بازی ریسینگ مقایسه نکنید به خصوص با NFS :-&
این نقدا ی سایت ها رم در مورد GT بی خیال شید که همه چرندن این بازی چیزی در حدود 200 تا ماشین با نهایت جزئیات از هر نظر داره
بعز یه سری از این سایت ها اومدن گیر دادن به مدل های استانداردش !!!
یکی نیس بیاد بگه کدوم بازی ریسینگ همون 200 تا رو با نصف جزئیات GT داره ؟؟؟
به نظر من حتی GT psp خیلی بهتر از shift و امثال اونه

آخرین ویرایش:
همین مونده بود که آشغالی مثل شیفت که جاش تو چاه خلاء هست با شاهکاری مث جی تی مقایسه بشه.ign هم کلا مخش تاب داره.من خودم به جی تی 8.5 میدم،ولی به شیفت میدم 2.

دقیقا اصلا قابل مقایسه نیستند
جفتشون يه مزخرفن !!
جدي نگيريد :d

کوروش الان منظورت این هست که gt5اشغال هست
2 تا دلیل بیار خواهشا !!!!!!!!!!!!!!!!!!:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or