PlayStation God of War Trilogy Remake

Screenshot 2026-02-13 103156.jpg
سازنده: Santa Monica Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
سبک: hack and slash
پلتفرم : PS5 (PS6?)
تاریخ عرضه: TBA​

استودیو سانتا مونیکا از ریمیک سه گانه اصلی سری گاد آف وار رونمایی کرد. تا حماسه پر از خشونت و انتقام کریتوس را دوباره روایت کند.
به گفته استودیو, توسعه این پروژه به تازگی شروع شده و در چندسال آینده منتشر خواهد شد.
و با وجود اطلاعات کم, سانتا مونیکا گفته که آپدیت هایی از توسعه بازی ارائه خواهد داد.
آقای TC Carson صداپیشه اصلی کریتوس نیز برای این سه گانه بازگشته است و گفته است که در آپدیت بعدی "چیز بزرگی" برای نمایش دارند.

پروژه در تاریخی نامعلوم عرضه میشود.

تصاویر

تریلرها

آخرین ویرایش:
این تریلوژی احتمالا یه چیزی شبیه ریمیک کراش باشه
اگه اونجوری باشه که عالیه. ولی بنظرم محتویات "مشکل دار" رو حذف میکنن.
امکان نداره که همچین سری ای رو همونجوری که بود ریمیک کنن. اگه کنن تعجب میکنم.

اگه اونجوری باشه که عالیه. ولی بنظرم محتویات "مشکل دار" رو حذف میکنن.
امکان نداره که همچین سری ای رو همونجوری که بود ریمیک کنن. اگه کنن تعجب میکنم.
فقط امیدوارم فضای دارک نسخه سوم رو حفظ کنن و تغییرات استایل بازی طوری نباشه که بزنه توی ذوق.

فقط امیدوارم فضای دارک نسخه سوم رو حفظ کنن و تغییرات استایل بازی طوری نباشه که بزنه توی ذوق.
اتفاقا به نکته خیلی خوبی اشاره کردین.
یکی از بزرگ ترین مشکلات بازی های جدید در مجموع اینه که با گرافیک الترا ریل اتمسفر و فضای بازی رو خراب میکنن.
ولی بنظرم نسخه 3 رو دستکاری کنن بد نیست چون بشخصه یکبار بیشتر تمومش نکردم. نمیدونم یه چیزیش کم بود :D.

ترنس سی کارسون هم برگشته که دوباره صدای کریتوس رو برای ریمیک دربیاره.
خوشحالم که اینکار رو کردن چون بشخصه نمیتونم صدای کریستوفر جاج رو روی کریتوس قدیمی تصور کنم.

پس با این وضع صد در صد دارن یه چیزایی رو تغییر میدن. یکی از دلایل برگردوندن دیوید هیتر برای ریمیک متال گیر 3 سانسور بازی بود.
از همین الان دارم میبینم که تمام مینی گیم ها حذف شده. مدوسا سانسور شده. حتی میشه فکر کرد که کریتوس تو نسخه 3 گردن هرا رو خورد نمیکنه چون "بی احترامیه".
خشونت رو که نمیتونن حذف کنن ولی هیچی بعید نیست :D.

آخرین ویرایش:
این خبر برای دو سال قبله که استدیو به Christopher Judge پیشنهاد داده و اون رد کرده .

Christopher Judge : من هیچ یک از صحنه‌های قبلی بازی‌های گاد آف وار (God of War) را تماشا نکردم؛ زیرا Terrence C. Carson (صداپیشه سابق کریتوس) بسیار عالی است و فکر می‌کردم که تلاش برای هماهنگ کردن صدای خودم با او یا هر چیز دیگری، صرفاً جواب نخواهد داد؛ آنها هم این را نمی‌خواستند. از همان ابتدا، باید شخصیت خودم را میساختم.

آنها از من می‌خواستند که تا حدودی با صدای آن شخصیت مطابقت داشته باشم و من گفتم «مطمئناً نه»؛ من این شخصیت را دوست دارم، فقط فکر می‌کنم که این ذاتاً اشتباه است اگر سعی کنیم چیز دیگری را که کسی قبلاً آن را خلق کرده، دوباره ارائه دهیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or