Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Normal
یه بار دیگه الان تریلر معرفی بتمن ارکام نایت رو ببینید بعد دوباره تریلر معرفی اینو ببینید واقعا گاهی اوقات نمیدونم تو سر یه سری از سازنده ها چی میگذره موضوع اینکه اگه طرفدارا خواستار تم ملایم تر و شاد و شنگول تر بودن و یا چه میدونم دنبال ارپی چی شدن بازی و حذف بتمن بودن(هرچند من ۱۲۰ درصد مطمئن تو بازی بتمن رو داریم حالا یهو از وسطای بازی به عنوان یه پیچشی چیزی) اینا میومدن همچین کاری میکردن مشکلی نبود ازشون تشکر هم میکردیم که گوش دادن و تغییر دادن ولی وقتی هیچکی دنبال همچین چیزی نبوده واقعا نمیتونم دلیل برای اینکارشون پیدا کنم یکی از احتمالات اینکه اینا سر اوریجنز هم خیلی بهشون گیر دادن که بازی نوآوری ندارن و کپی برداری محض کردن اومدن دست به همچین کاری زدند ولی بازم درکشون نمیکنم امیدوارم یه ساعت و بیست دقیقه دیگه حداقل جبران شه...[MEDIA=youtube]wsf78BS9VE0[/MEDIA]
یه بار دیگه الان تریلر معرفی بتمن ارکام نایت رو ببینید بعد دوباره تریلر معرفی اینو ببینید واقعا گاهی اوقات نمیدونم تو سر یه سری از سازنده ها چی میگذره موضوع اینکه اگه طرفدارا خواستار تم ملایم تر و شاد و شنگول تر بودن و یا چه میدونم دنبال ارپی چی شدن بازی و حذف بتمن بودن(هرچند من ۱۲۰ درصد مطمئن تو بازی بتمن رو داریم حالا یهو از وسطای بازی به عنوان یه پیچشی چیزی) اینا میومدن همچین کاری میکردن مشکلی نبود ازشون تشکر هم میکردیم که گوش دادن و تغییر دادن ولی وقتی هیچکی دنبال همچین چیزی نبوده واقعا نمیتونم دلیل برای اینکارشون پیدا کنم یکی از احتمالات اینکه اینا سر اوریجنز هم خیلی بهشون گیر دادن که بازی نوآوری ندارن و کپی برداری محض کردن اومدن دست به همچین کاری زدند ولی بازم درکشون نمیکنم امیدوارم یه ساعت و بیست دقیقه دیگه حداقل جبران شه...
[MEDIA=youtube]wsf78BS9VE0[/MEDIA]