Gold membership برای اروپا رایگان شد

rezaigi2004

کاربر سایت
اما..نه برای همه!

ماکروسافت اعلام کرد از 23 نوامبر تا 26 نوامبر برای یوزرهای اروپا Gold و استفاده از آن در محیط Live رایگان خواهد بود.

102039-ze400004.jpg

آخرین ویرایش:
همچشن گفتی انگار آسمون اومده زمین
همش 3 روزه که :-" چقدر سخاوتمنده این مایکروسافت

شما 3 روز گلد رایگان برای 360 داران اروپا و ترافیکش رو با بازی های نوامبر رو میتونی تصور کنی؟!!

ببخشیدا ولی اروپایی ها که هلاک این 3 روز نیستن

این هم حرفی بله اما در اروپا هم زیر خط فقر هست این رو فراموش نکنید.

آخرین ویرایش:
این هم حرفی بله اما در اروپا هم زیر خط فقر هست این رو فراموش نکنید.
رضا جان اخه ادم زیر خط فقط اصلا X360 داره که هلاک 3 روز اشتراک گلدش باشه ؟؟!
حرفا میزنیا! زیر خط فقر یعنی کسی که نون شبش هم نداره بخوره .
خوب ایرانی جماعت لاشخوره:دی 1 ساعتم باشه میریزه توش:دی
من به درست و غلطش کار ندارم ولی خداییش مگه شما ایرانی نیسی ؟!!

آخرین ویرایش:
رضا جان اخه ادم زیر خط فقط اصلا X360 داره که هلاک 3 روز اشتراک گلدش باشه ؟؟!
حرفا میزنیا! زیر خط فقر یعنی کسی که نون شبش هم نداره بخوره .
من به درست و غلتش کار ندارم ولی خداییش مگه شما ایرانی نیسی ؟!!

امین جان زیر خط فقر یعنی در ایران البته حقوق یا در آمد زیر 300000 تومان راستی عشق بازی نون شب نمیخوره X360 می خره بازی میکنه;):biggrin1:

یادم میاد سره 25 سپتامبر روزی که HALO3اومد از طرف XBOX LIVE واسم پیغام اومد گفته بود به خاطر HALO3ا 5 روز رایگان گلد میتونید استفاده کنید یعنی از 25تا30سپتامبر جالب این بود که همون روز گلد 1ماهم تموم شده بود:cool:

من به درست و غلطش کار ندارم ولی خداییش مگه شما ایرانی نیسی ؟!!
مگه به خودت شک داری که بهت بر میخوره؟!
اگه به درست و غلطش کاری نداری پس چرا میپرسی؟
چرا ایرانیم ... همه جا خوب و بد ... داره ولی ایران به صورت عموم مردمش مفت خورن و دنبال مال مفت!...یه شبه همه میخوان میلیاردر شن و ... اگر دلیل هام رو هم خواستی پیغام خصوصی...یعنی اگه میخوای بحث رو ادامه بدی اینجا نده میتونی مثلا بری خارج از تاپیک:دی

رضا به جمله زیر من توجه کن الان فرض کن معلم ادبیاتت جلوته فرض کردی خوبه :biggrin1:
gold membership برای اروپا رایگان شد . gold membership رایگان سه روزه برای اروپا .
تفاوتش از زمین تا زیرزمینه توجه کن جانم :biggrin1: آخه همچین گفتی رایگان گفتم به دوستم بگم برام یه دونه بخره رفتم اونجا سه روز بشینم گلد بزنم .

رضا به جمله زیر من توجه کن الان فرض کن معلم ادبیاتت جلوته فرض کردی خوبه :biggrin1:
gold membership برای اروپا رایگان شد . gold membership رایگان سه روزه برای اروپا .
تفاوتش از زمین تا زیرزمینه توجه کن جانم :biggrin1: آخه همچین گفتی رایگان گفتم به دوستم بگم برام یه دونه بخره رفتم اونجا سه روز بشینم گلد بزنم .

ادبیات با تحریریه خبر فرق میکنه!

تحریریه اگه واقعا چیزی بارش باشه حالا هر کس میخواد باشه باید خبر رو به نحوی بنویسه که هر مخاطبی به اون خبر جذب بشه و دلیل خبر رو بدونه این نوعی کلک در نگارش خبری هست که در سراسر دنیا رواج داره.

در ضمن برات چی بخره؟ کنسول های پال این امکان رو خواهند داشت

اين 3 روز بيشتر براي اينه كه مايكروسافت يه تبليغي براي Live بكنه و به قولي اروپايي‌ها رو نمك گير! كنه و بتونه يه عده ي ديگري رو هم به Live معتاد كنه! دلش براي اروپايي نسوخته كه...
ولی ایران به صورت عموم مردمش مفت خورن و دنبال مال مفت!...یه شبه همه میخوان میلیاردر شن و ...
يعني تو جاهاي ديگه دنيا اين طور نيست؟ كيه كه از مال مفت و پول در آوردن آسان(البته حلال) بدش بياد؟ فكر كنم يه چيز جهان شمول باشه...

چرا ایرانیم ... همه جا خوب و بد ... داره ولی ایران به صورت عموم مردمش مفت خورن و دنبال مال مفت!...یه شبه همه میخوان میلیاردر شن و ... اگر دلیل هام رو هم خواستی پیغام خصوصی...یعنی اگه میخوای بحث رو ادامه بدی اینجا نده میتونی مثلا بری خارج از تاپیک:biggrin1:

من که مطمئنم اگه واسه ایرانم بود تو از 3 روز قبل میرفتی پیشواز لاشخوری:)

چرا ایرانیم ... همه جا خوب و بد ... داره ولی ایران به صورت عموم مردمش مفت خورن و دنبال مال مفت!...یه شبه همه میخوان میلیاردر شن و ... اگر دلیل هام رو هم خواستی پیغام خصوصی...یعنی اگه میخوای بحث رو ادامه بدی اینجا نده میتونی مثلا بری خارج از تاپیک:دی

خب وقتی میگی مردم ایران این یعنی چی ؟ نکنه فک کردی من ایرانی نیسم ؟
من درست و غلطشو پرسیدم یا ملیت شما رو ؟؟
جدا باید واسه همچین نگرشی تاسف خورد . باور کن قصد کلاس گذاشتنو این حرفا رو ندارم ولی اخه ادم مگه هویت (ملی) خودشو زیر سوال میبره ؟!!!

چون بحث در جمع و همین تاپیک شروع شده و شما هم همینجا ادامش دادی و جواب منو دادی منم طبعا باید تو همین تاپیک جواب شما رو بدم البته اگه مقام مدیریت انجمنت اجازه بده !

پ.ن : هیچ وقت درباره ی هیچ چیز حکم کلی صادر نکن چون به قول خودت همه جا خوب و بد داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or