GPU :Hideo Baba کنسول PS4 برای سری Tales خوب است

RattleSnake

کاربر سایت
hideo_baba.jpg

GPU :Hideo Baba کنسول PS4 برای انیمیشن های بصری سری بازی‌های Tales خوب است.

ممکن است ما به این زودی‌ها بازی‌ای از سری Tales را PlayStation 4 نبینیم. Hideo Baba تهیه کننده از سوی Namco Bandai گفت:"
تمرکز اصلی این فرنچیز فعلا طرفداران آن برروی PlayStation 3 است."

ممکن است یک بازی از سری Tales در زمانی نامشخص برای کنسول جدید Sony ساخته شود. به نظر می‌رسد GPU کنسول PS4 می‌تواند برای طرفداران انیمیشن‌هایی با کیفیت بالا را نمایش دهد.

Hideo Baba به مجله GamesTM گفت:"
به نظر من سخت افزار جدید و GPU کنسول PS4 به مراتب بهتر از کنسول PS3 است. و کیفیت انیمیشن‌ها را هم در بازی جدید این سری بهتر خواهد کرد."

منبع

بعضی از این مصاحبه ها رو می خونم واقعا هیچ محتوایی درونشون مشاهده نمی کنم D: خوب کی نمی دونه GPU کنسول PS4 از PS3 قوی تر متعاقبا کیفیت انیمیشن ها هم بیشتره ! حداقل از این درصد ها و آمارها بدن مصاحبه یه سوژه ای داشته باشن .!

حرفش کاملا منطقی هست در مورد اینکه این سری الان نباید رو ps4 بیان !
واقعا خوشحالم که این سری همچنان ادامه داره و هیچ وقت زمین گیر نمیشه !
یکی از بهترین RPGهای من که خیلی چیزاش با بیشتر RPGهای دیگه فرق داره !
از ps باهامون بوده تا الان :x

سلام
بنده خدا چشم بسته و دست ولی غیب گفته آخه مومن لامذهب بابایی کی نمیدونه PS4 از PS3 قویتره این حرفا دیگه گفتن داره که میای الکی مصاحبه میکنی

به نظر من سخت افزار جدید و GPU کنسول PS4 به مراتب بهتر از کنسول PS3 است. و کیفیت انیمیشن‌ها را هم در بازی جدید این سری بهتر خواهد کرد."

فکر کرده اینو گفته یا از عالم غیب بهش الهام شده؟!

ساخت سری Tales نیازی به GPU آنچنانی نداره. تکنولوژی همین نسل هم براش کافیه. مگه اینکه بخوان تحولی اساسی درش بوجود بیارن که اونم بعیده. استایل این سری بیشتر جنبه‌ی هنری داره تا تکنیکی !

البته شما درست نوشتی ، منبع اشتباه نوشته
ژاپنیش همون بابا هیدئو میشه :d
ژاپنیشم درواقع هیئدو بابا میشه:d
...
البته اینم بگم گفتن تمرکز اصلی این سری فعلا روی PS3 است. ممکنه با یک گرافیک به مراتب بهتره روی PS4 بیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or