GOD OF WAR 4 بله یا خیر؟

GOD OF WAR 4 بله یا خیر؟

• بله موافقم

رای‌ها: 27 65.9%
  • خیر مخالفم

رای‌ها: 14 34.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    41
  • نظرسنجی بسته شده است .

mehdish

کاربر سایت
درود
این نظرسنجی رو گذاشتم تا ببینیم چند درصد موافق GOD OF WAR جدید هستن چند درصد مخالفن؟

اگه دلیلتونم بگید بد نیست

خودم موافقم چون دل کندن از کریتوس کچل سخته:d=((

فقط 32 نفر شرکت کردن این خیلی کمه واسه این بازی محبوب

آخرین ویرایش:
مخالفم بعضی از بازی ها ی باارزش باید تموم بشن تا خاطرات خوبشون یادمون بمونه نه اینقدر ادامه پیدا کنن که کم کم تمام ارزشاشون از بین بره دل کند از کریتوس کچل سخته ولی دیدن سقوتش سخت تره حداقل باید بین نسخه 3 با 4 فاصله چند ساله باشه و یه دفعه برگرده با یه قسمت پر بار و جدید نه با تکرار مکررات

مخالفم بعضی از بازی ها ی باارزش باید تموم بشن تا خاطرات خوبشون یادمون بمونه نه اینقدر ادامه پیدا کنن که کم کم تمام ارزشاشون از بین بره دل کند از کریتوس کچل سخته ولی دیدن سقوتش سخت تره حداقل باید بین نسخه 3 با 4 فاصله چند ساله باشه و یه دفعه برگرده با یه قسمت پر بار و جدید نه با تکرار مکررات

من با شما موافق نیستم نساختن دنباله برای یه بازی محبوب به خاطر اینکه ممکنه شاید خراب بشه اصلاً منطقی نیست ولی اینکه باید وقت وسرمایه زیادی صرف بازی بشه تا بازی افت نکنه درسته

اخه مونده بازی چی باشه و داستانش چی باشه... بازی gow یه 3 گانه ی فوق العاده بود که هم داستانش
هم سطح کیفیتش در بالاترین سطح ها بود... نسخه سومش هم جوری تموم شد که هم باشکوه بود و یه پایانی بی نظیر برا این بازی بود ..... اگه میخواستن شماره جدید بسازن باید داستانش رو کش میدادن(که من به شخصه دوست نداشتم این کارو بکنن) ..الانم کلا جان من بیخیالش شن :دی چون هر جور نگاه کنیم اگه بخوان داستانشو کش بدن خز میشه شدید... نظرم اینه برن به دنبال IP جدید...

مثل چی میگم باید بیاد آخرش یک جا ابرها باز شد اونجا شاید یک اتفاقی بیوفته مثالا آتنا سر دسته ی همه ی اینا بوده و کریتوس گول خورده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or