God Of War 4 یک بازی خشن در کتاب جامعه شناسی لقب گرفت!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Black Shadow

کاربر سایت
درود.
همیشه خشونت در بازیهای رایانه ای مبحثی برای مخالفان این صنعت بوده و هست و برای جلوگیری از صدمات ناشی از این خشونت در سیستم افکار افراد کارهایی مانند رده بندی سنی صورت گرفته اما تا به امروز نشده بود که بازی قبل از اینکه معرفی شود جزو بازیهای حامی خشونت نام بگیرد.
امروز یکی از کاربران سایت Reddit عکسی از کتاب جامعه شناسی خود قرار داد که داخل به بازیهایی که باعث ناهنجاری و بدرفتاری و خشونت در جامعه میشوند اشاره کرده و نام بازی God Of War IV نیز برده شده!!! بازی که هنوز حتی عرضه هم نشده است!!!
بازیهای رایانه ای خشن به صورت طبیعی خشونت رو در افراد بسیار بالا میبرند. بازیهای خشونت آمیزی نظیر Grand Theft Auto IV و School Shooter و همچنین God of War 4 میتوانند حس پرحاشگری و ستیزه جویی را در افراد به شدت افزایش دهند.

NPX9FDD-637x425.jpg

در هر صورت از تاریخچه ای که بازی GOW داشته میشه فهمید قسمت 4 این بازی نیز باید خشونت آمیز باشد اما اینکه قبل از انتشار و حتی معرفی این بازی چنین نوشته ای چاپ شود کمی جای تامل دارد.

ممنون
dualshockers

Last edited by a moderator:
Gow 4 پیشکش، اون school shooter دیگه چه بازی‌ـه؟:d

Gow 4 پیشکش، اون school shooter دیگه چه بازی‌ـه؟:d
فککنم Bully رو میگه :دی

پ.ن : بعد از بلایی که سر سانتا مونیکا اومد من که اصلا god of warـی نمیخام :| اون IP کنسل شده رو میخام .

آخرین ویرایش:
فککنم Bully رو میگه :دی

پ.ن : بعد از بلایی که سر سانتا مونیکا اومد من که اصلا god of warـی نمیخام :| اون IP کنسل شده رو میخام .

اون بازی کنسل شده که اگه بازی خوبی بود که کنسلش نمیکردن

به GOD OF WAR کسی چپ نگاه کنه خودم نصفش میکنم...:weightlift:

به GOD OF WAR کسی چپ نگاه کنه خودم نصفش میکنم...
:weightlift:
و اینگونه بود که ما فهمیدیم چرا در کتاب ها گفته شده God Of War 4 حس پرخاشگری افراد را زیاد میکند!!!

چار تا نویسنده بی سواد(از نظر گیم البته:دی) که تو عمرشون پویا و خپل هم بازی نکردن خیلی چیزا ممکنه بگن، دلیل نمیشه ما باور کنیم!

آخرین ویرایش:
این نشون میده همچین آدمایی توی ایران تنها یافت نمیشن. خیلی امیدوار شدم :d

تا به حال تخریب پیش از معرفی نشده بود که اونم به لطف این کتاب شده اونم برای چه بازی ای!! God Of War IV...

ماهیت سری GOW برای همگان مشخص شدست و هر جا تو این صنعت صحبت از خشونت در بازی میشه نام این سری خود نمایی میکنه

اینکه بگیم خشونت این بازیها روی گیمر تاثیر میذاره مثل اینه که بگیم گیمرها عقل ندارند...بی شک هر کس که واقعن گیمر باشه با دید سرگرمی به این بازیها نگاه میکنه و کسانی که به محتوای این بازیها با جدی بودن نگاه میکنن به نظر من عقل سالمی ندارند...خدا رو شکر این افراد تو کشورهایی مانند آمریکا و یا کشورهای اروپایی بیشتر دیده شدند

در ضمن کسی که جنبه و درک درستی از محتوای خشن بازیها و یا حتی فیلمها نداره و اینها روش تاثیر میذاره بهتره فقط بازیها و فیلمهایی با محتوای بچه گونه و کمدی رو تجربه کنه نه بازیهایی چون سری خدای جنگ...:|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or