God of War: Chains of Olympus - DEMO

سلام ، فکر نکنم با این وضع تورنت که سرعتش واقعا پایینه کسی دانلود کنه !
ولی من لینک مستقیمشو گیر آوردم که بدون هیچ دردسری به راحتی و با سرعت بالا میشه ازش دانلود کرد .
من خودم از این لینک بازی رو دانلود کردم و تو کفه اینم که چطوری با این گرافیک رو PSP اجرا میشه ! تو این تعجبم که GTA رو وقتی با اون گرافیک بازی می کنیم کلی تیک می زنه ولی این God Of War با این گرافیکش به راحتی اجرا میشه و اصلا تیک نمیزنه به طوری که در صحنه تمامی قسمت ها متحرکه !
راستی یه خبرم بدم که تو این دموش با این یارو هیولا هه که کلش از در می زنه بیرون هم می جنگیم :biggrin1: اینقدر فاز میده :love:

283784465.jpg

حجم : 274mb
لینک دانلود : http://www.filesend.net/download.php?f=803ed2ead273116e9d35d663605a1a4d

Demo رو امروز DL کردم.واقعا بازیه جذابیه اون هم رو یه کنسول Portable .نثبت به Demo های دیگه طولانیتر بود.با 2 تا Boss روبرو میشیم و یکیش ایرانی بود فکر کنم که له میشه.:biggrin1:
اصلا تیک نمیزنه
چرا نمیزنه.بعضی از قسمت ها که از یه محیطی میخوای بری محیط دیگه در حد 2 ثانیه افت فریم داره.

آخرین ویرایش:
Demo رو امروز DL کردم.واقعا بازیه جذابیه اون هم رو یه کنسول Portable .نثبت به Demo های دیگه طولانیتر بود.با 2 تا Boss روبرو میشیم و یکیش ایرانی بود فکر کنم که له میشه.
كلا هر كي رو كه ميكشتي چه سرباز و چه اون Boss ـش كه اولين جادو رو ازش ميگرفتي Persian بودن.

من هم دیروز بازی رو دانلود کردم ولی چه کوتاه بود نسبت به حجمش!!! سایلنت هیل کامل یه لوکیشن رو گزاشته بودن!
فقط حسابی دلمونو آب انداخت! من که تا اسفند نمیتونم صبر کنم!!!

از لحاظ کنترل هم عالیه و من که به ایزو تبدیل کردم اصلا افت فریم هم نداشت! (cpu: 300)

hell.this is the best ive ever seen
اوه اوه اصلا نمیتونم باور کنم
اصلنم نمیتونم صبر کنم
این چی بود 3 4 بار همینو بازی کردم
ای کاش بازی نمیکردم
به شدت دلم آب افتاد
راستی بچه ها واسه من قشنگ اجرا میشد اصلنم گیر نمیکرد.
فقط یه بار هنگ کرد
هر چی بگم کمه فقط اگه میتونید دانلود کنید
اگه هم نمیتونید من واستون مجانی رایت میکنم(پول سیدیشم نمیخاد)
اگه خاستید تارف نکنید بگید.

من تا قبل از این دمو god of war رو بازی نکرده بودم وهمیشه کسایی رو که ازش تعریف می کردن
مسخره میکردم:-" حالا فهمیدم بابا عجب اشتباهی میکردم عجب بازیه با حالیه :love:
باید برم ازشون حلالیت بخوام

آها راستی یادم رفت
مثله اینکه توهین به ایرانیا مد شده
اونجا که داره باهاش حرف میزنه دیدید چجوری بهش میگه persian ؟
دقیقا همون لحنیو داره که مثلا ما به یکی میگیم افغانی(البته بضیامون).

منم به حول قوه ی الهی مورد عنایت خدا قرار گرفتم و از بازی کردن این دمو بعد از 3 بار راضی شدم
تنها مساله ی ناراحت کننده افت فریم بود که خدای عز وجل به سازنده هاش کمک میکنه این مساله هم حل بشه
و ضایع بودن این دمو این بود که توی خماری کشتن اون غول میمونیم و ضایع میگه به زودی میاد
اکثر کمبو های نسخه های قبل هم توش بود من خیلی کیفور شدم
کلا کریتوس پرتابل(به جای واژه ی غریب پلی استیشن پرتابل)شدید حال میده
خدا کنه تا آخرش بازی به همین هیجان انگیزی باشه
این مساله ی ایرانی هارو هم ول کنید همینجوری که وضع خرابه با یکی دوتا بازی هم وضعمون خراب تر نمیشه نگران نباشید بشینید از بازی لذت ببرید

كسي طرفاي پاسداران يا پونك يا رسالت هست دستگاهمو بدم روش بريزه؟(اينترنتم از اين نفتياس:blushing:)
آقا من که گفتم واست رایت میکنم
سید خندان متروی سبلان و میدون ولی عصر میتونم بیام
اصلا پیغام بده قرار بزاریم.

آخرین ویرایش:
Demo رو امروز DL کردم.واقعا بازیه جذابیه اون هم رو یه کنسول Portable .نثبت به Demo های دیگه طولانیتر بود.با 2 تا Boss روبرو میشیم و یکیش ایرانی بود فکر کنم که له میشه.:biggrin1:

چرا نمیزنه.بعضی از قسمت ها که از یه محیطی میخوای بری محیط دیگه در حد 2 ثانیه افت فریم داره.

افت 2 فريم كه اصلا قابل حس كردن نيست هيچ فرقي بين 28 يا 30 فريم نيست من خودم اكثر بازي هاي كامپيوترم رو روي 25 فريم بازي مي كنم
نكنه منظورتون فريز شدن 2 ثانيه اي هست:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or