Ghost Recon: Future Soldier تاخیر خورد [بتا در ماه آپریل، نسخه ی PC مجددا تایید شد]

Behrooz

کاربر سایت
سلام !

ghostrecon.jpg

Ubisoft اعلام کرد که عنوان Ghost Recon: Future Soldier (قبلا قرار بود در 6 مارچ عرضه شود) تاخیر خورده است و عرضه ی بازی در US و UK به ترتیب به 22 May و 25 May موکول شده است.

Adrian Lacey (کارگردان بازی) دلیل تاخیر را "پولش بیشتر بازی" عنوان کرده است.همچنین اعلام شد که نسخه ی PC همزمان با نسخه های کنسولی بازی عرضه خواهد شد.

بتای مالتی پلیر بازی نیز در ماه April برای PS3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد.

2 & Source 1

دوستانی که از این کمپانی ستمگر و مستکبر دل خونی دارند، می تون نخرن اون نسخه ی اوریجینال رو تا منجر به فورپاشی اقتصادی و ورشکستگی شون بشن.:d

دوستانی که از این کمپانی ستمگر و مستکبر دل خونی دارند، می تون نخرن اون نسخه ی اوریجینال رو تا منجر به فورپاشی اقتصادی و ورشکستگی شون بشن.:d

به غیر از تعداد معدود که به تعداد انگشتهای دست و پا نمیشه کسی قصد داره این بازی رو اوریج بخره؟ من که فکر نمیکنم. این جور بازیا ارزش اوریج ندارن.

کدوم طرفدارا؟ اونایی که گیمری ـشون از نسل هفتم کنسول ها شروع شده و اولین SC ای که زده بودن Conviction بود دیگه نه؟:)
شرمنده. یادم نبود هر کی بگه Conviction اشغال بود یعنی عمر گیمریش از نسل چهارمه و خیلی خفنه و هاردکوره و و و...
Ubisoft حداقل کاری که کرد اون Hobo Sam Fisher رو عوض کرد.
تریلر و عکس های آخری بازی رو دیدی؟ تعریف های remedy از بازی رو چی؟ یا نخواستی ببینی کلا؟ البته ببخشید یادم نبود که تو رو اگه MP3 رو بذارن جلوت که دقیقا همون MP باشه با همون حال و هوا و ... بازم میگی نه قبول نیست و این MP نیست اصلا. پس بحثی نیست دیگه:lol:
این عکسا رو میگی دیگه!؟:-/
maxpayne3_research2F.jpg
تریلرا و تعریفای رمدی هم، فقط نوید یه بازی خوب رو میده. همین.
شما برو 100 تا منبع هم برای من بیار که یوبی از اول نگفته نسخه PC در کاره، من اصلا اهمیت نمیدم چون ربطی به موضوع نداره. همون 2 تا لینک به فاصله 48 روز (:lol::lol::lol:) که بالاتر گذاشتم برای من کافیه همونطور که گفتم:lol:
اول بگم تا بدونی. من نیما نیستم که واسه راه رفتن رو اعصابم از این شکلکا میزاری. تا فردا صبحم بزاری کوچکترین اهمیتی واسم نداره.
دوم، وقتی خودت حتی نرفتی متن اون خبرایی که لینکشو گذاشتی بخونی و فقط از روی تیترش به متن خبر پی بردی(!)، من اصلا شرمم میگیره که الان دارم واسه تو توضیح میدم! تو لینکایی که گذاشتی، هیچ جا نقل قولی از Ubisoft نیست که گفته باشه نسخه ی PC کنسل شده. بدون نقل مستقیم از Ubisoft هم، اون لینکایی که گذاشتی به اندازه ی آبِ دهنِ بُز هم ارزش نداره. یه سری شر و وره که نویسنده ی خبر از حرفی که Ubisoft زده برداشت کرده و تا زمانی که خواننده هایی مثل تو هستن که از تیتر خبر، متن خبر رو تشخیص میدن، همین آش و همین کاسه وجود خواهد داشت.

شرمنده. یادم نبود هر کی بگه Conviction اشغال بود یعنی عمر گیمریش از نسل چهارمه و خیلی خفنه و هاردکوره و و و...
Ubisoft حداقل کاری که کرد اون Hobo Sam Fisher رو عوض کرد.
باشه ولش کن اصن:)
این عکسا رو میگی دیگه!؟:-/
آخری که میدونی یعنی چی ایشالا؟:-/
36686062590336243981.jpg

04549803618469121934.jpg
تریلرا و تعریفای رمدی هم، فقط نوید یه بازی خوب رو میده. همین.
همین؟ خب باشه همین:دی
اول بگم تا بدونی. من نیما نیستم که واسه راه رفتن رو اعصابم از این شکلکا میزاری. تا فردا صبحم بزاری کوچکترین اهمیتی واسم نداره.
منو با فرخ اشتباه گرفتی:دی فرخ هی از اینا میاد نه من:دی
دوم، وقتی خودت حتی نرفتی متن اون خبرایی که لینکشو گذاشتی بخونی و فقط از روی تیترش به متن خبر پی بردی(!)، من اصلا شرمم میگیره که الان دارم واسه تو توضیح میدم! تو لینکایی که گذاشتی، هیچ جا نقل قولی از Ubisoft نیست که گفته باشه نسخه ی PC کنسل شده. بدون نقل مستقیم از Ubisoft هم، اون لینکایی که گذاشتی به اندازه ی آبِ دهنِ بُز هم ارزش نداره. یه سری شر و وره که نویسنده ی خبر از حرفی که Ubisoft زده برداشت کرده و تا زمانی که خواننده هایی مثل تو هستن که از تیتر خبر، متن خبر رو تشخیص میدن، همین آش و همین کاسه وجود خواهد داشت.
!!!!!!!!!!!
اینو چه طور من تشخیص ندادم فقط تو دادی سینا؟:lol: والا چیزی که ما میبینیم اینه که Arnoult سازنده GR Online گفته که بازی به خاطر دزدی های فراوان رو PC نمیاد! اینم حرفش:
While Ghost Recon Online is exclusive to PC, Ubisoft’s other Ghost Recon game, Future Soldier, uses a traditional payment model and will only be available on console
و افزود:
When we started Ghost Recon Online we were thinking about Ghost Recon: Future Solider; having something ported in the classical way without any deep development, because we know that 95% of our consumers will pirate the game. So we said okay, we have to change our mind.
اینا هم تیتر بود؟:lol: مگه اینکه بخوای بگی این سایته هم عین فــارس نـــیـــوز مصاحبه تصنعی و غیابی از خودش درآورده و تو سایت گذاشته یا اینکه اون یارو Arnoult تو یوبی سافت کارگر خدماتی هم نیست که بشه رو حرفش حساب کرد:lol:

آخرین ویرایش:
آخری که میدونی یعنی چی ایشالا؟:-/
Rockstar Research: The Weapon-Wielding Gangsters and Special Police Commandos of Max Payne 3 | Rockstar Games
به تاریخش دقت کن.
در مورد عکست هم:
فکر کنم فقط فلش بک هاشو بازی کنم
100 بازی برتر 2012

منو با فرخ اشتباه گرفتی:biggrin1: فرخ هی از اینا میاد نه من:biggrin1:
جفتتون سر و ته یه کرباسین:دی
!!!!!!!!!!!
اینو چه طور من تشخیص ندادم فقط تو دادی سینا؟:lol: والا چیزی که ما میبینیم اینه که Arnoult سازنده GR Online گفته که بازی به خاطر دزدی های فراوان رو PC نمیاد! اینم حرفش:
و افزود:
اینا هم تیتر بود؟:lol: مگه اینکه بخوای بگی این سایته هم عین فــارس نـــیـــوز مصاحبه تصعنی و غیابی از خودش درآورده و تو سایت گذاشته یا اینکه اون یارو Arnoult تو یوبی سافت کارگر خدماتی هم نیست که بشه رو حرفش حساب کرد:lol:
آیا من دارم به زبون ناشناخته ای صحبت میکنم!!؟ تو این لینکا چیزی مبنی بر کنسل شدن نسخه ی PC هست!؟ میگم نسخه ی PC از اول هم تائید نشده بود که حالا بخواد کنسل بشه! این همه بازی اول برای کنسول تائید میشه، حتی ناشر میگه برای PC نمیاد. ولی بعدا نسخه ی PC هم میدن. نمونه ی اخیرش همین L.A.Noire از ناشر معظم *R.
تاریخ 7 می 2011
Rockstar Has No Plans for PC Version of LA Noire

تاریخ 23 جون 2011
L.A. Noire Is Coming for PC this Fall

اختلاف صحبت ها 47 روز. الان من نباید به خاطر این حرفت تو صورتت بخندم!؟
اختلاف صحبت ها به روز از 23 نوامبر 2011 تا 10 ژانویه 2012: 48 روز.
دیگه کمپانی ای که انقدر بی برنامه و بی ثبات هست که نمیتونه 48 روز حرف خودش رو روش وایسه انقدری حالش معلومه که نخوام چیز بیشتری بگم.
ولی این کار رو نمیکنم. چون بر خلاف تو این ها رو سیاست شرکت میدونم. ولی تو به خاطر تنفری که از یه شرکت داری حاضر نیستی این مسائل رو ببینی و فقط سطحی نگاه میکنی.
برای بار آخر، Future Soldier هیچ وقت برای PC تائید نشد که این حرفایی که میای بُلد میکنی معنی کنسل شدنش رو بده. کنسل شدن برای بازی که تائید نشده معنی نداره. این حرفا فقط به این معنیه، Ubisoft اون موقع تصمیم نداشته FR رو برای PC بده(یا نمیخواسته علنی کنه) و حالا داره. همه از این کار ها میکن. Ubisoft هم روش.
چند بار این پست رو بخون تا خوب ملکه ی ذهنت بشه چون من دیگه جوابی به حرفات در این زمینه نمیدم.

به تاریخش دقت کن.ین منظور
اون الان عکس جدید بود آخه؟:| یعنی گفته که تو طراحی مراحل از سائوپائولو الهام گرفته شده. اون عکس رو هم برای این منظور گذاشته که از عکس های اولیه بازی هم هست.
فکر کنم فقط فلش بک هاشو بازی کنم
خُ فیلم که نیست مثلا از یه قسمتش بیاری ببینی:دی به هرحال اگه بخوای فقط فلش بک هاش رو هم بازی کنی ناچاری بازی رو بازی کنی تا به فلش بک هاش برسی:>:دی
============
بابا به خدا به پیر به پیغمبر میدونم چی داری میگی، خر که نیستم که هی یه موضوع رو 100 بار تکرار میکنی#:-s اصلا همه حرفای تو درست و بازی اصلا از اول نسخه PC ای قرار نبوده داشته باشه. مثل همین RD: R که از اول رو 2 تا کنسول اومد و اصلا نگفتن که رو PC میاد. اما خب در آینده شاید بیاد معلوم نیست. مگه تو اینو نمیگی؟ منم نمیگم غلط میگی که. من دارم میگم همون 2 تا لینک که اول اومده میگه بازی به خاطر پایریسی شدید رو PC نمیاد و بعد 48 روز بعدش نسخه PC رو confirm می‌کنن، برای من کافیه. من مشکلم با اینه. حالا تو هی برو منبع بیار برای من باز حرفای تکراری بزن:دی
چون من دیگه جوابی به حرفات در این زمینه نمیدم.
چه بهتر، خدافِس:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or