سلام !
Ubisoft اعلام کرد که عنوان Ghost Recon: Future Soldier (قبلا قرار بود در 6 مارچ عرضه شود) تاخیر خورده است و عرضه ی بازی در US و UK به ترتیب به 22 May و 25 May موکول شده است.
Adrian Lacey (کارگردان بازی) دلیل تاخیر را "پولش بیشتر بازی" عنوان کرده است.همچنین اعلام شد که نسخه ی PC همزمان با نسخه های کنسولی بازی عرضه خواهد شد.
بتای مالتی پلیر بازی نیز در ماه April برای PS3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد.
2 & Source 1
Adrian Lacey (کارگردان بازی) دلیل تاخیر را "پولش بیشتر بازی" عنوان کرده است.همچنین اعلام شد که نسخه ی PC همزمان با نسخه های کنسولی بازی عرضه خواهد شد.
بتای مالتی پلیر بازی نیز در ماه April برای PS3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد.
2 & Source 1

یعنی گفته که تو طراحی مراحل از سائوپائولو الهام گرفته شده. اون عکس رو هم برای این منظور گذاشته که از عکس های اولیه بازی هم هست.
اصلا همه حرفای تو درست و بازی اصلا از اول نسخه PC ای قرار نبوده داشته باشه. مثل همین RD: R که از اول رو 2 تا کنسول اومد و اصلا نگفتن که رو PC میاد. اما خب در آینده شاید بیاد معلوم نیست. مگه تو اینو نمیگی؟ منم نمیگم غلط میگی که. من دارم میگم همون 2 تا لینک که اول اومده میگه بازی به خاطر پایریسی شدید رو PC نمیاد و بعد 48 روز بعدش نسخه PC رو confirm میکنن، برای من کافیه. من مشکلم با اینه. حالا تو هی برو منبع بیار برای من باز حرفای تکراری بزن