Ghost Recon Next Gen به زودی!!!

rezaigi2004

کاربر سایت
با مراجعه به سایت http://ghostrecon.us.ubi.com/ پس از اندکی تحمل لوگو فلش معرفی Ghost Recon Next Gen پدیدار میشود در مورد این بازی از سوی یوبی سافت عکس العملی نشان داده نشده است .

جدیدا سایت رو برای معرفی انخاب میکنند اون از دلتا فورس این هم Ghost Recon....!

منبع معرفی برای لینک اصلی

For View Not Orginal By Gametrailer

2i7y2hz.jpg

آخرین ویرایش:
سری گوست ریکون مخصوصا دو نسخه آخرش واقعا عالی بودند و این سری هم مطمئنا ازرش صبر کردن رو داره .:love: فقط خدا کنه مثل نسخه قبلی کوتاه نباشه .:-"

يك زمان شايعه شده بود grبعد براي كنسولهاي بعد و اكس باكس بعدي مياد نكنه منظور از next-genهمين باشه؟

نه در اینجا منظور از next-gen یعنی نسل بعد عنوان GRAW نه کنسول و بدین معنی بازی نسبت به نسخه های پیشین خود نسل بعد تر و جلوتر و به اصطلاح پیشرفته تر هست.

من که دیگه اصلا امیدوار نیستم از همون سری اول این بازی تا این اخریش هی گفتیم شاید بهتر بشه نشد که نشد کلا بازی چه از لحاظ تکنیکی چه از لحاظ زیبایی های دیگه مشکلات وحشتناکی داره پس کلا بی خیال ....

من که دیگه اصلا امیدوار نیستم از همون سری اول این بازی تا این اخریش هی گفتیم شاید بهتر بشه نشد که نشد کلا بازی چه از لحاظ تکنیکی چه از لحاظ زیبایی های دیگه مشکلات وحشتناکی داره پس کلا بی خیال ....
به نظر من که سری های اولش زیاد جالب نبود و هر چی رفت جلوتر بهتر شد مخوصا سری WarFighter ش...
امیدوارم فقط روش بیشتر کار کنن و مثل R6 یه نسخه ندن بیرون!

سلام منکه با این بازی خیلی حال کردم مخصوصا شماره 2 به نظر من خیلیم دقیق بود تونسته بود نقش سرباز خوب نشون بده شماره 1 یسری مشکلاتی داشت اما 2 بهتر شده بود فقط خدا کنه هرچه زودتر اعلام کنن کی میاد من خیلی این بازیرو دوست دارم:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or