God Of Warـی دیگر در راه است [تیزر]

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
santamonica-announcement_690x431.jpg

درود.

استودیو Santa Monica که در E3 امسال به نمایش بازی جدید خود یعنی The Order: 1886 دست زد، امروز نیز با پخش تیزری در Instagram که مرتبط با بازی God Of War بود را به نمایش در آورد. سانتا مونیکا همانطور که در عکس بالا شاهد هستید در صفحه Twitter خود عنوان "به زودی می‌آید" را ذکر نموده که هنوز به دقیق مشخص نیست چه چیزی به زودی خواهد آمد؛ بازی جدید است، یک نقشه جدید است یا یک DLC برای بازی God of War: Ascension است.

در این تیزر بسیار کوتاه جنگی را بین سه نفر شاهد هستیم که در یک تالار صورت می‌گیرد که نبود کریتوس در این صحنه جالب توجه می‌باشد.

برای دیدن این تریلر کوتاه کلیک کنید.

بازی جدید است، یک نقشه جدید است یا یک DLC برای بازی God of War: Ascension است.
This !
امکان نداره به این زودی GOW جدید معرفی کنند. تازه به نظرم باید یه مدت زیادی به IP GOW استراحت بدن و 5 ، 6 سال دیگه برگردن سروقتش (اونم با تغییرات اساسی)

آخرین ویرایش:
اینی که من دیدم همه چیزش شبیه GOW A بود . مولتی که صد درصد بود ولی یه جای کار خیلی عقب جلو کردم میلنگه : اونم اینه که میخواد یک ماد فایتینگ براش مثل مورتال کامبت بزنه ؟!! .

- - -ویرایش - - -

This !
امکان نداره به این زودی GOW جدید معرفی کنند. تازه به نظرم باید یه مدت زیادی به IP GOW استراحت بدن و 5 ، 6 سال دیگه برگردن سروقتش (اونم با تغییرات اساسی)

5 6 سال واسه اونا که فرهنگشو دارن اشکال نداره و لی واسه ما که تقریبا به میانسالی میرسیم فقط یه خاطره از گیم برامون میمونه ظلمه .

DLC برای A جدید اومده پس DLC نیست. ادامه GoW هم نیست عمراً چون تیم اصلی 2 ساله پروژه جدید و غیره GoW دردست دارن. پس یه GoW برای Vita ست :دی.

بدم میاد زرت و زورت GoW بدن بیرون!:|

بنظر من SM این نسل کامل باید بره سراغ همون IP جدیدش و نهایت اواخر نسل PS4 مثل PS2 به یه GoW کارشو تموم کنه. اینجوری ارزش این IP حفظ میشه.

دقیقا ماکان موافقم به نظرم بقیه استدیو های سونی هم باید همین رویه در پیش بگیرن یک IP مطرح که دارن بسازن و بعدش یک IP جدید حالا نمیخواد بازی سری باشه یک نسخه باشه با همون داستان تمام بشه یا جوری بسازن که اگه ملت خوششون امد 2 سال یک دفعه یکی از این دو رو بسازن اگه هم حال کردن یک IP جدید بینشون بسازن .

اینجوری تنوع بازی ها هم بالا میره میخواد H&S هم بسازه بسازه بی خیال GOW بشه .:d

داد میزد DLC جدید GOW:A میباشد! :d ولی عجب جادوی خفنی زد طرف! >:) غیر از این یه ویدیوی دیگه هم آپ کردن، که توی اونم یه جادوی جدید زدن! مثل اینکه قراره جادوهای ترکیبی اضافه بشه! 2 نفری با هم جادو بزنند! >:)

اینی که من دیدم همه چیزش شبیه GOW A بود . مولتی که صد درصد بود ولی یه جای کار خیلی عقب جلو کردم میلنگه : اونم اینه که میخواد یک ماد فایتینگ براش مثل مورتال کامبت بزنه ؟!! .
از وقتی بازی عرضه شده بود،ملت خواستار یه Mode برای مبارزات تک به تک بودن! که بالاخره یکی دو هفته پیش،چنین چیزی به بازی اضافه شد! :d فایتینگ نیست ولی تک به تکه، مپ هاشم کوچیکتره! مثلا یکی از مپ ها،همون بخش مبارزه با زئوس میباشد که توی MK هم حتی بودش:-"

لوکیشن که لوکیشنی بود که با یکی از بهترین باس های GOW III رو به رو شدیم , هرکول .
خدا نکنه GoW جدید باشه. سانتا باید بره کلا سراغ IP های جدید اگه خواست GOW جدید بسازه باید اواسط یا اواخر نسل بره سراغش.
2 نفری زدن اون یکیو ترکوندن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or