God Of War 2 ==> help me plz

vv_hamed_vv

کاربر سایت
سلام بچه ها....من اون مرحله رو که تو اولش یه مردرو به یه مجسمه که به شکل یه دست هستش بستن و یه عقاب مشغول خوردن اون مردست و اخرش باید اسب God Of War رو از زیر دست اون مجسمه بزرگه دار بیاری رو رد کردم.
بعدش سوار اسبش میشه و تو هوا باید یه سری از دشمنارو بکشی بعدش God Of War از رو اسبش میپره و تو هوا سقوط میکنه که باید با زدن دکمه ی مثلث دیوار رو بگیری....بعدش میری تو ساختمون....همون اولاش یه جایی هست که با اسانسور میری تو یه اتاق که طبقه ی بالاست....تو اتاق یه برجستگیه چوبیه بزرگ رو زمین هست که وقتی روش وایسی در باز میشه....یه دستگیره هم وجود داره که با کشیدنش تا کنار اون برجستگی چوبیه در دوم باز میشه....اما با کنار رفتن از روی برجستگی و ول کردن اون دستگیره هر ۲ تا در بسته میشن.....اگه میشه بگین که چطوری باید ازین ۲ تا در رد بشم....ممنون. :blushing:

آخرین ویرایش:
:thinking:
D:\Received\CAPCOM-BROTHERS
دوست عزیز قرار نیست که برای هر مطلبی که یه تایپیک بزنی
درستش اینه که بازی را با هر فلاکتی که هست خودت تموم کنی .مخصوصا اگه GOW2 باشه

جالبش اینجاست که با هر فلاکتی بازی رو ادامه میدی و به اون پل که میرسی ضد حال اساسی میخوری :laughing:
من با خیال راحت نشستم و بازی کردم آخه روی پک بازی نوشته بود %100 complete به پل معروف که رسیدم دلم میخواست dvd شو بزنم خورد کنم ...
نگران نباشید همین کارم کردم :(

tnx

برگرد بالا و جنازه که روی زمین افتاده رو بردار (بگردی پیدا میکنی) با خودت ببر پایین و بذار روی برجستگی بقیشم که دیگه مشخصه ...
ممنون از راهنماییت ولی خودم ردش کردم!
درضمن جنازه تو هوا آویزونه....رو زمین نیست!

جالبش اینجاست که با هر فلاکتی بازی رو ادامه میدی و به اون پل که میرسی ضد حال اساسی میخوری :laughing:
من با خیال راحت نشستم و بازی کردم آخه روی پک بازی نوشته بود %100 complete به پل معروف که رسیدم دلم میخواست dvd شو بزنم خورد کنم ...
نگران نباشید همین کارم کردم :(

اتفاقا مال من هم نوشته complete 100% ولی بازی رو تمام کردم
این پلی که معروفه کدومه؟

من تازه امروز خريدم

من پولامو جم كردم وشد 1000تومن:-"
امروز GOD of war2 خريدم ولي گير كردم يه جا
اون قوله فوت مي كنه از چش قول تير كمونو در مي يارم و مي رم با كلي ادم مي جنكم و اون يارو مي يفته تو اتيش ومن دو باره با چند نفر مي جنگم ولي بعدش نمي دونم بايد چي كا كنم؟
در ضمن من 2 اون منطقه كل كارا رو كردم زتجير رو انداختم و..........:p

من پولامو جم كردم وشد 1000تومن:-"
اون قوله فوت مي كنه از چش قول تير كمونو در مي يارم و مي رم با كلي ادم مي جنكم و اون يارو مي يفته تو اتيش ومن دو باره با چند نفر مي جنگم ولي بعدش نمي دونم بايد چي كا كنم؟
در ضمن من 2 اون منطقه كل كارا رو كردم زتجير رو انداختم و..........:p

جون من يكي جواب بده
دارم ديوونه مي شم:eek: :eek:

من پولامو جم كردم وشد 1000تومن
در ضمن من 2 اون منطقه كل كارا رو كردم زتجير رو انداختم و.........
تا اونجایی که من یادمه شما قدرت Rage of Titan رو گرفتی.شما باید بگردی به همون اول مرحله که اسبت زیر دست اون یارو :) گیر کرده.بعد باید این قدرتت رو با زدن L3 و R3 فعال کنی و شروع به ضربه زدن به انگشتهای دست اون یارو بکنی تا اسبت آزاد بشه و ادامه بازی...

موفق باشید...

پ.ن: سعی کنین سوالاتون رو توی تاپیک مربوط به خودش مطرح کنین و برای یه سوال یه تاپیک جداگانه نزنین ;)

با سلام و خسته نباشيد به شما دوست عزيز
ببخشي من در بازي god of war 2_در pc2 مرحله court yard of atropos گير كردم.حياطي بزرگ .مجسمه سنگي بزرگ يك زن كه از چشماش نور ابي داره مياد(اين دومين مجسمه اين شكليست<اوليش نميگما).يك اهرم وسط حياط كه فقط يك پايه چوبي بالا مي بره و پايه بعد يك مدت مياد پايين.مجسمه اي در حياط نيستو فقط يك در كو چك در انتهاي گوشه حياط هست كه داخلش 2 مجسمه هست اما محجسمه ها به اين طرف نميان و موقع خارج شدن از در گير مي كنن.
لصفا راهنمايي كنيد چگونه بايد مجسمه يا چيز ديگري را روي پايه گذاشته و در نهايت جلوي چشمان مجسمه سنگي قرار بگيرد
اگر رهنماي فارسيشم بگذاريد ممنون ميشم

ببخشي من در بازي god of war 2_در pc2 مرحله court yard of atropos گير كردم.حياطي بزرگ .مجسمه سنگي بزرگ يك زن كه از چشماش نور ابي داره مياد(اين دومين مجسمه اين شكليست<اوليش نميگما).يك اهرم وسط حياط كه فقط يك پايه چوبي بالا مي بره و پايه بعد يك مدت مياد پايين.مجسمه اي در حياط نيستو فقط يك در كو چك در انتهاي گوشه حياط هست كه داخلش 2 مجسمه هست اما محجسمه ها به اين طرف نميان و موقع خارج شدن از در گير مي كنن.
لصفا راهنمايي كنيد چگونه بايد مجسمه يا چيز ديگري را روي پايه گذاشته و در نهايت جلوي چشمان مجسمه سنگي قرار بگيرد
همون اتاقی که اون دوتا مجسمهه هست رو تا آخرش برو! یه اهرم هست که یک سنگی رو بالا می بره، یکی از مجسمه ها رو بزار رو اون سنگ. اهرم رو بکش، حالا وقتی سنگ داره میاد پایین او یکی مجسمه رو بکش زیر اون سنگ(گیر می کنه و نمی زاره سنگ پایین بیاد)
حالا با خیال راحت بپر برو بالا

سلام رفیق ! فک کنم بدونم کجا رو میگی ولی واقعا" سخته بخوام توضیح بدم !

بزا فکر کنم . . . :biggrin1:

اول از همه باید بری یه مجسمه رو بگیری بزاری جلوی اون چشم آبیه! ( تو اون مربعه ) درست؟؟ ( همون مجسمه که طبقه بالا سمته راسته اگه اشتباه نکنم . . . ) . . . برای اینکه به قول شما گیر نکنه باید به شدت هولش بدی تا از اون ارتفاع بگذره :biggrin1: . . . یعنی R1 و X رو نگه دار . . .

بعد از اینکار برو تو قصر ( همون جا که save داره ، تو در ) . . . باید بری اونجا با یکی مبارزه کنی و یه سپهر ازش بگیری . . . ( یه وقت از اون راهی که اومدی برنگردی . . . . تو همون حیاطی که هستی ، پائین سمت چپ رو ادامه بده تا در رو ببینی . . . کنارش save هم داره مشخصه ) . . . میری اون تو یسری جونور :biggrin1: میاد که باید بکشی که اینجام که یه معما نچندان سخت داره که باید حلش کنی . . .

بعد هموجور برو تا به یه جائی برسی . . . میری تو و با یکی مبارزه میکنی ( برای نشونی ، طرف غیب میشه :biggrin1: ) . . . بعد که شکستش دادی ، یه سپهر ازش میگیری . . . ! 2باره برگرد همون جائی که بودی ! تو حیاط ! ( البته یه زنجیر آویزون میشه که میتونی با اون بری )

رفتی تو حیاط ، برو بالا . . . ( همون چشم آبی . . :biggrin1: ) . . . برو سمت راست و بعد بیا پائین! ( پائین نیایااا . . . منظورم جهت پائینه! :biggrin1: )

همینطور بیا تا یه مجسمه کوچیک ببینی . . . چند بار بزنش تا سنگای دورش بشکنه! . . . اگه درست این کارو انجام بدی ( یعنی بزنی :biggrin1: ) میگه R1 رو بزن تا سپهر رو بزاری روش!

سپهر رو که گذاشتی رو مجسمه ، هولش بده به سمت پائین ( بیوفته تو حیاط ) . . . بعد بزارش کنار همون بالا بره که بعد یه مدت میاد پائین ( یه جا داره توش کیپ میشه :biggrin1: ) . . . بعد اهرم رو بچرخون تا بالابر بره بالا! میبینی که این سپهر جلوی اشعه آبی رو میگیره! حالا میمونه یه اشعه که خودت باید ترتیبشو بدی! ( با همون قدرتی که گرفتی ;) ) . . . تا این پائین نیومده از نبردبون برو بالا و جلوی اشعه L1 رو بزن تا اشعه رو سمته خودته مجسمه منعکس کنی و . . . . . . تمام!!!!!

ایشالله این همه فک زدم درست توضیح داده باشم . . . :biggrin1:

تا اونجایی که من یادمه شما قدرت Rage of Titan رو گرفتی.شما باید بگردی به همون اول مرحله که اسبت زیر دست اون یارو :) گیر کرده.بعد باید این قدرتت رو با زدن L3 و R3 فعال کنی و شروع به ضربه زدن به انگشتهای دست اون یارو بکنی تا اسبت آزاد بشه و ادامه بازی...

موفق باشید...

پ.ن: سعی کنین سوالاتون رو توی تاپیک مربوط به خودش مطرح کنین و برای یه سوال یه تاپیک جداگانه نزنین ;)

منم همینجا گیر کردم ، همه این کارها رو کردم ، ولی وقتی R1 رو می زنم برای چند ثانیه جلوی اشعه آبی رو می گیره بعد ول می کنه و هیچ اتفاقی نمی افته ، می تونید کمکم کنید ؟

---------- نوشته در 04:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:20 PM ارسال شده بود ----------

منم همینجا گیر کردم ، همه این کارها رو کردم ، ولی وقتی R1 رو می زنم برای چند ثانیه جلوی اشعه آبی رو می گیره بعد ول می کنه و هیچ اتفاقی نمی افته ، می تونید کمکم کنید ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or