GI تایید کرد:" Nathan Hale مرده است."

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
resistance3.jpg

مجله Game Informer در آخرین شماره از مجله خود اظهار داشت که Nathan Hale، شخصیت اصلی بازی Resistance 2 مرده است.

به گفته GI او به ویروس کیمراها آلوده شده بود و بنابراین Joseph Capelli گلوله‌ای در مغز او شلیک کرده و او را کشت. اگر او در همان حال می ماند، به یک کیمرا تیدبل می شد. موجوداتی که تمام زندگی خود را وقف مبارزه با آن‌ها کرده بود.

با انتشار این خبر، تمام احتمالات در مورد امکان حضور Hale در R3 از بین می رود. او مبارز شجاعی بود که زندگی خود را در این راه از دست داد. امیدواریم که Capelli بتواند بخوبی جای او را پر کند.

Resistance 3 زمانی در سال 2011 منتشر خواهد شد. به گفته Insomniac قرار نیست که R3 پایان این سری باشد و این بازی می تواند در شماره های بعدی همچنان ادامه داشته باشد.

Source

عنوان رو یه لحظه IGI خوندم از خوشحالی قلبم اومد دهنم! :( :دی

ولی حیف شد. میتونستن به عنوان یه باس توی رسیتنس 3 ازش خیلی خوب استفاده کنن.

از کجا معلوم شاید به شکل یکی از کیمرا ها ظاهر بشه.

خب دوست من تو عنوان خبری نوشته دیگه خبری ازش نیست و تو آخر شماره ی 2 هم اگه بازی کرده باشی آخر بازی یه تیر تو مغزت خالی میشه ،دیگه چجوری بلند شه ؟:biggrin1:
پ.ن:ممنون بابت خبر

آخرین ویرایش:
تو آخر شماره ی 2 هم اگه بازی کرده باشی آخر بازی یه تیر تو مغزت خالی میشه ،دیگه چجوری بلند شه ؟:biggrin1:

البته لحظه ترکیدن مغزشو نشون نداد فقط صدا بود!

نمیدونم چرا همش دوست دارم بگم هایپ هست حالا بگم همه صداشون در میاد!:d
ولی به احتمال زیاد یه جوری تو بازی هست!

به نظر من هم تو بازی هستش . احتمالا همونطور که بچه-ها گفتن به صورت یک BOSS تو بازی میاد :دی
نمیدونم چرا همش دوست دارم بگم هایپ هست حالا بگم همه صداشون در میاد!
دادن اینجور اطلاعات چجوری هایپ تلقی میشه ؟! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or