Gran Turismo 5 دارای Damage خواهد بود

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
Kazunori Yamauchi سرپرست سری Gran Turismo طی مصاحبه ای با IGN اعلام کرد که بالاخره عنوان GT5 دارای Damage برای اتومبیل ها خواهد بود .

آغاز این کار احتمالا با ارائه یک Patch در پاییز ، برای GT5 Prologue صورت خواهد گرفت .

منبع

نیما باور کن با اینکه IGN این حرف رو اونم از قول Yamauchi معروف زده , هنوزم باورم نمیشه ! یعنی کلهم شعار این سری بازی که The Real Driving Simulator بود به حقیقت پیوست ! از نظر گرافیک که حرفی توش نبود و همه قبولش داشتن و تنها چیزی که همه گیر میدادن این بود که فلان بازی Damage داره و GT نداره. دیگه ...
سامان کجایی ؟!! :biggrin1:

البته اگه بتونن یه جوری با شرکت ها راه بیان که بتونن تصادفات رو خیلی بهتر ارائه بدن که مثل فورزا با سرعت 180 بخوری به دیوار یه سطح با این که 20 تا بخوری البته دست اونا هم نیست اجازه نمیدن ولی شاید به علت سابقه ی چند ساله ی پلی فونی و ... یه فرجی شد
پ.ن:اریا وقتش نشد ps3 بگیری:cheesygri

GT کلا یک سری بسیار موفق و پر طرفدار هست و از همان شماره اولش که پر فروش ترین بازی PS1 بود محبوب ترین سری سونی محسوب میشه امیدوارم روی تصادفاتش خیلی زیاد کار کنند و بسیار طبیعی کار بشه چون اگه بخواند یک سری تصادفی ضعیف رو عرضه کنند به نظر من عرضه نکنند بهتره !
پس به قول اریا :
Welcome To Real Driving Simulator
خبر بسیار خوش حال کننده ای بود و اروپایی ها الان در پوست خودشون نیستند.

من يه چيزي بگم فقط من رو نزنيد !:biggrin1:

البته Damage داريم تا Damage الان نميشه گفت "هورررررررررررا":biggrin1: بايد صبر كنيم ببينم اين Damage كه قرار اضافه بشه چطور هست

من يه چيزي بگم فقط من رو نزنيد !:biggrin1:

البته Damage داريم تا Damage الان نميشه گفت "هورررررررررررا":biggrin1: بايد صبر كنيم ببينم اين Damage كه قرار اضافه بشه چطور هست
از اونجایی که تا حالا توی بازیهای کنسولی Damage واقعی ( توی قطعات خود ماشین نه توی نحوه عملکردش بعد از آسیب دیدن ) ندیدیم , هرچی باشه استقبال میشه !

از اونجایی که تا حالا توی بازیهای کنسولی Damage واقعی ( توی قطعات خود ماشین نه توی نحوه عملکردش بعد از آسیب دیدن ) ندیدیم , هرچی باشه استقبال میشه !
باشه ماهم استقبال ميكنيم! فقط اميدوارم فرم بازي همون 60 بمونه با اضافه كردن Damage

يا از جزييات گرافيكي كم نكنند بخاطر Damage

Kazunori Yamauchi سرپرست سری Gran Turismo طی مصاحبه ای با IGN اعلام کرد که بالاخره عنوان GT5 دارای Damage برای اتومبیل ها خواهد بود .

آغاز این کار احتمالا با ارائه یک Patch در پاییز ، برای GT5 Prologue صورت خواهد گرفت .

منبع
این خبر که Gran turismo 5 دارای Damage هست که مال 1 سال پیشه !
ولی توی تریلرها چیزی ندیده بودیم .
ما از اول هم می دونستیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
icon10.gif

:p

این خبر که Gran turismo 5 دارای Damage هست که مال 1 سال پیشه !
ولی توی تریلرها چیزی ندیده بودیم .
ما از اول هم می دونستیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
icon10.gif

:p
خبرش کاملآ جدیده. قدیما بعضی سایتها یه چیزایی نوشته بودن و همه چیز بر پایه حدس و گمان بود ولی الآن همه کاره بازی یعنی یامائوچی این حرف رو زده و رسمیه.

بنده خودم تمام GT ها رو بازی کردم.
همچنین هر چی Need For Speed هست رو
همیشه GT سر تر بوده توی همه چیز.
ولی اینکه شاهد Damage های فوق العاده باشیم خیلی خیلی بعیده.
آخه هیچ شرکتی این اجازه رو نمی ده که ماشینهای خوشگل و گران قیمتش رو توی یه بازی 1000 تیکه کنن !!!!!!
اگه می خواین تصادف با حال ببینیم باید بازم بریم سراغ سری برن آت که هیچ مجوزی نمی خواد.:biggrin1:

اجازه نمیدن 100 تیکه کنن ماشینا رو فقط اجازه ی خصاراتی مثا ایینه .سپر صندوق و ... ر. میدن البته شاید سونی یه کاراییی بکنه .gt با nf زمین تا اسمون با هم فرق میکنن و اصلا نمیشه باهاشوئن مقایشه کرد این بازی رو حتی نمیشه با pgr مقایسه کرد فقط میشه با forza مقایسه کرد

امیدوارم کمپانیها اجازه بدن تا ماشینا تا حد موچاله شدن damage بخورن .
خب قائدتا وقتی من بعنوان شرکت ، از کمپانی لیسانس بگیرم ، میتونم به ماشین الاغ ببندم باهاش گاری سواری کنم ! :دی
including Yamauchi's verdict on working on a Formula 1 title in the future
به به ، بازیِ F1 :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or