God Of War III و کمبود کنسول PS3

MG.Snake

کاربر سایت
god-of-war-3-ps3-slim.jpg

برای سونی زمان خوبی نیست تا مشکل کمبود کنسول تجربه کنه. بازی بزرگ God Of War III منتشر شده ولی بر طبق گزارشات سونی نمیتونه به اندازه کافی کنسول برای راضی نگه داشتن مشتری ها داشته باشه.
معاون اجرایی Merchandising آقای Tony Bartel به IGN گفت:ما اعتقاد داریم که Wii سریعتر از PS3 دچار این مشکل خواهد شد.خب ما پیش بینی میکنیم که این کمبودها باید قبل از چند ماه آینده بر طرف بشه.او افزود من به طور واضح مطمئن نیستم چرا این کمبود به وجود اومده شاید بدلیل تقاضای بی سابقه سخت افزار در ماه دسامبر باشه بنابراین کمبود کنسول PS3 همچنان ادامه خواهد داشت و حتی شاید بعد از دوره گرمی بازار فروش بازی God Of War III . . .
پیش از این Patrick Seybold در SCEA امسال گفت که کمبود کنسول PS3 مدت زیادی طول نخواهد کشید.

منبع

امید وارم این مشکلشون حل شه.
(من که 1،2 رو بازی کرده بودم عالی بود. در نتیجه نمی خوام این بازی در فروشش مشکلی داشته باشه.(گرچه نمی تونم بازیش کنم :())

بابا اینا اولش که رویای یه میلیون کنسول در هفته رو داشتند!!!! سونی کلا مدیریتش از ریشه و اساس گند زده! (با اینکه fanش هستم) نه به اون شوری شور نه به این بی مزه گی!!!

سونی عوض اینکه بیاد توی این ماه ها که بازی مهمی برای PS3میاد تولید کنسول هاش دو برابر کنه تا بازار را بدست بیاره اعلا با کمبود دوچار شده

عزیز به این میگن پیش بینی سونی به نظر من اشتباه پیش بینی کرده بود و دقیقا الان مشخص شده که فکر فروش کریسمسی این تعداد رو نداشته .

اوه اوه ببین GOW III چیکار کرده که PS3 های سونی ته کشیده :biggrin1: امیدواریم با کار مضاعف و همت مضاعف بتونن کمبود کنسولشون رو درست کنن :biggrin1: باید کارمنداش یه تور کار گردی بیان ایران :biggrin1: کی بود می گفت GOW III خراب کرد ؟ :biggrin1:
الان چند وقتی هست که این کنسول با مشکل کمبود روبروئه(!) و برای gow3 نیست.این بازی ممکنه باعث تشدید این موضوع شده باشه.

الان که چی ؟ باشه بابا gow داغونه . خوبه. الان شما خوشحال شدی
عزیز چه ربطی داره؟!
مشکل کمبود خیلی قبل تر از عرضه GOW3 اتفاق افتاده! اینطور که خودشون میگن، به خاطر عرضه اسلیم بوده که ملت حمله کردن و انبارهاشون ته کشیده.

من اطلاعاتم دقیق نیست ولی اگر اشتباه نکنم تو ماه May فروش سخت افزار به شدت کاهش پیدا کرد ولی Ps3 تنها کنسولی بود که افزایش فروش داشت.خب این افزایش فروش شاید باعث شد تو ماه بعدش که همین دسامبر یاشه کنسول کم آوزده باشن.
ولی اینو بگم که بازی God Of WarIII با این همه فروش فوق العاده ای داشته و روز اول 33 میلیون فروش کرد.

می دونی مشکل یه عده اینجا اینه که فک می کنن خودشون خیلی خدان و هر حرفی می زنن 100% درسته!!!! شما حرفتو به عنوان نظر شخصی تو آرشیو خودت نگه دار. درسته قبل از این هم PS3 کم اومده ولی 100% بازی GOW III تو این ماه این کمبود رو خیلی افزایش داده پس اصلا نمی شه گفت ربطی نداره.
شما برو با سنگت حرف بزن زیاد خون خودتو کثیف نکن. چقدر هم که داشتی درست بحث می کردی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek: گفت گو با سنگ خوش بگذره
اقا بی خیال شو کلا.من تسلیمم.
در ضمن نظر شخصی هم نبود حقیقت بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or